Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Bianko - dziękuję bardzo za cudowne życzenia, przepraszam, że dopiero teraz ale przez całe święta nie miałam internetu :( W każdym razie życzymy Tobie, Twojej Rodzince i wszystkim psiurkom (i konikowi) samych cudownych dni, mnóstwo miłości, olbrzymiej ilości zdrowia i spełnienia każdego marzenia :)

Do życzeń dołącza się nasz mały Leoś :)

Zapraszam na wątek moich psiaków - dokładnie jest to wątek Dingusia ale tak naprawdę wszystkie są tam obecne. Ostatnio trochę zaniedbany, teraz znowu odżywa. Będzie mi miło jak go odwiedzicie :)
http://www.dogomania.pl/threads/149086-Dinguś-znalazł-dom-)

Od trzeciej strony zaczyna się nasza wspólna historia - wcześniej są poszukiwania domu dla Dingusia :) Spróbuję stworzyć jakiś wspólny wątek dla mojej psiej rodzinki ale ostatnio czasu jakby mniej ;)

Posted

Jak Polcia na fajerwerki reaguje? Boi się? A może mieszkacie w takim wspaniałym miejscu, że w ogóle nie strzelają? U nas strasznie walą...

Kochana, dla Was też wszystkiego co najcudowniejsze w nowym roku :-)

Posted

Strzelają :shake:, nie ma chyba w Polsce takiego miejsca, gdzie nie byłoby tego słychać.
Polcia w ogóle nie reaguje, spokojnie wybiega też na dwór na siusiu w czasie strzelania.
Natomiast Maluszek już od 3 godzin jest na bardzo dużej dawce Luminalu (50 mg !). To jego jedyna szansa, żeby sam sobie nie zrobił krzywdy. Leży i podsypia z otwartymi oczkami, a i tak sie trzęsie.
Trochę mniej boi się Tuptuś, ale ze względu na niebezpieczeństwo ataku padaczki dostaje 25 mg.
Już od 2 lat ze względu na nich nigdzie nie wychodzimy na Sylwestra :-(, i zawsze o tej porze ogarnia mnie smutek, że inni się bawią.

Posted

Dla nas inne sylwestry nie istnieją - tylko w kuchni pod stołem, kiedyś tylko z Holly, potem Holly i Maksymilianem, jeszcze później z Holly i Dingiem a teraz z Hollsonem, Dingiem i Fletcherem :) Impreza, jak się patrzy ;) Nigdy nas w sumie nie ciągnęło do sylwestrowych imprez...

• 4 months later...
Posted

można powiedziec, ze byłam na poadopcyjnej u Bianki....

zalecam - ZABIERAJCIE POLCIE
:P
za rok pojadę i będzimey mieli POLCIE PUDZIANKA :P
ła ha ha ha ha ha

łoj..chyba już smalczyku nie dostane...:P

Posted

[quote name='bianka0']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Boże jakie to maleństwo. Ten kubraczek na niej wygląda świetnie, a właściwie to ona wygląda z kubraczka.

cytuję....
i obrazuję...

zanim trafiła do biankowej rodziny :) była szczuplusieńka ...moze kilogramik niedowagi

a teraz...POLA pudzianowa :)

nogi widocznie sie skróciły

aha....
Jak ktoś nie wie - to ja sobie żarta robie....ale mi sie od Bianki oberwie :)
POLCIA Pudzianowa

Posted

[quote name='anita_happy']można powiedziec, ze byłam na poadopcyjnej u bianki....

zalecam - zabierajcie polcie
:p
za rok pojadę i będzimey mieli polcie pudzianka :p
ła ha ha ha ha ha

łoj..chyba już smalczyku nie dostane...:p

nie dostaniesz !!!!!
Bo sama jesteś jak Pudzianek :mad:

Posted

[quote name='bianka0']A teraz szczerze. Która Pola ładniejsza ?. Którą przyjemniej się przytula i całuje ?
Nie ma pomarszczonej skóry, silna, biega szybko jak koliberek.:p[/QUOTE]
zartuje...pudziankowa POLINA jest superowa..przychodzi i porsi o głaski :))

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Maksymilianie, prawie rok temu 28.11.2010 .dzięki Tobie i holly101 przyjechała do nas Polcia.
Przewiozłeś ją osobiście przez całą Polskę, aby mała mogła u mnie zamieszkać.
Dzięki temu miałam tą krótką chwilę szczęścia, że mogłam Cię poznać.
Kontakt z Tobą zapadł w moją pamięć na zawsze, dziękuję losowi że Cię spotkałam.

Będziemy Cię zawsze z moim mężem wspominać z wielkim szacunkiem, Polcia też.

Do zobaczenia Maksymilianie101

• .....kiedyś.