bianka0 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Spóźnione życzenia, ale jeszcze świąteczne dla wszystkich osób odwiedzających Polcię. Szczególne życzenia dla cudownej rodziny 101- holly i Maksymiliana, od nas i Polci :loveu: Wszystkich odwiedzających zapraszam na wspólną stronkę moich zwierzaków, tam będą bieżące informacje o Koliberku. http://www.dogomania.pl/threads/139376-Uwaga-jamniki....-i-reszta?p=12413111#post12413111 Quote
holly101 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Kochana Bianko - dziękuję bardzo za cudowne życzenia, przepraszam, że dopiero teraz ale przez całe święta nie miałam internetu :( W każdym razie życzymy Tobie, Twojej Rodzince i wszystkim psiurkom (i konikowi) samych cudownych dni, mnóstwo miłości, olbrzymiej ilości zdrowia i spełnienia każdego marzenia :) Do życzeń dołącza się nasz mały Leoś :) Zapraszam na wątek moich psiaków - dokładnie jest to wątek Dingusia ale tak naprawdę wszystkie są tam obecne. Ostatnio trochę zaniedbany, teraz znowu odżywa. Będzie mi miło jak go odwiedzicie :) http://www.dogomania.pl/threads/149086-Dinguś-znalazł-dom-) Od trzeciej strony zaczyna się nasza wspólna historia - wcześniej są poszukiwania domu dla Dingusia :) Spróbuję stworzyć jakiś wspólny wątek dla mojej psiej rodzinki ale ostatnio czasu jakby mniej ;) Quote
bianka0 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 I czasu będziesz miała teraz coraz mniej...dzięki temu pięknemu Mikołajkowi.:razz: Przez wiele, wiele lat. Quote
holly101 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Ale za to jaki to cudownie zajęty czas :) Uwielbiam być mamą :D Quote
holly101 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Jak Polcia na fajerwerki reaguje? Boi się? A może mieszkacie w takim wspaniałym miejscu, że w ogóle nie strzelają? U nas strasznie walą... Kochana, dla Was też wszystkiego co najcudowniejsze w nowym roku :-) Quote
bianka0 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Strzelają :shake:, nie ma chyba w Polsce takiego miejsca, gdzie nie byłoby tego słychać. Polcia w ogóle nie reaguje, spokojnie wybiega też na dwór na siusiu w czasie strzelania. Natomiast Maluszek już od 3 godzin jest na bardzo dużej dawce Luminalu (50 mg !). To jego jedyna szansa, żeby sam sobie nie zrobił krzywdy. Leży i podsypia z otwartymi oczkami, a i tak sie trzęsie. Trochę mniej boi się Tuptuś, ale ze względu na niebezpieczeństwo ataku padaczki dostaje 25 mg. Już od 2 lat ze względu na nich nigdzie nie wychodzimy na Sylwestra :-(, i zawsze o tej porze ogarnia mnie smutek, że inni się bawią. Quote
Mika31 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ja też wole siedzieć ze zwierzakami wtedy wiem że są bezpieczne Quote
holly101 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Dla nas inne sylwestry nie istnieją - tylko w kuchni pod stołem, kiedyś tylko z Holly, potem Holly i Maksymilianem, jeszcze później z Holly i Dingiem a teraz z Hollsonem, Dingiem i Fletcherem :) Impreza, jak się patrzy ;) Nigdy nas w sumie nie ciągnęło do sylwestrowych imprez... Quote
bianka0 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A w tym roku z Leosiem, a za rok z ......:cool3: Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 można powiedziec, ze byłam na poadopcyjnej u Bianki.... zalecam - ZABIERAJCIE POLCIE :P za rok pojadę i będzimey mieli POLCIE PUDZIANKA :P ła ha ha ha ha ha łoj..chyba już smalczyku nie dostane...:P Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='bianka0']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boże jakie to maleństwo. Ten kubraczek na niej wygląda świetnie, a właściwie to ona wygląda z kubraczka. cytuję.... i obrazuję... zanim trafiła do biankowej rodziny :) była szczuplusieńka ...moze kilogramik niedowagi a teraz...POLA pudzianowa :) nogi widocznie sie skróciły aha.... Jak ktoś nie wie - to ja sobie żarta robie....ale mi sie od Bianki oberwie :) POLCIA Pudzianowa Quote
bianka0 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='anita_happy']można powiedziec, ze byłam na poadopcyjnej u bianki.... zalecam - zabierajcie polcie :p za rok pojadę i będzimey mieli polcie pudzianka :p ła ha ha ha ha ha łoj..chyba już smalczyku nie dostane...:p nie dostaniesz !!!!! Bo sama jesteś jak Pudzianek :mad: Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='bianka0']nie dostaniesz !!!!! Bo sama jesteś jak Pudzianek :mad: ła ha ha haa...pudziankowa lala Quote
bianka0 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A teraz szczerze. Która Pola ładniejsza ?. Którą przyjemniej się przytula i całuje ? Nie ma pomarszczonej skóry, silna, biega szybko jak koliberek.:p Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='bianka0']A teraz szczerze. Która Pola ładniejsza ?. Którą przyjemniej się przytula i całuje ? Nie ma pomarszczonej skóry, silna, biega szybko jak koliberek.:p[/QUOTE] zartuje...pudziankowa POLINA jest superowa..przychodzi i porsi o głaski :)) Quote
holly101 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Pola Pudzianek rządzi!!!!!!!! Ja jestem pod totalnym wrażeniem tego jak jej dobrze w Biankowej Rodzinie :) Quote
bianka0 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Maksymilianie, prawie rok temu 28.11.2010 .dzięki Tobie i holly101 przyjechała do nas Polcia. Przewiozłeś ją osobiście przez całą Polskę, aby mała mogła u mnie zamieszkać. Dzięki temu miałam tą krótką chwilę szczęścia, że mogłam Cię poznać. Kontakt z Tobą zapadł w moją pamięć na zawsze, dziękuję losowi że Cię spotkałam. Będziemy Cię zawsze z moim mężem wspominać z wielkim szacunkiem, Polcia też. Do zobaczenia Maksymilianie101 .....kiedyś. Quote
Recommended Posts