holly101 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 i na dzień dobry też zajrzymy :) Kikou, jak się czuje Maleńka? Quote
E-S Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zapisuję śliczną, biedną jamnisię. To potworne draństwo wyrzucać starego, chorego psa ... Quote
holly101 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Też jestem ciekawa ale Kikou pewnie zajęta ze swoim stadkiem :) Może wieczorkiem się odezwie Quote
kikou Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 holly101 napisał(a):Też jestem ciekawa ale Kikou pewnie zajęta ze swoim stadkiem :) Może wieczorkiem się odezwie nieźle u Poluni, brzusio sie goi, malutka jest taka rezolutna , mądra i niekłopotliwa, mieszka za komodą, lubi mieć taki swój kącik i bardzo warczy groźnie jak ktoś by spróbował do jej poduszeczki sie zbliżyć, ma niewiarygodny apetyt jak na takiego mikruska, aż muszę ją osobno zamykać na czas jedzenia bo jak tylko kończy jeść (a dzieje sie to z prędkością światła) natychmiast patrzy komu by coś zabrać...a to nie koniecznie mogłoby sie dobrze skończyć.... w połowie najbliższego tygodnia jedziemy już na zdięcie szwów i rozpoczęcie kuracji na skórke.... to nie bedzie taki łatwy proces bo skórka zaniedbana latami i maleńka drapie se i podgryza bardzo często...... Quote
holly101 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 I jak się ma Pola? Byłyście już u weta? Jak skóreczka kochanej? Kikou, jak możesz to napisz tu albo w PM ile kosztuje kuracja i wizyta bo chcę wiedzieć na jaką wpłatę mam się przygotować. Dzięki bardzo i pozdrawiam wszystkich mieszkańców z Chojraczkiem na czele ;) Quote
kikou Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 holly101 napisał(a):I jak się ma Pola? Byłyście już u weta? Jak skóreczka kochanej? Kikou, jak możesz to napisz tu albo w PM ile kosztuje kuracja i wizyta bo chcę wiedzieć na jaką wpłatę mam się przygotować. Dzięki bardzo i pozdrawiam wszystkich mieszkańców z Chojraczkiem na czele ;) byłyśmy wg planu, szwy ściągnięte, brzusio łanie wygojony...a na skórke mała dostała leki.... teraz mamy sie obserwować czy pomogło czy jeszcze trzeba bedzie powtórzyć kuracje i ma brać jeszcze witaminki, ostatnia wizyta kosztowala 33,- wydaje mi sie że jest lepiej bo maleńka nie drapie sie tak przeraźliwie całymi nocami... jest w ogóle bardzo wesoła, rezolutna i mądra, a bez tego guza wygląda odrazu na kilka lat mniej... Quote
Mika31 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 cudowna wiadomość widać mała ma jest pod dobrą opieką!! Quote
matrioszka2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Niunia, pokazuj się dobrym ludziom. Może jakieś zdjęcia na koniec wakacji dałoby się wyprodukować ? Quote
holly101 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Też bardzo czekam na zdjęcia - niestety na razie nie jestem w stanie podjechać do Kikou - bezwzględny nakaz leżenia mam - ale może za dwa tygodnie by się udało... Cudownie, że ze skórką lepiej! Quote
kikou Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 holly101 napisał(a):Też bardzo czekam na zdjęcia ......! cierpliwości coś wyprodukujemy.... Quote
danka1234 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 jaki kontakt wpisac do jamnisi na watku jamników? dajcie znac jak bedzie pora robic Pli ogłoszenia,pomoge. Quote
kikou Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 danka1234 napisał(a):jaki kontakt wpisac do jamnisi na watku jamników? dajcie znac jak bedzie pora robic Pli ogłoszenia,pomoge. myślę, że zasadniczo Pole można już ogłaszać, brzuszek jest zagojony (niestety na drugiej listwie też jest mały guzek, który nie wiadomo jak sie zachowa w przyszłości, a którego nie można było wyciąć podczas pierwszej operacji bo zawsze robi sie tylko po jednej listwie mlecznej, inaczej cięcie jest zbyt rozległe....poza tym Pola ma troche szmery w sercu i w ogóle narkoza była troche ryzykowna) Jeśli chodzi skóre, to w tych miejscach gdzie są ubytki, to raczej nic już nie wyrośnie ale reszta skórki ma sie lepiej, Pola prawie przestała sie drapać wiec nie trzeba kontynuować kuracji, jedynie dbać na bieżąco i podawać jej witaminki... Quote
holly101 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Kochani, sprawami Poli zajmę się najwcześniej jutro wieczorem - mój komp zaliczyl poważny upadek i jutro będę miała zastępczy sprzęt. Bardzo przepraszam, teraz tylko chwilowo korzystam z laptopa znajomej. Quote
matrioszka2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tak długo nikt nie zagląda, to jak ma znaleźć domek ? Quote
holly101 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Od dziś już jetem cały czas - problemy ze sprzętem odeszły (odpukać) w niepamięć :) Szukaj Maleństwo domku! Dziś nocną parą zacznę tworzyć mega bazar :) Buźka Poleczko :calus: Quote
danka1234 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Podajcie jakis tekst do ogłoszen z informacjami jakie chcecie by tam były i kontakt to pomoge z ogłoszeniami. Quote
Recommended Posts