Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziekuję     bakusiowej                 za wpłatę 150zł na wyróżnienie ogłoszeń💙💚

czekam tylko na promocję,bo niestety na olx wyróżnienie jest bardzo drogie.

• Like 2
Posted

5 lat temu trafiły do nas dwie koteczki: Lili i Szara Kota 🙂 Mają się doskonale! Nadal się unikają, więc takie zdjęcie, że są razem to tylko na stole  w kuchni 🙂

kotki dwa.jpg

koty 5 lat u nas.jpg

• Like 6
  • Upvote 1
Posted

Oj...  to juz 5 lat? Ale ten czas leci ,łagodnie mówiąc.

Lilcia jest ze Szczebrzeszyna, Szarusia od ali123

Złapałam ją wtedy do łapaka razem z jej dziećmi,wszystkie były dzikuskami, kitki znalazły dom,a  z Lilcia dzikuską było gorzej.

Byłam Ci bardzo wdzięczna malagos,że ją przyjełaś do siebie❤️

I cieszę się bardzo,że jej u Ciebie tak dobrze🌼 i dziękuję Ci za wielkie serducho💚

• Like 2
Posted
Dnia 23.02.2023 o 19:24, malagos napisał:

5 lat temu trafiły do nas dwie koteczki: Lili i Szara Kota 🙂 Mają się doskonale! Nadal się unikają, więc takie zdjęcie, że są razem to tylko na stole  w kuchni 🙂

kotki dwa.jpg

koty 5 lat u nas.jpg

Niby razem, ale udają, że się nie widzą 😄

• Like 2
Posted
Dnia 23.02.2023 o 19:24, malagos napisał:

kotki dwa.jpg

koty 5 lat u nas.jpg

Bardzo ładne kotki i uroczy dystans pokazany na zdjęciu ❤️ 

• Like 2
Posted

A ja mam fotki jednego z synków Bianki, był na DT w Warszawie ale zmienił DT na DS bo domek się zakochał. Kotek ma własny telewizor z żywymi aktorami (są bezpieczni dzięki elementowi na górze)

tymczasik z warszawy.jpg

tymczasik z warszawy2.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 24.02.2023 o 15:44, sue napisał:

A ja mam fotki jednego z synków Bianki, był na DT w Warszawie ale zmienił DT na DS bo domek się zakochał. Kotek ma własny telewizor z żywymi aktorami (są bezpieczni dzięki elementowi na górze)

tymczasik z warszawy.jpg

tymczasik z warszawy2.jpg

Ale  wydoroślał:) nie poznałabym go, bądz koteczku szczęśliwy:) i fajnie,że  ma taki telewizor:)

Posted
Dnia 24.02.2023 o 15:45, sue napisał:

To natomiast taka Izunia której się udało, jest w Zamościu 

izunia.jpg

izunia2.jpg

Izunię udało się wysterylizować w ostaniej chwili, dt  ją pokochał:)

• Like 1
Posted

Otrzymałam na potrzeby szczebrzeszyniaków:

od  Figuni            200zł

od Pani Ani ze Szczekocin     180zł

wpłata anonimowa     20zł

i otrzymałam karmę na dokarmianie psiaków  od bakusiowej

Bardzo dziekuję za pomoc❤️

ORO odszedł za TM w czasie snu w nocy 29.01.2021 r. Nie dość, że  staruszeczek, że głuchy i ślepy to jeszcze rozpadający się guz na siusiaku  i taki biedak w schronie :( :( :( -

400zł  wpłaciłam do Murki

• Like 1
Posted
Dnia 25.02.2023 o 09:33, DORA1020 napisał:

Widzę,że Murka nie napisała dobrej wiadomości:)

Puszka ma dom:) blisko Murki:)

Tak, Puszka zamieszkała u mojego kuzyna po drugiej stronie drogi 🙂 Ma do towarzystwa dużego kocura oraz 2 szynszyle 🙂 Dziś po południu pójdę zobaczyć jak tam się kotka miewa, postaram się jakieś fotki porobić 🙂

• Like 2
Posted

Nie wiem czy mogłaby lepiej trafić, bo dom jest bardzo duży, rodzina kochająca zwierzaki i bardzo odpowiedzialna, dobrze prosperująca finansowo. Kiedy wyjeżdżają na wakacje to całym zwierzyńcem zajmuje się moja mama i tata kuzyna. Najmłodsze dziecko to dziewczynka 14-letnia kochająca konie i aktywnie jeżdżąca. Kocurek jest wychodzący (widać na fotkach zresztą, że jeszcze jest nieco obrażony z powodu nowego domownika i chce koniecznie wyjść), ale on był kilka lat temu wzięty z ulicy i trudno go utrzymać w domu. Pysia będzie kotkiem typowo domowym.

• Like 3