bakusiowa Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Dnia 12.02.2022 o 13:20, sue napisał: Czy mógłby ktoś może nas troszeczkę wspomóc i zamówić na mój adres saszetki felixa? Z uwagi na chorobę Dory w zastępstwie karmię koty na śmietniku i działce i mam zapas do jutra max do poniedziałku. Z góry bardzo dziękuję ❤️ Dora chyba nie wyjdzie szybko z domu. Quote
Isabel Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Dnia 12.02.2022 o 15:33, bakusiowa napisał: Dora chyba nie wyjdzie szybko z domu. Najwcześniej za tydzień 😞 Quote
bakusiowa Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Dnia 12.02.2022 o 16:42, Isabel napisał: Najwcześniej za tydzień 😞 Ja byłam chora w listopadzie. Po wyzdrowieniu jeszcze dwa tygodnie nie wychodziłam z domu bo pot się lał ze mnie przy najmniejszym wysiłku. Quote
bakusiowa Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Wszystkich przyjaciół szczebrzeszyńskich bid zapraszam na bazarek cegiełkowy na spłatę długu w lecznicy który wynosi około 3500 zł. link do bazarku 2 Quote
feryenne Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Dnia 12.02.2022 o 13:20, sue napisał: Czy mógłby ktoś może nas troszeczkę wspomóc i zamówić na mój adres saszetki felixa? Z uwagi na chorobę Dory w zastępstwie karmię koty na śmietniku i działce i mam zapas do jutra max do poniedziałku. Z góry bardzo dziękuję ❤️ No właśnie próbowałam się z Dorą umówić na saszetki, czekałam cierpliwie, kiedy będzie dostępna 😉 Napisz do mnie priv z adresem. 2 Quote
bakusiowa Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Dnia 13.02.2022 o 19:16, feryenne napisał: No właśnie próbowałam się z Dorą umówić na saszetki, czekałam cierpliwie, kiedy będzie dostępna 😉 Napisz do mnie priv z adresem. Dora jest chora. Trzeba poczekać aż będzie na chodzie. Kurier nie przynosi paczek do mieszkania bo mieszka na czwartym piętrze tylko zostawia przy piwnicy. Quote
sue Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Niedawno do DT u Kasi wróciła z Izbicy Brawurka, już po zabiegu. Całkiem fajnie sobie poczyna 😉 Oczywiście wciąż szuka DS. Jest ponad półroczną koteczką o fajnym charakterze, spokojniejszą niż jej siostra Bójka (została w lecznicy). Quote
sue Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Zaczynamy wiosenne ciachanie (cały czas cośtam się ciacha, ale teraz będzie seria), w kolejce ~10 kotek i ze dwa kocurki. Na razie próbujemy na gminę, a te trudniejsze przypadki pojadą na kilka dni do Izbicy. U Piotrka jest kotka dzikuska, którą rok temu próbowaliśmy łapać, ciężka sprawa, bo przychodzi niezbyt często, do klatki wejść nie chciała... trzeba będzie znów próbować, ale mam czarne myśli 😞 Kotka przyprowadziła 5 kociaków, które Piotrek przygarnął, oswoił i tam są 4 kotki i kocurek (a może 6 kociaków... widziałam dzisiaj stadko, ale trochę tego biegało i głowy nie dam, w każdym razie on rozpoznaje i będzie się po kolei kastrować). Jest też sunia i to o nią głównie się rozchodzi, podrzucona, taka o Jakoś mniej więcej do kolana, łagodna, taka trochę nieśmiała, dała się pogłaskać, posłuszna i lubi koty 1 Quote
Poker Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Śliczna sunia. Gdzie ona jest? Chudziutka i jej sterylka powinna być teraz priorytetem. Jak się czuje DORA? Quote
bakusiowa Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Sunieczka śliczna. Będzie szukać domku? Quote
Isabel Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Dnia 19.02.2022 o 01:25, bakusiowa napisał: Sunieczka śliczna. Będzie szukać domku? Jest piękna, taka terierkowata 🙂 Quote
sue Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Sunia jest na wsi, została tam podrzucona jak jeszcze był śnieg i mróz. Ma jedzenie i jako taką opiekę. Trzeba pomyśleć o zabiegu, bo na posesji jest dużo kotów i jak dostanie cieczki i przylezą różne psy, coś może stać się kotom, poza tym oczywiście bez sensu gdyby miała urodzić. Szukam miejsca żeby sunia została przetrzymana po zabiegu bo tam gdzie jest nie będzie odpowiednio zaopiekowana. Później może tam wrócić i będziemy szukać domu. Co prawda okolica nie jest najbezpieczniejsza, ale sunia dość spokojna. Quote
sue Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Dnia 19.02.2022 o 00:46, Poker napisał: Śliczna sunia. Gdzie ona jest? Chudziutka i jej sterylka powinna być teraz priorytetem. Jak się czuje DORA? Dnia 19.02.2022 o 14:31, rozi napisał: Co z Dorą? Powoli wraca do zdrowia, pewnie niedługo tu zajrzy 1 Quote
Tyśka) Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Taką wiadomość w sprawie Aminka dostałam: "Witam serdecznie Chciałabym adoptować Aminka, cała moja rodzina całe życie ma koty, mają się u nas naprawdę dobrze może nawet zbyt dobrze z czego wręcz podśmiechują się znajomi 😉 Karmimy Doliną Noteci, tuńczykiem, piersią z kurczaka. Dom niewychodzący. Nie ma dzieci. Wzięłam w wakacje dwa kotki ze schroniska, niestety jeden miał wrodzoną wadę pęcherza i cewki, przeszedł poważna operację, walczyliśmy bardzo długo niestety się nie udało. Drugi kot siedzi teraz osowiały a ja razem z nim, koty bardzo lubiły się bawić, spały razem, były nierozłączne, Kitten tęskni za towarzystwem drugiego kota, ma 8 miesięcy wiec wydaje mi się ze powinny się potrafić bawić razem." Quote
sue Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Dnia 21.02.2022 o 18:23, Tyśka) napisał: Taką wiadomość w sprawie Aminka dostałam: "Witam serdecznie Chciałabym adoptować Aminka, cała moja rodzina całe życie ma koty, mają się u nas naprawdę dobrze może nawet zbyt dobrze z czego wręcz podśmiechują się znajomi 😉 Karmimy Doliną Noteci, tuńczykiem, piersią z kurczaka. Dom niewychodzący. Nie ma dzieci. Wzięłam w wakacje dwa kotki ze schroniska, niestety jeden miał wrodzoną wadę pęcherza i cewki, przeszedł poważna operację, walczyliśmy bardzo długo niestety się nie udało. Drugi kot siedzi teraz osowiały a ja razem z nim, koty bardzo lubiły się bawić, spały razem, były nierozłączne, Kitten tęskni za towarzystwem drugiego kota, ma 8 miesięcy wiec wydaje mi się ze powinny się potrafić bawić razem." Może Pani zechciałaby do mnie zadzwonić, wstępnie fajnie brzmi 🙂 Groszek pojechał do Katowic Quote
Tyśka) Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Dnia 21.02.2022 o 18:36, sue napisał: Może Pani zechciałaby do mnie zadzwonić, wstępnie fajnie brzmi 🙂 Groszek pojechał do Katowic Pani ma dzwonić do Isabel, bo do Niej mam podany nr telefonu w ogłoszeniu. Świetnie, to ogłoszenie całkowicie usuwam. Dziękuję za wiadomość. Quote
bakusiowa Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Dnia 21.02.2022 o 18:42, Tyśka) napisał: Pani ma dzwonić do Isabel, bo do Niej mam podany nr telefonu w ogłoszeniu. Świetnie, to ogłoszenie całkowicie usuwam. Dziękuję za wiadomość. Może innemu kotkowi się uda. Quote
sue Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Dnia 21.02.2022 o 18:42, Tyśka) napisał: Pani ma dzwonić do Isabel, bo do Niej mam podany nr telefonu w ogłoszeniu. Świetnie, to ogłoszenie całkowicie usuwam. Dziękuję za wiadomość. Ok 🙂 Quote
bakusiowa Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Kto jeszcze nie był jest zaproszony na bazarek cegiełkowy na spłatę długu w lecznicy. Dług miedzy 3 a 4 tysiące. Zajrzyjcie proszę. link do bazarku Quote
Isabel Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Dnia 21.02.2022 o 18:42, Tyśka) napisał: Pani ma dzwonić do Isabel, bo do Niej mam podany nr telefonu w ogłoszeniu. Świetnie, to ogłoszenie całkowicie usuwam. Dziękuję za wiadomość. A z jakiego miasta jest ta pani? Miałam dzisiaj dwa telefony, ale nie dotyczyły Aminka tylko Muszki (to Bójka albo Brawurka, chyba) i były z Warszawy. Quote
Tyśka) Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Dnia 21.02.2022 o 20:05, Isabel napisał: A z jakiego miasta jest ta pani? Miałam dzisiaj dwa telefony, ale nie dotyczyły Aminka tylko Muszki (to Bójka albo Brawurka, chyba) i były z Warszawy. Ogłoszenie jest na Warszawę. Quote
Isabel Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Dnia 21.02.2022 o 20:31, Tyśka) napisał: Ogłoszenie jest na Warszawę. Pani dzwoniła dzisiaj do mnie 🙂 Jest z Kielc, podałam jej nr telefonu do Sue. 1 Quote
Recommended Posts