Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, DORA1020 napisał:

Dziękuję terra za ogłoszenie:)

Szukamy kogos kto zrobiłby wizytę pa  koło Raszyna

jest szansa dla Gosi,ale  nie możemy z Baltimoore znależc nikogo do wizyty

Dora, masz juz kogoś? Jeśli nie to , mogę podać Ci na priv tel do psiejskiej koleżanki z Raszyna, powołaj się na mnie i zapytaj o pomoc.

Posted
18 godzin temu, Jaaga napisał:

Dora, masz juz kogoś? Jeśli nie to , mogę podać Ci na priv tel do psiejskiej koleżanki z Raszyna, powołaj się na mnie i zapytaj o pomoc.

Dzięki Jaaga:)

Zapytam Baltimoore,bo ona  już kogos pytała.

Posted

Jakaś kobita się obudziła właśnie i napisała w sprawie Łatki :)  jakby co przekierowalam na Baltimoore i p.Wiole z Felineusa, no i pokazałam Wasze niektóre.. może będzie dzwonić.

Posted
11 godzin temu, DORA1020 napisał:

Dzięki Jaaga:)

Zapytam Baltimoore,bo ona  już kogos pytała.

Ba wizytę pojedzie jutro moja koleżanka z drugiego końca Warszawy, za co jej BAAAARDZO DZIĘKUJĘ

Zależało nam na czasie, bo kotka na mrozie, dom czeka, a transport zorganizowany na niedzielę.

Posted
10 godzin temu, Bębenek napisał:

Jakaś kobita się obudziła właśnie i napisała w sprawie Łatki :)  jakby co przekierowalam na Baltimoore i p.Wiole z Felineusa, no i pokazałam Wasze niektóre.. może będzie dzwonić.

Dzięki Bębenek :))

Pani zadzwoniłam, zaproponowałam jej kilka innych kotek z lecznicy, zobaczymy czy się zdecyduje. W rozmowie bardzo sympatyczna.

Posted

Wczoraj pojechał do swojego domu Marcyś 2, zabrany z lecznicy do dt w Warszawie w okresie epidemii wirusówki  dziesiątkującej kociaki.

Na dokocenie do 5 miesięcznej kotki znalezionej przez tych ludzi koło samochodu.

1-Image-2.jpg

1-IMG_7614.jpg

Posted

W niedzielę do Warszawy jedzie zorganizowana wycieczka z Panem Piotrem :)) Dzięki naszym ogłoszeniom i sprawnym wizytom pa zrobionym przez nasze warszawskie dzieczyny :))

Gosia po zmarłym właścicielu- na dokocenie do kota i psa

Rudek potrącony przez samochód, który uzyskał pomoc przez pracowników warsztatu samochodowego pod Zamościem, ale bardzo prosił każdego o wzięcie do domu, na dokocenie do psa

Gucio Połamaniec- który z paskudnie złamaną łapką został przyniesiony do lecznicy przez dzieci, operowany w lecznicy zewnętrznej przy naszym wsparciu finansowym, aktualnie najdłuższy stażem w lecznicy

1-WP_20181222_13_59_04_Pro.jpg.3864ecdc73e46e1c14911ebcb6040d2c.jpg

1-image00000016.jpg

1-FOT70F1_1547890700537(1).JPG

• Like 3
Posted
Dnia 21.01.2019 o 23:15, Baltimoore napisał:

Terra, bardzo dobre ogłoszenie Alinki/Gosi.

Z ogłoszenia terry zadzwoniła pani....z zachodniopomorskiego:)

rozważałabym adopcje innego kociaka,gdyby nie odległośc

Posted

To jest trikolorka Armina z lecznicy która jutro też jedzie do domu :))

Dziękuję za ekspresową wizytą PA :))

W sumie jadą do Warszawy do domów stałych 4 koty

Dziękuję 3 Dziewczynom z zaprzyjaźnionego forum za zrobienie wizyt PA :))

Dziękuję Sue za zabranie osieroconej koteczki Gosi do lecznicy na testy FiV/FelV i odrobaczenie oraz za przetrzymanie jej kilka dni w domu :))

Transport:

Dora- zorganizowanie samochodu :))

Pan Piotr - jako kierowca oraz jego kolega, poświęcili całą niedzielę żeby zawieżć 4 koty do Warszawy :))

Ania z Zamościa- podwiezie pana Piotra na trasie Zamość -Szczebrzeszyn i Szczebrzeszyn Zamość :))

Baltimoore - logistyka i cash na paliwo :))

Praca zespołowa przynosi najlepsze efekty :)))

1-BuczekFoto (2)(2).JPG

• Like 2
Posted

Jutro Bębenek robi wizytę PA dla Sówki/Pikselki z Izbicy. Pani zadzwoniła z jej ogłoszenia. Rzeszów :))

Kotka ok 1,5-2 letnia wyrzucona z kociakami pod zajazdem, 2 nie przeżyły :((

Pozostałe 2 już w domkach :))

1-BuczekFoto (44).JPG

• Like 1
Posted

Dziękuję Bębenek za bardzo dokładną wizytę PA :))

Szukamy transportu Izbica -Rzeszów.

Dzisiaj jeszcze jeden kot pojechał do domu :)) Czarno-biały Sebastianek. Ogłaszałam go od jesieni i co telefon to porażka . Ale wreszcie się udało trafić fajny dom. To kociak spod Inowrocławia znaleziony na ulicy, był w dt, pojechał do Bydgoszczy :)) Pani sama po niego przyjechała, choć raz nie trzeba się było martwić o transport :)

• Like 1
Posted
Dnia 26.01.2019 o 22:45, Baltimoore napisał:

To jest trikolorka Armina z lecznicy która jutro też jedzie do domu :))

Dziękuję za ekspresową wizytą PA :))

W sumie jadą do Warszawy do domów stałych 4 koty

Dziękuję 3 Dziewczynom z zaprzyjaźnionego forum za zrobienie wizyt PA :))

Dziękuję Sue za zabranie osieroconej koteczki Gosi do lecznicy na testy FiV/FelV i odrobaczenie oraz za przetrzymanie jej kilka dni w domu :))

Transport:

Dora- zorganizowanie samochodu :))

Pan Piotr - jako kierowca oraz jego kolega, poświęcili całą niedzielę żeby zawieżć 4 koty do Warszawy :))

Ania z Zamościa- podwiezie pana Piotra na trasie Zamość -Szczebrzeszyn i Szczebrzeszyn Zamość :))

Baltimoore - logistyka i cash na paliwo :))

Praca zespołowa przynosi najlepsze efekty :)))

1-BuczekFoto (2)(2).JPG

Sporo osób zaangażowanych w pomoc 4 kotkom:)

Dziękuje wszystkim bardzo:)