malagos Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 2 minuty temu, DORA1020 napisał: Ja zamówię z pieniążków bazarkowych terry. Potrzebujemy jeszcze kontenerka dla sue. Dzisiaj pożyczyłam jej,bo we wtorek będzie sterylka Zoski. Sterylke opłaci gmina/chociaz na dzień dobry usłyszałam,ze nie ma juz pieniędzy/ Księgowa z mojej gminy mówi, ze tak nie wolno odpowiedzieć interesantom - gmina musi przesunąć środki w tym samym obszarze (bez uchwały rady gminy) lub między obszarami - ale już na sesji rady, bo to zmiana budżetu. A propos moich kotów- Lili długo się bała zejść na dół z tego "swojego" piętra, bo nie ufała psom. Zwłaszcza owczarek Diana na nią patrzyła...i patrzyła... ale powolutku widać ją było w holu na parterze, potem przemknęła przez kuchnię, salon. Jak zobaczyła, ze Szara chodzi sobie normalnie, to i Lilusia się odważyła. Drzwi na taras otworzyłam niedawno - jakieś 3 tygodnie temu. Szara śmiało wchodziła i wychodziła, Lilusi zajęło dwa dni zwiedzanie tarasu i 5 schodków do ogrodu :). Z jaką radością zaostrzyła pazurki na pieńku (taki stojak na kwiaty, który uwielbiał Borys i który jest wyżłobiony jego pazurami), pogoniła listek, pogalopowała przez trawnik. Daje się brać na ręce, choć panicznie tego się bała i co najwazniesze - obie kotki przychodzą na jedzenie do kuchni, daję im miseczki na blacie. Suche jedzenie stoi ciągle, mokre i mięso daje 3 razy dziennie, jak tylko się pojawią w kuchni. Czyli jest tak jak zawsze, odkąd są u nas koty, czyli od zawsze :) 5 Quote
Baltimoore Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 12 godzin temu, Olena84 napisał: Trzeba zamówić gdzieś karmę? Olena :) Gdybyś chciała jeszcze dokupić karmę to odezwij się proszę na pw- napiszę Ci wtedy co można zamówić. Potrzeby u Dory są bardzo duże, karmi wiele zwierzaków. 1 Quote
malagos Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 To jeszcze dodam, że najlepszym przyjacielem naszego Reksia - tymczasowicza jest Szara Kota :) 7 Quote
sue Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 I robię bazarek - na razie mocno w trakcie Jeśli macie jakieś uwagi poproszę, chyba to 1 w życiu http://www.dogomania.com/forum/topic/346918-robi-się-bazarek-ciuszkowy-dla-zosi-i-ziółka/ 1 Quote
Madie Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Btw, udało mi się złapać zasięg. Był fajny telefon o Gaje z Radzynia Podlaskiego. Mamy może kogoś poprosić o wizytę ? Wiem ze jakaś fundacja tam działa. Jakby się udało w miarę szybko zrobić wizytę to moglibyśmy z Marcinem tam osobiście kota w środę zawieźć. A trochę szkoda jej 2,5 drogi męczyć bez pewności ze zostanie Quote
sue Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 35 minut temu, Madie napisał: Sue, piękne masz dziewczyny <3 Dzięki:)) Życzę żeby to był TEN domek Quote
Baltimoore Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 3 godziny temu, malagos napisał: To jeszcze dodam, że najlepszym przyjacielem naszego Reksia - tymczasowicza jest Szara Kota :) Zdjęcie cuudne, nadaje się na kalendarz :) Quote
DORA1020 Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 3 godziny temu, malagos napisał: To jeszcze dodam, że najlepszym przyjacielem naszego Reksia - tymczasowicza jest Szara Kota :) o mamusiu...ale zdjecie:) mogłabym patrzec i patrzeć........... Quote
Baltimoore Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Sue, świetne zdjęcia, zaraz podmienię w ogłoszeniach, żeby było widać że koteczki domowe. Madie - dałam prośbę o wizytę PA na miau. Quote
DORA1020 Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 2 godziny temu, sue napisał: I robię bazarek - na razie mocno w trakcie Jeśli macie jakieś uwagi poproszę, chyba to 1 w życiu http://www.dogomania.com/forum/topic/346918-robi-się-bazarek-ciuszkowy-dla-zosi-i-ziółka/ Sue,bazarek ok :) podaj tylko rozmiary i wymiary:długość, spodnie szer. w pasie, ewentualnie skład materiałowy 1 Quote
Baltimoore Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 A to maleństwo- poprzez stronę Szczebrzeszyniaków i moje ogłoszenie właśnie kończy długądrogę do domu w Podkowie Leśnej :) Tusia vel Tulay 1 Quote
Baltimoore Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 2 godziny temu, sue napisał: I robię bazarek - na razie mocno w trakcie Jeśli macie jakieś uwagi poproszę, chyba to 1 w życiu http://www.dogomania.com/forum/topic/346918-robi-się-bazarek-ciuszkowy-dla-zosi-i-ziółka/ Suuuper, już pędzę podrzucać :) 1 Quote
sue Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: A to maleństwo- poprzez stronę Szczebrzeszyniaków i moje ogłoszenie właśnie kończy długądrogę do domu w Podkowie Leśnej :) Tusia vel Tulay Kiciu, bądź szczęśliwa w nowym domku :) Quote
Madie Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Rozmawiałam z Panią do której miałaby trafić Gaja raz jeszcze. Bardzo fajna rodzina, 4 osoby w domu. Dwoje rodziców, dwoje dzieci (w tym jeden 10, i jeden dorosły syn). Pani zajmuje się domem i kotka ma być towarzyszką dla niej. Dom wygląda więcej niż obiecująco więc po rozmowie z Marcinem zdecydowaliśmy się jechać z kotem na PA w środę i jeśli mnie przeczucie nie myli to Gaja już tam zostanie. Chyba, że ktoś wcześniej się znajdzie na wizytę. W najgorszym razie kotka spędzi z nami 5 godzin w aucie. 1 Quote
Baltimoore Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 1 godzinę temu, Madie napisał: Rozmawiałam z Panią do której miałaby trafić Gaja raz jeszcze. Bardzo fajna rodzina, 4 osoby w domu. Dwoje rodziców, dwoje dzieci (w tym jeden 10, i jeden dorosły syn). Pani zajmuje się domem i kotka ma być towarzyszką dla niej. Dom wygląda więcej niż obiecująco więc po rozmowie z Marcinem zdecydowaliśmy się jechać z kotem na PA w środę i jeśli mnie przeczucie nie myli to Gaja już tam zostanie. Chyba, że ktoś wcześniej się znajdzie na wizytę. W najgorszym razie kotka spędzi z nami 5 godzin w aucie. Może się ktoś zgłosi jeszcze. Quote
terra Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 16 godzin temu, Madie napisał: Rozmawiałam z Panią do której miałaby trafić Gaja raz jeszcze. Bardzo fajna rodzina, 4 osoby w domu. Dwoje rodziców, dwoje dzieci (w tym jeden 10, i jeden dorosły syn). Pani zajmuje się domem i kotka ma być towarzyszką dla niej. Dom wygląda więcej niż obiecująco więc po rozmowie z Marcinem zdecydowaliśmy się jechać z kotem na PA w środę i jeśli mnie przeczucie nie myli to Gaja już tam zostanie. Chyba, że ktoś wcześniej się znajdzie na wizytę. W najgorszym razie kotka spędzi z nami 5 godzin w aucie. Ściskam kciuki za Gajunię Quote
Recommended Posts