Elisabeta Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Masza, ale piękna niespodzianka... Joasia jest prześliczna! :iloveyou: Witaj na świecie, Maleńka i bądź szczęśliwa. Psiaki Cię będą bardzo kochały. :loveu: Wszystkiego dobrego dla całej Rodzinki. :smile::smile::smile: Quote
DORA1020 Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Jestem super sunia:) prawda? Szukamy kogos z Lancuta do wizyty PA dla Muszki,dom z ogrodem,ale jak nikogo nie znajdziemy to bedzie klapa. Becia szuka z FB,ale jak na razie tez nikogo nie ma. [IMG]http://images64.fotosik.pl/935/cea79fc543a49a04.jpg[/IMG] Quote
DORA1020 Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Jak sliczna dziewczynka:) I jakie ma ladne imie:)Joasia:) Juz wczesniej od Dogo wiedzialam sie ,ze Joasia sie urodzila:) Witamy na swiecie zwierzolubka:) [IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/800x536q50/842/2fnk.jpg[/IMG] Quote
DORA1020 Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Lucynko,przyszla karma dla kitkow:) Bardzo dziekuje:buzi: Quote
Onaa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Masza44, ale macie śliczną Kruszynkę :loveu:, Słoneczko Malutkie :loveu:. Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Gratulacje . Witamy przesliczne malenstwo :loveu: Quote
Onaa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Zastanawiałam się od kogo i na kogo pojawiło się to 30zł na moim koncie to teraz już wiem :), dziekuję Masza44. Martwię się tym że nie możemy znaleźć nikogo do wizyty pa dla Muszątka, koło Łańcuta , może po długim weekendzie coś się wyjaśni bo teraz mam wrażenie jest mniej osób dostępnych. Quote
DORA1020 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 No i z FB w sprawie wizyty cisza.....a szkoda,zeby Muszka stracila byc moze dobry dom. Quote
Sara2011 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 W sprawie PA chyba trzeba pytać kogoś z Rzeszowa bo bezpośrednio z Łańcuta może być ciężko. A z Rzeszowa do Łańcuta to tylko ok. 18 km więc naprawdę blisko. Jedna z Dogocioteczek na innym wątku podesłała taką fajną stronkę z osobami chętnymi do wykonania PA [URL="https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208025760396225562426.0004bfea6cb4f75396049&dg=feature"]https://maps.google.com/maps/ms?ie=U...049&dg=feature[/URL] W Rzeszowie jest jedna Pani, która jest chętna wykonać wizyty PA zarówno w samym Rzeszowie jak i okolicach. Nie wiem czy pisałyście może tam? Tu jest link to FB : [URL]https://www.facebook.com/anka.ciaston[/URL] Quote
masza44 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 pie pomocy dogo znalazłam: [LEFT][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][B]LANCUT[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [COLOR=#000000][COLOR=#006400][FONT=Arial][SIZE=1][B]jogi(Agnieszka)[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]tel.kom. 502-511-605[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]e-mail [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]jogi_am[malpa]interia.pl[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/EMAIL][/LEFT] [COLOR=#0000ff][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]DT [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]AUTO[/COLOR] do 50 km lub +po uzgodnieniu[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#006400][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=red]WET [/COLOR]- [COLOR=black]LEKARZ WETERYNARII będę w lecznicy w Łańcucie, mamy USG wykonujemy [U]zabiegi chirurgiczne[/U], możliwość przetrzymania kota[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=#eb613d][COLOR=red]transport LANCUT/WROCLAW PO TRASIE[/COLOR] [/COLOR]więc jeśli miałabym coś przewiezć to oczywiście nie ma sprawy. i [/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][SIZE=1][FONT=Arial] [/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][LEFT][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][B]RZESZOW[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [COLOR=#006400][FONT=Arial][SIZE=1][B]jostra (Justyna)[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]Tel. 696048044[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]GG 4433547 [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]e-mail: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]jostra[olala]tlen.pl[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/EMAIL][/LEFT] [COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]NET[/COLOR][/B] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]DTA [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]WIZ/Dom [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]WIZ/poadopcyjna [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]AUTO-tak, raczej na krótkich trasach[/COLOR][/B][COLOR=#000000], [/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]AUKCJE[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]OGL/PRASA[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]FOTO[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]XERO[/COLOR][/B] czarno-biale[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]U/STRZYZENIE[/COLOR][/B] psow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/LEFT] [LEFT][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][B]RZESZOW[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=green][B]Kudłata - Aśka[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]GG 9094462, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]mail [/COLOR][/FONT][/SIZE][EMAIL="[email protected]"][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black][email protected][/COLOR][/FONT][/SIZE][/EMAIL][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black],[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/LEFT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]NET[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]DTA[/COLOR][/B] - w domu kot, papuga i czasami konfliktowa sunia[/SIZE][/FONT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]WIZ/Dom[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]AUTO - [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]1/ własny samochód,[/COLOR][/B][COLOR=#000000]trasy i odległości do uzgodnienia, [U]możliwość przewiezienia większych rzeczy[/U] [B]- [COLOR=#ff0000]2/samochód dostawczy[/COLOR] - [/B][U]z wyprzedzeniem - samochód firmowy,[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]3/samochód terenowy - gdyby trzeba było dojechać w trudno dostępne miejsca [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]FOTO nie wiem czy to jeszcze aktualne wysłałam sms z pytaniem do dziewczyn z Sanoka czy kogoś stamtąd nie znają ale jeszcze nei mam odpowiedzi [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/LEFT] [/LEFT] Quote
DORA1020 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='Sara2011']W sprawie PA chyba trzeba pytać kogoś z Rzeszowa bo bezpośrednio z Łańcuta może być ciężko. A z Rzeszowa do Łańcuta to tylko ok. 18 km więc naprawdę blisko. Jedna z Dogocioteczek na innym wątku podesłała taką fajną stronkę z osobami chętnymi do wykonania PA [URL="https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208025760396225562426.0004bfea6cb4f75396049&dg=feature"]https://maps.google.com/maps/ms?ie=U...049&dg=feature[/URL] W Rzeszowie jest jedna Pani, która jest chętna wykonać wizyty PA zarówno w samym Rzeszowie jak i okolicach. Nie wiem czy pisałyście może tam? Tu jest link to FB : [URL]https://www.facebook.com/anka.ciaston[/URL][/QUOTE] Dziekuje:) Z tego pierwszego linka nie ma nikogo z Rzeszowa ani Lancuta A do tej pani moglby ktos napisac prosbe o zrobienie wizyty w miejsowosci Dobrowki k/Lancuta? Ja na fb...noga.... Quote
DORA1020 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='masza44']pie pomocy dogo znalazłam: [LEFT][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][B]LANCUT[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [COLOR=#000000][COLOR=#006400][FONT=Arial][SIZE=1][B]jogi(Agnieszka)[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]tel.kom. 502-511-605[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]e-mail [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]jogi_am[malpa]interia.pl[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/EMAIL][/LEFT] [COLOR=#0000ff][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]DT [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]AUTO[/COLOR] do 50 km lub +po uzgodnieniu[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#006400][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=red]WET [/COLOR]- [COLOR=black]LEKARZ WETERYNARII będę w lecznicy w Łańcucie, mamy USG wykonujemy [U]zabiegi chirurgiczne[/U], możliwość przetrzymania kota[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=#eb613d][COLOR=red]transport LANCUT/WROCLAW PO TRASIE[/COLOR] [/COLOR]więc jeśli miałabym coś przewiezć to oczywiście nie ma sprawy. i [/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][SIZE=1][FONT=Arial] [/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][LEFT][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][B]RZESZOW[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [COLOR=#006400][FONT=Arial][SIZE=1][B]jostra (Justyna)[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]Tel. 696048044[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]GG 4433547 [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]e-mail: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]jostra[olala]tlen.pl[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/EMAIL][/LEFT] [COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]NET[/COLOR][/B] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]DTA [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]WIZ/Dom [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]WIZ/poadopcyjna [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]AUTO-tak, raczej na krótkich trasach[/COLOR][/B][COLOR=#000000], [/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]AUKCJE[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]OGL/PRASA[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]FOTO[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]XERO[/COLOR][/B] czarno-biale[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]U/STRZYZENIE[/COLOR][/B] psow[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=Arial][B]RZESZOW[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=green][B]Kudłata - Aśka[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=black][B]GG 9094462, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black]mail [/COLOR][/FONT][/SIZE][EMAIL="[email protected]"][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black][email protected][/COLOR][/FONT][/SIZE][/EMAIL][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=black],[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/LEFT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]NET[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]DTA[/COLOR][/B] - w domu kot, papuga i czasami konfliktowa sunia[/SIZE][/FONT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]WIZ/Dom[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]AUTO - [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]1/ własny samochód,[/COLOR][/B][COLOR=#000000]trasy i odległości do uzgodnienia, [U]możliwość przewiezienia większych rzeczy[/U] [B]- [COLOR=#ff0000]2/samochód dostawczy[/COLOR] - [/B][U]z wyprzedzeniem - samochód firmowy,[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]3/samochód terenowy - gdyby trzeba było dojechać w trudno dostępne miejsca [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=1][B]FOTO nie wiem czy to jeszcze aktualne wysłałam sms z pytaniem do dziewczyn z Sanoka czy kogoś stamtąd nie znają ale jeszcze nei mam odpowiedzi [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/LEFT] [/LEFT] [/QUOTE] Dzieki Masza:) Quote
andegawenka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Tu jest kilka z Rzeszowa, może znacie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/118742-Chyba-zgin%C4%99%C5%82am-w-t%C5%82umie-%28%28-tu-jestem-zwyczajna-Burka-Rzesz%C3%B3w/page41[/url] Quote
DORA1020 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='andegawenka']Tu jest kilka z Rzeszowa, może znacie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/118742-Chyba-zginęłam-w-tłumie-((-tu-jestem-zwyczajna-Burka-Rzeszów/page41[/URL][/QUOTE] Dzieki:) Ale chyba masza juz kogos znalazla. Quote
DORA1020 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Dostalam od Sharki 30zl na jedzenie dla psiakow:jumpie::)Bardzo dziekuje:) I od Elisabety 250zl na sterylizacje Fasolki:iloveyou:Bardzo dziekuje:) Sterylka bedzie chyba w czerwcu,bo teraz sunia ma cieczke. Quote
kudlataja Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Witam i Zamieszczam zdjęcie i historie suni i jej szczeniaków uratowany szczeniak [IMG]http://i60.tinypic.com/2564mjt.jpg[/IMG] szczeniak stracony [IMG]http://i61.tinypic.com/sg4xmc.jpg[/IMG] dorosly szczeniak [IMG]http://i58.tinypic.com/2qcnjip.jpg[/IMG] i sunia [IMG]http://i59.tinypic.com/2w7pj13.jpg[/IMG] Jakiś czas temu zabrałam zwierzaki z opuszczonej stodoły w okolicy Szczebrzeszyna , a konkretnie z Deszkowic. Dowiedziałam się o nich zupełnie przypadkiem, pomimo że od roku pracuję nieopodal miejsca, w którym rozgrywał ich się dramat. Sytuacja jaką zastałam na miejscu,które mi wskazano z informacją, że „jest tam problem z psami”,przerosła moje najgorsze oczekiwania. Okazało się,że zamiast dwóch psów, suczki i jej dorosłego szczeniaka znajdują się tam jeszcze trzy szczenięta w różnym wieku i o ile sunia jest bardzo łagodna to pozostałe pieski kompletnie dzikie i płochliwe. Przez jakiś czas jeździłam do tej gromadki z jedzeniem i wodą,a w międzyczasie szukałam pomocy, wydawało się że zwierzakom nic nie grozi, niestety któregoś dnia zastałam sunię siedzącą nad martwym szczenięciem i wiedziałam że nie mogę dłużej czekać,również drugie młodsze szczenię gdzieś przepadło. Wtedy zdecydowałam o zabraniu pozostałych zwierząt jak najszybciej, tym bardziej że okazało się, ze dorosły szczeniak ma problemy z tylnymi nogami i choruje...Bez zastanowienia i pomysłu co począć z psiakami podjęłam próbę ich złapania. Bez problemu udało się to z suczką, która nawet sama wskoczyła do samochodu, trochę trudniej było z młodszym szczeniakiem, jednak jego także złapałyśmy z koleżanką. Z pomocą przyszła niezawodna Funia,która użyczyła nieodpłatnie psiakom miejsce na swojej działce i tam też znajdują się do dzisiaj. Weterynarz wyciągnął szczeniakowi około 100 kleszczy, które miał dosłownie wszędzie,sunia także była w opłakanym stanie... Jak już napisałam udało mi się złapać 2 psy z trzech które przeżyły w tej stodole. Niestety dorosły i chory szczeniak nadal pozostaje w tamtym miejscu i nie daje się złapać w żaden sposób, pomimo podejmowanych wielu, rozpaczliwych prób..Oczywiście nie zamierzam się poddać i będę próbowała nadal Z późniejszych rozmów z okolicznymi mieszkańcami dowiedziałam się, ze dramat zwierząt trwał od ponad 3 lat, rodziły się i umierały z głodu, szczenięta zamarzały zimą, ginęły pod kołami albo były trute, walczyły o jedzenie między sobą! I nikt nie reagował, nikogo to nie obchodziło!!! W tym tygodniu chciałabym, wysterylizować suczkę, gdyż obawiam się że może być w ciąży...zgłaszam ją na akcję sterylkową, może się uda... Quote
DORA1020 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Szczeniaczek bardzo sie boi ludzi,teraz jest troszeczke lepiej,ale na poczatku jak sie go glaskalo,to widac bylo strach,caly sparalizowany strachem i tylko oczka chodzily co sie dzieje.Teraz jest troszeczke lepiej. Jest taki kochany,szukamy mu domu. dzieki kudlata,ze je uratowalas:buzi: Quote
kudlataja Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ja tobie dziękuje za wsparcie i rozmowy, bo już się czasem załamuję. Quote
Elisabeta Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Weszłam na chwilkę na wątek trzy godziny temu i przeczytałam o tym, że Masza znalazła osobę do wizyty PA. Teraz chciałam napisać, ze będę trzymać kciuki za rozmowę w sprawie Domku dla Musi. Bo będę... Po tym, co napisała Kudlataja, nie wiem, co napisać... Jesteście Kochane i dobrze, że się wspieracie. Ale to jest wszystko bardzo smutne. :sad::sad::sad: A uratowany szczeniaczek jest śliczny i taki kochany... :) Quote
Ingrid44 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Biedne psiaczki.:( :( :( Dobrze ze sa juz bezpieczne . Quote
DORA1020 Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Niestety kolejny problem. Na dzialce niezamieszkalej,gdzie karmie koty jest dziki szczeniak /chyba szczeniak/ taki podobny do tego,ktorego uratowala Magda taki podrosniety,moze 5-6miesieczny juz od dluzszego czasu nie ma wszystkich kotow,a karma dla nich znika,chociaz sporo zostawialam kotom tak myslalam,ze jakis psiak tam buszuje,a koty sie boja. Quote
funia Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='masza44']Wracam powoli między żywych... Musia śliczna:) Wysłałam jej 30 zł na jedzonko bo widzę że szeleczki już są. Obie z Dogo miałyśmy takie same obawy co do rodziny w Trzebini więc szukamy nadal domku. To nie mój wątek ale ponieważ 2 sunie z tego wątku znalazły dom w mojej rodzinie traktuję go troszkę osobiście. Więc się muszę pochwalić nowym członkiem rodziny: [IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/800x536q50/842/2fnk.jpg[/IMG] Mój skarbuś, Joasia Ewa malutka ( 2,200 kg) dziewczynka, która już podbiła serca psów. Na początku szczekały jak płakała teraz już nie, leżą spokojnie , mogę ją przy nich karmić, kołysać, kąpać. Malwinka najchętniej nie oddalałaby się z jej otoczenia.[/QUOTE] Gratulacje i zdróweczko dla dziecka i mamy !śliczna!!! Quote
handzia Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Ja również się dołączam, gratuluję ślicznej córeczki :loveu: Quote
Recommended Posts