Nesiowata Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Mam nowe zdjęcie siostrzyczek na nowym drapaku 4 Quote
sue Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Zdjęcia z dzisiejszej łapanki, złapała się młodsza koteczka, trikolorka - jakość kiepska bo już się ściemniało i mój telefon coś ostatnio szwankuje 1 Quote
Baltimoore Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Nesiowata, dziękuję za zdjęcia :)) Chociaż tu możemy być spokojni. Rudy Rudolf z pierogarni jednak szuka domu :(( Dziecko nadal się boi. Bakusiowa, zostaw proszę jego ogłoszenie a ja zrobię nowe. I poproszę dziewczynę z Warszawy żeby podjechała zrobić fajne zdjęcia. Quote
Baltimoore Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Sue i Dora- super że jedna kotka się złapała :)) Jak młodsza to jedzie do RoyalVetu. Quote
bakusiowa Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Baltimoore, mam pytanie o Rudolfa. Ta sama osoba pisała już 27-go lutego. Napisałam żeby kontaktował się z Tobą. Quote
Madie Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 TZ spokojnie zgadza się na Bosmanka „wizytę” (od niedzieli wieczór). Niestety musi opuścić dom 29 marca. Wracamy 18 kwietnia i może wtedy wrócić na tymczas edit: Bosmanek będzie miał 2 duże pokoje do dyspozycji kiedy Marcin będzie w domu. Na czas wychodzenia będzie miał swój własny pokój, bo nie jesteśmy pewni zachowania psa podczas nieobecności człowieka Quote
Baltimoore Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 15 minut temu, Madie napisał: TZ spokojnie zgadza się na Bosmanka „wizytę” (od niedzieli wieczór). Niestety musi opuścić dom 29 marca. Wracamy 18 kwietnia i może wtedy wrócić na tymczas edit: Bosmanek będzie miał 2 duże pokoje do dyspozycji kiedy Marcin będzie w domu. Na czas wychodzenia będzie miał swój własny pokój, bo nie jesteśmy pewni zachowania psa podczas nieobecności człowieka Dzięki Madie. Cały czas intensywnie szukamy ale na razie nic. Podziękuj TZetowi. Dobrze że jest taka możliwości dla Bosmanka. Quote
Baltimoore Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 56 minut temu, bakusiowa napisał: Baltimoore, mam pytanie o Rudolfa. Ta sama osoba pisała już 27-go lutego. Napisałam żeby kontaktował się z Tobą. Podałas mój telefon? Quote
bakusiowa Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 4 minuty temu, Baltimoore napisał: Podałas mój telefon? Napisałam żeby dzwonił pod numer podany w ogłoszeniu. Quote
Baltimoore Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Biedny :(( Pani z ogłoszenia Bakusiowej tydzień czekała na ostateczną decyzję, która w poniedziałek była że kot zostaje. A dzisiaj taka zmiana. Pani która pytała, w międzyczasie znalazła innego kotka, a nawet rodzeństwo. Quote
Baltimoore Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 https://www.olx.pl/oferta/rudy-rudolf-pilnie-szuka-domu-CID103-IDyV8yG.html ogłoszenie Rudolfa na Mokotów Quote
Baltimoore Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Dostałam fakturę za pobyt kota Filcaka od Bębenek, zabranego z interwencji na prośbę właściciela mieszkania. Do zapłaty 155 zł, był od piątku wieczorem do niedzieli rano. Obawiam się bardzo wysokości faktury za Bosmana, jest tam już 10 dzień . Quote
Anula Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 45 minut temu, Baltimoore napisał: Dostałam fakturę za pobyt kota Filcaka od Bębenek, zabranego z interwencji na prośbę właściciela mieszkania. Do zapłaty 155 zł, był od piątku wieczorem do niedzieli rano. Obawiam się bardzo wysokości faktury za Bosmana, jest tam już 10 dzień . Ta chora kobieta Bębenek by się wstydziła.Brak słów. A Bosmana nie da rady zabrać wcześniej i przechować? Każdy dzień to pogrąża w kosztach. Quote
Baltimoore Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Anula, szukamy czegoś dla Bosmanka na wszystkie strony. Quote
DORA1020 Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Dziekuję sharce za stałą 30zł:) i Olenie84 za wpłatę 30zł:) Quote
DORA1020 Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Dnia 5.03.2019 o 08:24, DORA1020 napisał: + faktura z 07.02.2019---126zł razem na minusie 158zł po wpłatach Oleny i sharki na minusie jest 98 zł Quote
Baltimoore Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 O Rudolfa na razie jeden telefon ALE: na już bo odmowili im z dt kotka a państwo mają tydzień urlopu i w domu buldozek francuski- najlepiej na próbę czy buldozek dogada się z kotem. Odpowiedź wiadomo. Quote
Baltimoore Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Z pozytywów Do domu jedzie dzisiaj mała trikolorka z Izbicy , państwo dostali na nas namiar od osób, które adoptowaly Tulka z Izbicy. Udało się zorganizować transport blabla 40zl. 2 Quote
Baltimoore Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 W lecznicy nadal czekają na dom: Zieloooka czarna Ada https://www.olx.pl/oferta/przyjacielska-adusia-bardzo-pilnie-szuka-domu-CID103-IDybDfT.html Zdjęcia Ady poniżej i na następnej stronie Quote
Recommended Posts