Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Baltimoore napisał:

Malagos :D

szybko poszło :)))

z dzikuski miziak :)

Zaczarowany dom :)))

Dom-marzenie...dla zwierzaczków:)

Udało sie naszej Lilusi:)

A jaka dumna na tym pierwszym zdjeciu:)

Posted

Czy ktos moze wstawic zdjecia kocurka do adopcji?

Jest w Chełmie,pilnie szuka domu.

Nie moge zrobic ogloszenia,bo zdjecia musza byc wstawione na watek,tylko z watku moge ściągnąc na olx

z maila nie moge

napisałam do Tyśki i terry,ale chyba są zajete.....wyśle jeszcze do sharki.....

Posted

Czarna pojechała do nowego domku. Jest niesamowicie miziasta, pierwszy raz widziała ciocię i już wystawiała łepek do głaskania, mruczała itd. Dostała wyprawkę na drogę, dałam też transporter, bo ciocia nie miała swojego tylko taką torbę, która wydawała mi się średnio bezpieczna na podróż ;/ Nie mam teraz transportera. Zaglądalam tam w okolice delikatesów, ale kici nie widziałam. Tato mój któregoś dnia wracał i mówił że widział takiego kota pod szpitalem, ale nie musiał właściwie rozpoznać.

• Like 3
Posted

Koszty nam niestety rosną .

Fundacja odmówiła pomocy w ratowaniu Czekoladowego i Rudego malucha. Będziemy jeszcze pisać do innych ale jest wysyp maluchów z czego większość znajdowanych wymaga leczenia.

Koszty leczenia tych naszych juz są bardzo duże,  z Rudym było krytycznie, obydwa dostały surowice przeciw pp. I bardzo dużo leków w zastrzykach.

Dziś stan się ustabilizował.

• Like 2
Posted
15 godzin temu, Madie napisał:

Prosba o puszki już nieaktualna. PoniewAz moje własne koty tez nie miały już niczego mój Marcin zrobił zakupy dla całej gromadki

Bardzo dziekuje Marcinowi:)

Posted

Ciągle trzymam kciuki... za wszystkie zwierzaki.
przepraszam Dora za brak odzewu... mnie popsuł się laptop :( akurat teraz, gdy zacisnęłam pasa, bo na nic mnie nie stać :((

• Like 2
Posted

Tysiu, chętnie Ci podaruje mojego starego laptopa. Jest mi zupełnie zbędny odkąd mam 2 komputer firmowy. Ciężki ten sprzęt, i bateria trzyma słabo ale jest sprawny i już z windowsem  

• Like 1
Posted
5 minut temu, Madie napisał:

Tysiu, chętnie Ci podaruje mojego starego laptopa. Jest mi zupełnie zbędny odkąd mam 2 komputer firmowy. Ciężki ten sprzęt, i bateria trzyma słabo ale jest sprawny i już z windowsem  

Ojejku, byłabym Ci wdzięczna bardzo, o ile nie znajdzie się nikt w większej potrzebie... Mnie chodzi o to, aby komputer działał. Ostatnio kupuję same feralne komputery :( A dbam o nie jak mogę.

Posted

Gaja. Gajce trudno zrobić zdjęcia (można to ująć w ogłoszeniu) bo jak tylko widzi człowieka od razu się łasi i skacze na kolana:

bb0c415e85549a5emed.jpg

13d787ca944d7f29med.jpg

c968f89aca2b0d01med.jpg

Gaja z Plamką 

1b6db6ee179259d3med.jpg

Kotka powinna iść do domu bez żadnych zwierząt(!), natomiast nawet najmniejsze dzieci są przy niej bezpieczne. 

Posted

Plamka

Ona raczej do spokojnego domu. Najlepiej z 2 spokojnym kotem, ale jako jedynaczka gdzie będzie miała uwagę też da sobie spokojnie radę. 

3ee19c391f6ccb63med.jpg

1a218a44718c426amed.jpg

a8ba6faa76032049med.jpg

99200d3e9b2ee12bmed.jpg

37e960f0f2cca5e5med.jpg

Posted

A Pan wet ostatnio miał u siebie kociaki po Mamusi Devon Rexie. I wyglądały sylwetką i pyszczkiem identycznie jak Plamka. Może warto w tę stronę oderzyć w ogłoszeniach ;)

Posted
Dnia 5.07.2018 o 20:27, Tyś(ka) napisał:

O matko, jakie śliczności biedne... to sunia? :( Dzikus czy da się pogłaskać?

Psiaczka dzisiaj przewieźliśmy do naszego weta. Jest malutki i przesłodki. Jutro go odbierzemy. Ma straszną bliznę na szyi - na bank wisiał na łańcuchu:(

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Murka napisał:

Psiaczka dzisiaj przewieźliśmy do naszego weta. Jest malutki i przesłodki. Jutro go odbierzemy. Ma straszną bliznę na szyi - na bank wisiał na łańcuchu:(

Biedny psiak. Jak dobrze ze już u Was!

Posted
2 godziny temu, Madie napisał:

Nie ma sprawy. Przygotuję go i wyślę kurierem do końca tygodnia. Podaj swoje dane i telefon dla kuriera na PW ;)

Madie!! nadal nie wierzę i aż mi głupio. :)
DZIĘKUJĘ. Posyłam Ci adres.

2 godziny temu, Madie napisał:

A Pan wet ostatnio miał u siebie kociaki po Mamusi Devon Rexie. I wyglądały sylwetką i pyszczkiem identycznie jak Plamka. Może warto w tę stronę oderzyć w ogłoszeniach ;)

Faktycznie mordka devonowa :) Dobry pomysł z tymi ogłoszeniami.

1 godzinę temu, Murka napisał:

Ojejku, jak cudownie że już jest u Was.

Posted
13 godzin temu, Murka napisał:

Murka,bardzo Ci dziekuje,ze przyjęłaś ta bidę:)

Założe mu watek,tylko może jutro...jestem bardzo zmęczona i nie daje juz rady

No i jak to zawsze bywa kolejne bidy:(

wczoraj dowiedziałam się,ze na ulicy Nadrzecznej jest ok.10 małych kotków,którymi bawią sie dzieci:(

Rudzik i czrnulek maja sie dobrze,pani Beata uratowała je od pewnej śmierci,juz nie maja biegunki,dostały surowice na pp,niestety dostaja dużo leków i czeka je operacja na oczka:( Różne charaktery: rudzik spokojny,chociaż wszystkiego ciekawy,a czranulka wszędzie pełno,wszędzie zajrzy,potrafi juz nawet wdrapać sie na łóżko.Czrnulek zwany prze panią Beatę Astorem  ślicznie załatwia sie do kuwety,rudzik niestety gdzie popadnie i trzeba go nauczyć.

Gajusie ogłoszę,Plamke z Gaja juz oglosilem,razem,teraz koteczki ogłosze odzielnie

dobrze,ze sa u Madi,bezpieczne i szczęśliwe:) Dziekuje Madie:)