sharka Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Madie niestety nie mam jak pomóc z DT :[ Quote
DORA1020 Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 Caly czas szukam dt dla tych kotkow ciesze sie,ze Jagódka znalazal dom,jak zadzwonił pan,ze chce adoptowac koteczke,wydawalo mi sie,ze to bedzie dobry dom dla kici,oby tak bylo. Quote
DORA1020 Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 bardzo dziekuje mar.gajko za karme dla kotkow-puszki felix:) tymbardziej,ze kolejny kotek podrzucony na dzialke,gdzie karmie koty byl bardzo glodny i przerazony,teraz wie,gdzie jest jedzenie i budka,ktora zrobulam dla niego,zeby mial schronienie przed zimnem i deszczem tylko tak moge mpomoc temu kociakowi bardzo dziekuje mar.gajko:) Quote
ala123 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Dzisiaj przejeżdżałam przez Izbicę i odwiedziłam kotki. Mama Trikolorka jeszcze jest nieufna, chociaż już nie boi się panicznie człowieka: Quote
ala123 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Dwaj bracia, na Royalu rosną jak na drożdżach: Quote
Baltimoore Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Dzięki Alu za odwiedziny kotków :D i za zdjęcia :D Przydadzą się do ogłoszeń. Quote
Madie Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Wyniki nie są złe. Czekamy na mocz do piątku (normalny + posiew). Młody był bardzo dzielny <3 Krew USG Dodam że od piątku nie widziałam/nie wyczułam nigdzie sikowej niespodzianki. Kot od piątku dostaje 2x mięso, mokra puszkę i rozcieńczone mleko bez laktozy. Karmę traktuje jak zabawkę. Bierze kulkę suchej, wnosi ją na 1 piętro i zrzuca sobie na dół. Na dole bierze jeszcze raz i znów zrzuca....I tak non stop. Gorzej, że drugi kot sie nauczył i biegają we dwójkę. Czekam aż trzecie się dołączy.... 1 Quote
malagos Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Koty śliczne!.... Jak dobrze, że Was mają..... Quote
Madie Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Rysiek w nocy zaczął znaczyć, na szczeście mało i na schodach, ale zapachu nie da się z niczym innym pomylić. Ustawiam wizytę dziś popołudniu która oceni wielkość jąderek, i jeśli będzie OK to będziemy się w tym tygodniu kastrować. Stasiek też zaczyna się za dziewczynami rozglądać.... Quote
Madie Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Rysio po zabiegu. Ma sie dobrze, odebrałam go w pełni wybudzonego i domagającego się głaskania. Można zmienić w ogłoszeniach że koteczek jest wykastrowany. 1 Quote
DORA1020 Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 18 godzin temu, Madie napisał: Rysio po zabiegu. Ma sie dobrze, odebrałam go w pełni wybudzonego i domagającego się głaskania. Można zmienić w ogłoszeniach że koteczek jest wykastrowany. ok napisze w ogloszeniach,ktore zrobilam ,bardzo dziekuje Madie:) Quote
DORA1020 Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Mam ogromna prośbe czy może ktos zakupić karme i żwirek dla 3 kotków,ktore są u Madie? Sa również potrzebne pieniążki --zwrot za kastracje Rysia bardzo prosze o pomoc Quote
Baltimoore Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Na prośbę Dory wklejam rachunek od Madie za kastrację Rysia Quote
Madie Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Dziekuje Wam bardzo. Kłopot z tym, że ja pracuje na 1,5 etatu, i idąc na L4 tracę nie 20% a 70% przychodu. To był miesiąc też z chorowaniem psa i mojego prywatnego kota i już nie wyrabiam. Quote
Madie Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Dostałam 50zł od Bakusiowej. Serdecznie dziękuje Quote
sharka Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Madie podeślij proszę nr konta, po wypłacie wpłacę grosik 1 Quote
Baltimoore Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 18 godzin temu, sharka napisał: Madie podeślij proszę nr konta, po wypłacie wpłacę grosik Sharka, jeśli możesz to podeślij po wypłacie grosik do Dory- do lecznicy wysłałą dzisiaj kolejnego małego kociaka (nazwałam go Rudzik) z ciężkim kk, jedno oczko czerwone i wpadnięte :((( A do zapłacenia będzie ten wcześniejszy Maluszek z ciężkim kk, dla którego pomoc przyszła w ostatniej chwili. Organizuję mu właśnie transport do DS pod Warszawą :) Na kastrację Rysia przelałam Madie 170 zł- uzupełnienienie do Bakusiowej :) Madie jest w dołku finansowym "na już". I zamówilam karmę i żwirek. Quote
Baltimoore Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Od 2 dni już koteczek nie jadł z powodu kk,pani zadzwoniła do Dory o ratunek. Dobrze, że po licznych telefonach udało się znaleźć Dobrą Duszę,która za zwrot kosztów paliwa zawiozła malutkiego Rudzika do lecznicy. Trzymajcie kciuki. Quote
Recommended Posts