Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Tabletka Bravecto to koszt faktycznie około 80zł, zazwyczaj trzeba zamówić u weta, bo nie mają.
To Pralinka ma już dom? Bo ją ogłosiłam. Przepraszam za głupie pytania, ale się gubię ;)

Ogłosiłam na Łódź:

Malwinka (myślałam, że to Beza, ale się pomyliłam i już poprawiłam imię) - ma odświeżanie: https://www.olx.pl/oferta/sliczna-kochana-koteczka-pilnie-szuka-domu-chocby-tymczasowego-CID103-IDjJMGd.html
Pralinka: https://www.olx.pl/oferta/milutka-slodka-jak-pralinka-koteczka-CID103-IDl74Ok.html
Beza: https://www.olx.pl/oferta/cudowna-trikolorka-beza-szuka-domu-CID103-IDl75tS.html

Bazyl ogłaszany jako Grafit (bo Baltimoore ogłasza go jako Bazyl, więc nie chcę, by olx wywaliło): https://www.olx.pl/oferta/mlodziutki-grafit-wielki-przytulak-CID103-IDl76lC.html

Posted

Beza i Malwinka mają na razie na olx. Wyżej linki. Na razie tylko tyle zdołałam :) Robię w biegu.
A Figi nie kojarzę, szukam po mailu i nie widzę, bym dostała zdjęcia i informacje o Fidze. Ale dobrze, że ma dom :)

Posted

Kminek na 99% jedzie do domu w sobotę. Zawożę go do Łodzi. Będzie miał do dyspozycji psa i kota oraz dwie Panie. Wygląda na naprawdę fajny dom. Teraz tylko tłuczemy lamblie. 

Doro - co z tymi szczeniakami od patologii? Ja nie na darmo pytałam o zdjęcia i wiek. Zastanawiałam się nad DT dla nich, wiem, że sąsiedzi z osiedla szukają szczeniaka. To rodzina, która pomaga mi przy mojej Sadzy

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Madie napisał:

Kminek na 99% jedzie do domu w sobotę. Zawożę go do Łodzi. Będzie miał do dyspozycji psa i kota oraz dwie Panie. Wygląda na naprawdę fajny dom. Teraz tylko tłuczemy lamblie. 

Doro - co z tymi szczeniakami od patologii? Ja nie na darmo pytałam o zdjęcia i wiek. Zastanawiałam się nad DT dla nich, wiem, że sąsiedzi z osiedla szukają szczeniaka. To rodzina, która pomaga mi przy mojej Sadzy

Ciesze sie,ze w koncu Kminek doczekal fajnego domku:)

Co do szczeniaczkow,to prawdopodonie to juz ok.5 miesieczne psiaki.

Czy byliby zainteresowani?

Posted
21 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Beza i Malwinka mają na razie na olx. Wyżej linki. Na razie tylko tyle zdołałam :) Robię w biegu.
A Figi nie kojarzę, szukam po mailu i nie widzę, bym dostała zdjęcia i informacje o Fidze. Ale dobrze, że ma dom :)

Zdjęcia Figi wysłałam Ci jako pierwsze, bo nie skojarzyłam, że to ta co znalazła dom przez panią Ewę z Warszawy.

Dora mówi, że już nie jest taka wystraszona jak w lecznicy, a Pan nosi ją na rękach :D :D :D

Posted

Madie NAJWIĘKSZE DZIĘKI za danie DT Kminkowi, Iryskowi, Zefirkowi i ich mamie Misi :D :D :D

Poniżej zdjęcie ekspresowo zsocjalizowanego Kminka :D

Czyż nie wyglądają sielankowo, tak obok siebie  z wielkim czarnym psem :D na kanapie?

1-IMG_20170318_195108859.jpg

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj Madie zawiozła do stałego domku w Łodzi ostatniego z piątki-  kocurka Kminka :D

Bądź szczęśliwy, Maleńki- z kocim kumplem i opiekuńczą sunią. I trójką własnych Dużych :D

MADIE- BARDZO DZIĘKUJĘ ZA OPIEKĘ NAD NIMI  :D :D :D

1-IMG_20170324_242639328.jpg

• Upvote 1
Posted

Teraz bedziemy sobie dziekowac:)...:)

Ja musze,bo bez tej pomocy sama nie poradzilabym sobie/co zawsze podkreslam/

Wielkie dzieki dla Madie,na moja prosbe na watku miau nie bylo zadnej reakcji,przyszla z pomoca Madie,za co bardzo,bardzo dziekuje:)

Baltimoore,dziekuuuje:) za wsparcie moralne i finasowe:) za pokrycie kosztow szczepien,leczenia,zwirku,karmienia.

Za ogloszenia:)  i odbierenie czasami debilnych telefonow.

Za wszystko bardzo dziekuje:)

Tyska....dzieki za zrobienie ogloszen:)

Kocia rodzinka/mama i 4 maluchy w Domach Stalych:)/

Posted

Beatko ,cudne te zdjecia:)

I maluszka i mamusi:)

Z gnoju na salony......Mamusia jest kochana sunia,jak robilam zdjecia maluszkom,tak dzielnie bronila pokazujac zabki:)  ale przy tm machala ogonkiem:)