Baltimoore Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Dora, to dla Ciebie OGROMNE podziękowania za to co robisz, pomimo przeszkód i kłód rzucanych pod nogi Quote
Piromanka Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Zapisuję. Jestem pełna podziwu dla was wszystkich. Quote
DORA1020 Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 21 godzin temu, sharka napisał: faktura od Dora1020 Dziekuje sharka za wstawienie faktury:) i paragonow:) troche niewyrazna fotka,to faktura z 12 czerwca. Wtedy karme kupilam za pieniazki,ktore ,wyslala buenos,ktora ma problemy z zarejestrowaniem sie na dogo,ale czyta watek bezdomniakow. BUENOS,serdeczne dzieki:) Myslami jestem z Toba,wszystko bedzie dobrze,zobaczysz...... 1 Quote
Ingrid44 Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Czy to sa te dwa male bezdomne pieski o ktorych Dora pisala wczesniej ? Czy potrzeba suchej karmy ? Quote
DORA1020 Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Dziekuje sharka za wstawienie zdjec:) Tak,to sa te dwa psiaki,ktore codziennie karmie. Juz nie sa takie wychudzone,codziennie zostawiam im jedzonko. Maly to juz nawet grubaskiem sie zrobil,niestety na jedzenie rzuca sie jakby nigdy nie jadl,z doswiadczenia wiem,ze tak juz zostanie. Takie psy,ktore glodowaly chca sie najesc na zapas,wiec jedza lapczywie...szybko...szybko,zeby ktos przypadkiem nie zabral jedzonka z przed nosa. Zostawiam im jedzenie w miejscu im juz znanym,poniewaz nie wiem kiedy przyjda,rano czy wieczorem,a nie chce,zeby byly glodne. Ingrid dziekuje:) na razie dostane karme od Buenos i Baltimoore.Za co im serdecznie dziekuje:) Jak bede potrzebowala....napisze. Quote
andegawenka Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Moja tez tak się rzuca na jedzenie a jest u mnie od ponad 3 lat. Kupiłam jeża ale teraz przy dwóch psach nie sprawdza się. Muszę czekać i pilnować żeby nie wyjadała drugiej bo druga z kolei je jak dama. Bardzo powoli i dokładnie przeżuwa :) Quote
DORA1020 Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Ta sunia jest umowiona na sterylke w czwartek.Chorowala na bebeszjoze i poronila. Niestety nie mam transportu do weta. Pani Joanna jest biedna osoba,nie ma auta,tylko przygarniete zwierzaki/3 psy i 2 koty/ Ja niestety tez nie mam. Musze wynajac kogos kto zawiezie sunie na sterylke. Dlatego prosze o wsparcie finansowe na ten cel. Quote
DORA1020 Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 O 12.07.2016 o 08:39, andegawenka napisał: Ile potrzebujesz ? :) Na razie jeszcze szukam transportu......nie jest latwo,nikt nie chce poswiecic swojego cennego czasu mysle,ze ok.40zl Quote
andegawenka Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Teraz, DORA1020 napisał: Na razie jeszcze szukam transportu......nie jest latwo,nikt nie chce poswiecic swojego cennego czasu mysle,ze ok.40zl OK! Daj konto bo nie zapisałam do stałych. :) Quote
DORA1020 Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 44 minut temu, andegawenka napisał: OK! Daj konto bo nie zapisałam do stałych. :) Dzieki wielkie andegawenka:) Quote
andegawenka Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Godzinę temu, DORA1020 napisał: Dzieki wielkie andegawenka:) No coś TY? Odwalasz najgorszą robotę i to ja Ci dziękuję. Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 O 10.07.2016 o 23:02, sharka napisał: zdjęcia od Dory Doro, czy dodać na fejsbuka informację o tych psiakach? że poszukujemy DT? Quote
Ingrid44 Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Napewno bardzo by sie przydal DT. Biedulki I tak za dlugo koczuja na ulicy :( Quote
DORA1020 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Andegawenka bardzo dziekuje za pieniazki na transport:) 100zl...dzieki wielkie:) Sunia oczywiscie jest juz wysterylizowana,w poniedzialek lub wtorek na zdjecie szwow no i musze szukac fundacji,ktora pokryje koszty sterylizacji lub Ostatnia Szansa? ma ktos link do watku? Wetka poczeka,jednak musze juz szukac kogos kto zaplaci za sterylke a jeszcze kotka p.Joanny czeka na sterylizacje trzeba tez zabrac kotke z kocietami z biednej rodziny i jeszcze 2 male kotki:( nie wiem czy jeszcze zyja,jeden byl w kiepskim stanie:( nie wiem jak to ogarne....... Handzia,wielkie dzieki,ze zawiozlas sunie:) Quote
DORA1020 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Bardzo dziekuje Buenos za karme mokra dla psiakow i kotkow:) I dzieki wielkie dla Baltimoore za saszetki dla kotkow:) otrzymalam tydzien temu,ale nie bylo mnie tutaj,zeby podziekowac co czynie niniejszym DZIEKI WIELKIE:) Quote
DORA1020 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 O 10.07.2016 o 23:02, sharka napisał: zdjęcia od Dory Ten maly psiaczek juz daje sie poglaskac,dlugo to trwalo,az w koncu zaufal czarny niestety boi sie nadal,nie podchodzi blisko trzeba zostawiac jedzenie i odchodzic na pewna odleglosc zawsze sa glodne nie bylo mnie tydzien,a jak wrocilam,to maly malo mi reki nie zerzarl ale on i tak ciagle jest glodny...i czarny tez..... Quote
Tyśka) Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 NIestety, większość psiaków, które zaznały co to głód, cierpią na syndrom dziecka z Auschwitz - pochłaniają bez umiaru. Biedactwa... A one obok siebie są? Znają się? Jestem ciekawa jaki mają stosunek do innych psów... Quote
mdk8 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Psiaszansa 10 Newbie Members 10 5 postów Napisano 9 maj · Zgłoś ten post nie mogę się zalogowac jako ostatniaszansa z uporem maniaka dogomania pisze do mnie Psiaszansa , wszystko jako ostatniaszansa utraciłam , istnieje Akcja coś jeszcze na koncie mamy, nie mamy czasu normalnie zjeśc - non stop schronisko, Niemniej postaram się to poskładać deklaracje na razie sterylizujcie a pisać [email protected] Quote
DORA1020 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Dziekuje mojej kolezance Grazynie za dokarmianie tych 2 psiakow podczas mojej nieobecnosci:) Quote
DORA1020 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 19 godzin temu, Tyś napisał: NIestety, większość psiaków, które zaznały co to głód, cierpią na syndrom dziecka z Auschwitz - pochłaniają bez umiaru. Biedactwa... A one obok siebie są? Znają się? Jestem ciekawa jaki mają stosunek do innych psów... Znaja sie,prawie zaszwe na jedzenie przychodza razem,chociaz czasami osobno ten maluch boi sie innych psow,czarny troszeczke odwazniejszy,ale tylko troszeczke na poczatku pojawil sie maly,przychodzil na jedzenie do smietnika przy moim bloku,jednak pogonil go pare razy jamnik i teraz boi sie,wiec karmie go w innym ,bezpieczniejszym miejscu po miesiacu karmienia przyprowadzil kolege czarnego Quote
Recommended Posts