bakusiowa Posted February 19 Share Posted February 19 Świetne fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 20 Author Share Posted February 20 Dnia 19.02.2023 o 22:45, bakusiowa napisał: Świetne fotki. Tak:) i fajny domek:) Tylko na takie czekamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 20 Author Share Posted February 20 Bardzo dziekuję bakusiowej za wpłatę 150zł na wyróżnienie ogłoszeń💙💚 czekam tylko na promocję,bo niestety na olx wyróżnienie jest bardzo drogie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 20 Share Posted February 20 Bianeczka i jej nowa miejscówka ❤️ Tam z tyłu wyciągnęła sobie z szafki sznureczki z ubranka pooperacyjnego 😅 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted February 22 Share Posted February 22 Serdecznie zapraszam na bazarek cegiełkowy na spłatę długów u MURKI oraz w Gabinecie Weterynaryjnym w Izbicy. link do bazarku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted February 23 Share Posted February 23 5 lat temu trafiły do nas dwie koteczki: Lili i Szara Kota 🙂 Mają się doskonale! Nadal się unikają, więc takie zdjęcie, że są razem to tylko na stole w kuchni 🙂 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 24 Author Share Posted February 24 Oj... to juz 5 lat? Ale ten czas leci ,łagodnie mówiąc. Lilcia jest ze Szczebrzeszyna, Szarusia od ali123 Złapałam ją wtedy do łapaka razem z jej dziećmi,wszystkie były dzikuskami, kitki znalazły dom,a z Lilcia dzikuską było gorzej. Byłam Ci bardzo wdzięczna malagos,że ją przyjełaś do siebie❤️ I cieszę się bardzo,że jej u Ciebie tak dobrze🌼 i dziękuję Ci za wielkie serducho💚 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiak Posted February 24 Share Posted February 24 Dnia 23.02.2023 o 19:24, malagos napisał: 5 lat temu trafiły do nas dwie koteczki: Lili i Szara Kota 🙂 Mają się doskonale! Nadal się unikają, więc takie zdjęcie, że są razem to tylko na stole w kuchni 🙂 Niby razem, ale udają, że się nie widzą 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted February 24 Share Posted February 24 Śmieszne są te kicie. Zawsze tyłem do siebie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted February 24 Share Posted February 24 Dnia 23.02.2023 o 19:24, malagos napisał: 5 lat temu trafiły do nas dwie koteczki: Lili i Szara Kota 🙂 Mają się doskonale! Nadal się unikają, więc takie zdjęcie, że są razem to tylko na stole w kuchni 🙂 Bardzo ładne kotki i uroczy dystans pokazany na zdjęciu ❤️ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted February 24 Share Posted February 24 A ja mam fotki jednego z synków Bianki, był na DT w Warszawie ale zmienił DT na DS bo domek się zakochał. Kotek ma własny telewizor z żywymi aktorami (są bezpieczni dzięki elementowi na górze) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted February 24 Share Posted February 24 To natomiast taka Izunia której się udało, jest w Zamościu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Dnia 24.02.2023 o 15:44, sue napisał: A ja mam fotki jednego z synków Bianki, był na DT w Warszawie ale zmienił DT na DS bo domek się zakochał. Kotek ma własny telewizor z żywymi aktorami (są bezpieczni dzięki elementowi na górze) Ale wydoroślał:) nie poznałabym go, bądz koteczku szczęśliwy:) i fajnie,że ma taki telewizor:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Dnia 24.02.2023 o 15:45, sue napisał: To natomiast taka Izunia której się udało, jest w Zamościu Izunię udało się wysterylizować w ostaniej chwili, dt ją pokochał:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Widzę,że Murka nie napisała dobrej wiadomości:) Puszka ma dom:) blisko Murki:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted February 25 Share Posted February 25 Dnia 25.02.2023 o 09:33, DORA1020 napisał: Widzę,że Murka nie napisała dobrej wiadomości:) Puszka ma dom:) blisko Murki:) Cudownie! To usuwam ogłoszenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Dnia 25.02.2023 o 09:39, Tyśka) napisał: Cudownie! To usuwam ogłoszenie. Tak,usuń,dziekujemyza ogłaszanie Pusi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORA1020 Posted February 25 Author Share Posted February 25 Otrzymałam na potrzeby szczebrzeszyniaków: od Figuni 200zł od Pani Ani ze Szczekocin 180zł wpłata anonimowa 20zł i otrzymałam karmę na dokarmianie psiaków od bakusiowej Bardzo dziekuję za pomoc❤️ 400zł wpłaciłam do Murki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 25 Share Posted February 25 Dnia 25.02.2023 o 09:33, DORA1020 napisał: Widzę,że Murka nie napisała dobrej wiadomości:) Puszka ma dom:) blisko Murki:) Tak, Puszka zamieszkała u mojego kuzyna po drugiej stronie drogi 🙂 Ma do towarzystwa dużego kocura oraz 2 szynszyle 🙂 Dziś po południu pójdę zobaczyć jak tam się kotka miewa, postaram się jakieś fotki porobić 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 25 Share Posted February 25 Puszka (teraz Pysia) w swoim domku ❤️ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 25 Share Posted February 25 A tu z szynszylami, Puszka jest nimi bardzo zainteresowana, ale one mają osobny pokój, więc kontakty są póki co tylko pod kontrolą 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted February 25 Share Posted February 25 Fajny domek trafił się koteczce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 25 Share Posted February 25 Nie wiem czy mogłaby lepiej trafić, bo dom jest bardzo duży, rodzina kochająca zwierzaki i bardzo odpowiedzialna, dobrze prosperująca finansowo. Kiedy wyjeżdżają na wakacje to całym zwierzyńcem zajmuje się moja mama i tata kuzyna. Najmłodsze dziecko to dziewczynka 14-letnia kochająca konie i aktywnie jeżdżąca. Kocurek jest wychodzący (widać na fotkach zresztą, że jeszcze jest nieco obrażony z powodu nowego domownika i chce koniecznie wyjść), ale on był kilka lat temu wzięty z ulicy i trudno go utrzymać w domu. Pysia będzie kotkiem typowo domowym. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 26 Share Posted February 26 Nowy hotelowicz Felek, staruszek po przejściach, ale pieszczoch nieziemski. Na razie siedzi w izolatce, jutro będzie miał zrobione testy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 26 Share Posted February 26 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts