EVA2406 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Ingrid44'][B]Halo, Halo[/B] !:hand::hand::hand: [B]Kto dolozy grosika do skarpety Szarika ? ? ?[/B][/QUOTE] Bardzo, bardzo prosimy :modla::modla::modla: Quote
akucha Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dziewczyny podajcie mi na PM nr konta i pełne dane do wpłaty na Szarika. Rety, 3 wrzesień dzisiaj, mam obsuwę :oops: Quote
deancraft Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Witam, Deklaruję 20zl, więc zostanie tylko 20 :) Proszę na PW dane potrzebne do wpłaty. Trzymam kciuki. Quote
Szarotka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='deancraft']Witam, Deklaruję 20zl, więc zostanie tylko 20 :) Proszę na PW dane potrzebne do wpłaty. Trzymam kciuki.[/QUOTE] Cos wspanialego. Jeszcze tylko [B]20 zl:biggrina::biggrina::jumpie::jumpie::jumpie:[/B] Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='deancraft']Witam, Deklaruję 20zl, więc zostanie tylko 20 :) Proszę na PW dane potrzebne do wpłaty. Trzymam kciuki.[/QUOTE] Pieknie Dziekujemy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Wyglada na to ze Szarik bedzie grzal doopeczke w Hoteliku w zimie :multi: Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='akucha']Dziewczyny podajcie mi na PM nr konta i pełne dane do wpłaty na Szarika. Rety, 3 wrzesień dzisiaj, mam obsuwę :oops:[/QUOTE] Wielkie Dzieki:loveu::loveu::loveu: , Pinki wysle nr.konta:lol: Quote
pinkmoon Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Deancraft, nie mam słów jak się cieszę! :) Obsuwki nie obsuwki, bo i tak nie wiadomo dokładnie kiedy Szaruś pojedzie. Ale oczywiście jeśli ktoś wpłaci już teraz, to pieniądze nie zginą ;) Najlepsze jest to, że mamy już tak dużo deklaracji, że jak tylko zwolni się miejsce, będziemy mogły go zawieźć od razu! Quote
magenka1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 jakie dobre wiadomości to teraz czekamy tylko na wolne miejsce w hoteliku oby jak najkrócej Quote
akucha Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='pinkmoon']Deancraft, nie mam słów jak się cieszę! :) Obsuwki nie obsuwki, bo i tak nie wiadomo dokładnie kiedy Szaruś pojedzie. Ale oczywiście jeśli ktoś wpłaci już teraz, to pieniądze nie zginą ;) Najlepsze jest to, że mamy już tak dużo deklaracji, że jak tylko zwolni się miejsce, będziemy mogły go zawieźć od razu![/QUOTE] Dawaj numer konta, ja płacę od września niezależnie od tego, kiedy Szarik pojedzie do hoteliku. Grosz się przyda na witaminki np. Quote
deancraft Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Pewnie, pieniążki zawsze się przydadzą. Quote
vega36 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Już tylko 20 zł. SUPER :) Cioteczki, piesio ślicznie prosi :) Quote
Syla Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Poproszę PW z kontem.Zrobię przelew po 10 września.Pozdrawiam Szarika. Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Macie 20 zł,mam blisko wiec albo Fiks albo Pinkmoon mnie przyjmie jakby co:eviltong: tylko przypominac Quote
Szarotka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='lika1771']Macie 20 zł,mam blisko wiec albo Fiks albo Pinkmoon mnie przyjmie jakby co:eviltong: tylko przypominac[/QUOTE] Czyli stale juz sa :):) To teraz pare jednorazowek trzeba hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Hurra, dzięki cioteczki, jesteście niezawodne jak zwykle! :multi: Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 :multi::multi:Cudownie ! Ciesze sie ogromnie:multi::multi::multi::multi: Dopiero teraz udalo mi sie wejsc na Dogo (jestem na wyjezdzie) a tu taka wspaniala niespodzianka ! tak jak wspomniala Szarotka ,przydalo by sie troche jednorazowek bo Staruszek napewno bedzie potrzebowal na lekarstwa,specjalna karme itd Quote
pinkmoon Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Uwaga uwaga, mam wiadomość dnia: [SIZE=5][B]Szarik może jechać za tydzień! :multi::multi::multi:[/B][/SIZE] Tak więc zaraz porozsyłam pw z numerem konta. Ustaliłyśmy z Danusią w ten sposób, że na razie Szaruś trafi do kojca zewnętrznego z ocieplaną budą, a gdy tylko zwolni się pokoik wewnętrzny, od razu się tam przeprowadzi. Myślę że się zgodzicie, że nie ma sensu żeby wisiał dlużej na tym łańcuchu, skoro jest opcja żeby pojechał już teraz. Tym sposobem szybciej trafi pod dobrą opiekę, i gdy będzie wolne miejsce wewnątrz, natychmiast tam trafi. Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To super. Zrob gremialne podliczenie sytuacji finansowej. Quote
Mysza2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Super wiadomości, to stałych deklaracji już mamy komplet? :multi::multi::multi::multi: To zabierajcie biedaka jak tylko się da. Prosze o nr konta na pw Quote
Monika z Katowic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Oczywiście, że się zgadzamy!!! Quote
Mysza2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pewnie że lepszy kojec niż łańcuch na parkingu,nawet nie ma co się zastanawiać. Cioteczki u mnie jest tydzień cudów (dlatego mogłam dołożyć na Szarika) więc wierzę że może on i domek znajdzie.:):) Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Mysza2']Pewnie że lepszy kojec niż łańcuch na parkingu,nawet nie ma co się zastanawiać. Cioteczki u mnie jest tydzień cudów (dlatego mogłam dołożyć na Szarika) więc wierzę że może on i domek znajdzie.:):)[/QUOTE] Moze sie tydzien cudow zamieni w miesiac :):) Quote
Recommended Posts