Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deancraft']Witam, Deklaruję 20zl, więc zostanie tylko 20 :)
Proszę na PW dane potrzebne do wpłaty.
Trzymam kciuki.[/QUOTE]

Cos wspanialego. Jeszcze tylko [B]20 zl:biggrina::biggrina::jumpie::jumpie::jumpie:[/B]

Posted

[quote name='deancraft']Witam, Deklaruję 20zl, więc zostanie tylko 20 :)
Proszę na PW dane potrzebne do wpłaty.
Trzymam kciuki.[/QUOTE]

Pieknie Dziekujemy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Wyglada na to ze Szarik bedzie grzal doopeczke w Hoteliku w zimie :multi:

Posted

[quote name='akucha']Dziewczyny podajcie mi na PM nr konta i pełne dane do wpłaty na Szarika.
Rety, 3 wrzesień dzisiaj, mam obsuwę :oops:[/QUOTE]

Wielkie Dzieki:loveu::loveu::loveu: , Pinki wysle nr.konta:lol:

Posted

Deancraft, nie mam słów jak się cieszę! :)

Obsuwki nie obsuwki, bo i tak nie wiadomo dokładnie kiedy Szaruś pojedzie. Ale oczywiście jeśli ktoś wpłaci już teraz, to pieniądze nie zginą ;)
Najlepsze jest to, że mamy już tak dużo deklaracji, że jak tylko zwolni się miejsce, będziemy mogły go zawieźć od razu!

Posted

[quote name='pinkmoon']Deancraft, nie mam słów jak się cieszę! :)

Obsuwki nie obsuwki, bo i tak nie wiadomo dokładnie kiedy Szaruś pojedzie. Ale oczywiście jeśli ktoś wpłaci już teraz, to pieniądze nie zginą ;)
Najlepsze jest to, że mamy już tak dużo deklaracji, że jak tylko zwolni się miejsce, będziemy mogły go zawieźć od razu![/QUOTE]

Dawaj numer konta, ja płacę od września niezależnie od tego, kiedy Szarik pojedzie do hoteliku. Grosz się przyda na witaminki np.

Posted

[quote name='lika1771']Macie 20 zł,mam blisko wiec albo Fiks albo Pinkmoon mnie przyjmie jakby co:eviltong: tylko przypominac[/QUOTE]

Czyli stale juz sa :):)

To teraz pare jednorazowek trzeba hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

:multi::multi:Cudownie ! Ciesze sie ogromnie:multi::multi::multi::multi:
Dopiero teraz udalo mi sie wejsc na Dogo (jestem na wyjezdzie) a tu taka wspaniala niespodzianka !
tak jak wspomniala Szarotka ,przydalo by sie troche jednorazowek bo Staruszek napewno bedzie potrzebowal na lekarstwa,specjalna karme itd

Posted

Uwaga uwaga, mam wiadomość dnia:

[SIZE=5][B]Szarik może jechać za tydzień! :multi::multi::multi:[/B][/SIZE]

Tak więc zaraz porozsyłam pw z numerem konta.

Ustaliłyśmy z Danusią w ten sposób, że na razie Szaruś trafi do kojca zewnętrznego z ocieplaną budą, a gdy tylko zwolni się pokoik wewnętrzny, od razu się tam przeprowadzi. Myślę że się zgodzicie, że nie ma sensu żeby wisiał dlużej na tym łańcuchu, skoro jest opcja żeby pojechał już teraz. Tym sposobem szybciej trafi pod dobrą opiekę, i gdy będzie wolne miejsce wewnątrz, natychmiast tam trafi.

Posted

Pewnie że lepszy kojec niż łańcuch na parkingu,nawet nie ma co się zastanawiać. Cioteczki u mnie jest tydzień cudów (dlatego mogłam dołożyć na Szarika) więc wierzę że może on i domek znajdzie.:):)

Posted

[quote name='Mysza2']Pewnie że lepszy kojec niż łańcuch na parkingu,nawet nie ma co się zastanawiać. Cioteczki u mnie jest tydzień cudów (dlatego mogłam dołożyć na Szarika) więc wierzę że może on i domek znajdzie.:):)[/QUOTE]
Moze sie tydzien cudow zamieni w miesiac :):)