Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super :):) mam nadzieje, ze odebralas pieniadze, bo wlasnie niedawno wyslalam jeszcze jeden email, co i jak wplacic. Zostal mi tylko jeszcze Topik, bo nie mialam konta, ale juz mam to jeszcze dzisiaj wysle namiary.

Posted

Tak, juz wszystko umówione.
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa że przed Szarusiem jeszcze tylko 4 noce na tym okropnym łańcuchu, a potem jego życie nareszcie się zmieni na lepsze!

Posted

pinkmoon napisał(a):
czyli z Jurkiem wszystko ok? Akurat widziałyśmy jak pani go zabierała, ale było trochę niepewności, czy wszystko sie dobrze ułozy...

Narazie pieski lataja oddzielnie po podworku, bu Jurand warczy na kolege, a kolega, ktory mial warczec sie zachowuje przyjacielsko:):)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Tak, juz wszystko umówione.
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa że przed Szarusiem jeszcze tylko 4 noce na tym okropnym łańcuchu, a potem jego życie nareszcie się zmieni na lepsze!

Super!!!!! Bardzo się cieszę.
Najpiękniejsze są te chwile, gdy wyrywamy bezdomności starsze, sponiewierane psy.

Posted

akucha napisał(a):
Super!!!!! Bardzo się cieszę.
Najpiękniejsze są te chwile, gdy wyrywamy bezdomności starsze, sponiewierane psy.

dokładnie tak. A jak się miewa Szariczek?

Posted

Czytam, choć nie piszę.Wysłałam Szarikowi jednorazowo 20 zł.Niestety, nie stać mnie teraz na stałą deklarację... brak pracy, ale będę zagladać do Szarika.Może i u mnie się odmieni.Powodzenia Szariczku.

Posted

Syla napisał(a):
Czytam, choć nie piszę.Wysłałam Szarikowi jednorazowo 20 zł.Niestety, nie stać mnie teraz na stałą deklarację... brak pracy, ale będę zagladać do Szarika.Może i u mnie się odmieni.Powodzenia Szariczku.

Szaruś dziękuje z całego serca :loveu:
Dzięki Syla :loveu:

Posted

Syla napisał(a):

Zycze zeby bylo jak najlepiej Syli i Szarikowi :):)

Posted

Wpłaty

Wrzesień:

Aimez_moi 20 zł
magenka1 10 zł
Monika z Katowic 10 zł
Akucha 50 zł
Deancraft 20 zł
Pinkmoon 10 zł
Mysza2 10 zł
Anawa 20 zł
Paulinken 10 zł