Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mysza2 napisał(a):Jak już ciotki tak rymują to na mnie też natchnienie pożal się boże spłynęło : Nie żałujcie nam grosika na domeczek dla Szarika. Psiak wycierpiał się już srodze, pomóż mu na nowej drodze Super wierszyk :) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Trzeba piątkę dać na zucha, By go odpiąć od łańcucha! Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='UBOCZE']Trzeba piątkę dać na zucha, By go odpiąć od łańcucha! Bo Ubocze slusznie rzecze dlatego wcale nie przecze Dla Szarika do koszyka I niechaj z lancucha znika Szarik potrzebuje grosza Wrzuc piatka wiec do kosza Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Szarotka napisał(a):Bo Ubocze slusznie rzecze dlatego wcale nie przecze Dla Szarika do koszyka I niechaj z lancucha znika Szarik potrzebuje grosza Wrzuc piatka wiec do kosza Same ukryte taleny na watku Szarika . Taka tworczosc sie tu objawia a kasy NIET :( :( :( :( :( Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mam nadzieję, ze rzeczy na bazarek dotarly i niebawem bazarek będzie:) Jeden cudny juz jest, wiec i grosika przybędzie dla psiunia:) Bedzie dobrze dziewczyny i chlopaki:) Nie ma innej opcji:) Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No zbieramy i zbieramy az uzbieramy :):) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cioteczki i Wujaszkowie ! Szukam Platnego Domowego DT dla jamniczka z lekiem separacyjnym. Jesli ktos cos wie to prosze o PW . Szariku ,przepraszam za offa :) Quote
Gosia121 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zaznaczam wątek dla pamięci bo się go strasznie naszukałam. Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Gosia121 napisał(a):Zaznaczam wątek dla pamięci bo się go strasznie naszukałam. Mam nadzieje, ze wrocisz :):) Quote
EVA2406 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mysza2 napisał(a):Jak już ciotki tak rymują to na mnie też natchnienie pożal się boże spłynęło : Nie żałujcie nam grosika na domeczek dla Szarika. Psiak wycierpiał się już srodze, pomóż mu na nowej drodze Bardzo ładny wierszyk i ogólnie jesteście uzdolnione artystycznie, ale podajcie nr konta do wpłaty, bo Szariczek czeka, a zimne noce się zbliżają. Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 EVA2406 napisał(a):Bardzo ładny wierszyk i ogólnie jesteście uzdolnione artystycznie, ale podajcie nr konta do wpłaty, bo Szariczek czeka, a zimne noce się zbliżają. Chyba jeszcze nie zbieraja ...... ale taki zamiar maja jak tylko wiecej uzbieraja :):) to konto po rozsylaja :):) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Szarotka to juz tylko wierszem gada :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Staruszek Szarik potrzebuje 75zl DEKLARACJI zeby mogl spedzic zime w cieplutkim Hoteliku ! ! ! Quote
UBOCZE Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Trza pieniążków na Szarika! Niech mu smutek z pysia znika! Quote
Fiks Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Myślałam, że dziś pojadę do Lęborka i wymiziam Szarika, ale nie wyszło. Może w niedzielę. Quote
EVA2406 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Fiks napisał(a):Myślałam, że dziś pojadę do Lęborka i wymiziam Szarika, ale nie wyszło. Może w niedzielę. Należą mu się mizianki, i buziak w taki piękny pycholek :buzi: Quote
Szarotka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Szarik blaga o pieniazki........ Bez molestacji chyba sie nie obejdzie. Quote
anawa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Szarotka napisał(a):Szarik blaga o pieniazki........ Bez molestacji chyba sie nie obejdzie. Harasuj Szarotka, harasuj..... Same poetki na tym wątku. Zbierzcie te wierszyki na pierwszą stronę, bo szkoda ich zgubić. Damy przyszłemu Panu Szarika jako wyprawkę ;) Quote
Monika z Katowic Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Oj!Oj! Powolutku idzie zbieranie kaski dla Szarika. :placz: Dlaczego tak niewielu dogomaniaków chce pomóc staruszkowi? :placz: Quote
Szarotka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 anawa napisał(a):Harasuj Szarotka, harasuj..... Same poetki na tym wątku. Zbierzcie te wierszyki na pierwszą stronę, bo szkoda ich zgubić. Damy przyszłemu Panu Szarika jako wyprawkę ;) Monika z Katowic napisał(a):Oj!Oj! Powolutku idzie zbieranie kaski dla Szarika. :placz: Dlaczego tak niewielu dogomaniaków chce pomóc staruszkowi? :placz: Na pierwszy post to moze wierszyki wsadzic tylko zalozycielka watku. Musze jakos sie zebrac do harasowania, a dzisiaj mamy upal i bedzie deszcz. Quote
Recommended Posts