Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
U nas też zaczynają się chłody :( jeszcze niedawno były upały, a teraz trzeba już powyciągać z szaf kurtki i długie spodnie... strasznie szybko w tym roku.

To niedobrze,:( Biedny Staruszek marznie w budzie :(:( :(

Posted

Już niedługo przyjdą chłody,
A Szariczek nie jest młody...
Ciężki łańcuch go krępuje...
Niech ktoś nad nim się zlituje!!!:-(:-(:-(

Szarik błagalnie patrzy i prosi o deklaracje!!!!!

Posted

Szariczkowe Cioteczki zapiszcie ode mnie 5zł / miesiąc.
Cioteczki czy rozsyłacie prośby na pw?.
Bo z samego podnoszenia to kaski się nie uzbiera. Na 1 odzew trzeba przynajmniej 30 - 40 pw wysłać, ale to się da zrobić tylko trzeba się kupę czasu poświęcić.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Szariczkowe Cioteczki zapiszcie ode mnie 5zł / miesiąc.
Cioteczki czy rozsyłacie prośby na pw?.
Bo z samego podnoszenia to kaski się nie uzbiera. Na 1 odzew trzeba przynajmniej 30 - 40 pw wysłać, ale to się da zrobić tylko trzeba się kupę czasu poświęcić.

Pieknie Dziekujemy. Ja rozsylalam na poczatku ,musze zrobic powtorke bo nic sie nie rusza z deklaracjami.

Posted

Ja tez to zrobie. Ostatnio mialam takie bogate zycie, bo u nas piekna pogoda.
Kiedy ma byc miejsce dla Szarika ??
Czyli brakuje 60 zl. stalych. Przydaloby sie troche jednorazowek, tak na wszelki wypadek.

Posted

Kundelkowa skarbonka, to dobry pomysł.

A pogoda.........................lepiej nie mówić......................leje strasznie. Tylko Gdańska ma dzisiaj lepiej, ale oni mają święto, choć niezbyt udane, niestety :(

Posted

[B][COLOR=blue][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Wpływy ze Skarpety im.Talcott:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- są przeznaczone na jednorazowe wparcie chorych psów - staruszków w potrzebie (wiek pieska powyżej 8 lat), w uzasadnionych wypadkach można odstąpić od kryterium wieku[/SIZE][/FONT]