pinkmoon Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 U nas też zaczynają się chłody :( jeszcze niedawno były upały, a teraz trzeba już powyciągać z szaf kurtki i długie spodnie... strasznie szybko w tym roku. Quote
Ingrid44 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 pinkmoon napisał(a):U nas też zaczynają się chłody :( jeszcze niedawno były upały, a teraz trzeba już powyciągać z szaf kurtki i długie spodnie... strasznie szybko w tym roku. To niedobrze,:( Biedny Staruszek marznie w budzie :(:( :( Quote
UBOCZE Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Już niedługo przyjdą chłody, A Szariczek nie jest młody... Ciężki łańcuch go krępuje... Niech ktoś nad nim się zlituje!!!:-(:-(:-( Szarik błagalnie patrzy i prosi o deklaracje!!!!! Quote
Mysza2 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Szariczkowe Cioteczki zapiszcie ode mnie 5zł / miesiąc. Cioteczki czy rozsyłacie prośby na pw?. Bo z samego podnoszenia to kaski się nie uzbiera. Na 1 odzew trzeba przynajmniej 30 - 40 pw wysłać, ale to się da zrobić tylko trzeba się kupę czasu poświęcić. Quote
Ingrid44 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Mysza2 napisał(a):Szariczkowe Cioteczki zapiszcie ode mnie 5zł / miesiąc. Cioteczki czy rozsyłacie prośby na pw?. Bo z samego podnoszenia to kaski się nie uzbiera. Na 1 odzew trzeba przynajmniej 30 - 40 pw wysłać, ale to się da zrobić tylko trzeba się kupę czasu poświęcić. Pieknie Dziekujemy. Ja rozsylalam na poczatku ,musze zrobic powtorke bo nic sie nie rusza z deklaracjami. Quote
Szarotka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja tez to zrobie. Ostatnio mialam takie bogate zycie, bo u nas piekna pogoda. Kiedy ma byc miejsce dla Szarika ?? Czyli brakuje 60 zl. stalych. Przydaloby sie troche jednorazowek, tak na wszelki wypadek. Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dzisiaj taki deszcz... Pewnie Szarik - staruszek moknie na tym parkingu. :( Quote
Szarotka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Dzisiaj taki deszcz... Pewnie Szarik - staruszek moknie na tym parkingu. :( Biedny Szarik. Quote
magenka1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Może poprosić kundelową skarbonkę nie można już go zabrać do hotelik? tak mi go szkoda Quote
Szarotka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 magenka1 napisał(a):Może poprosić kundelową skarbonkę nie można już go zabrać do hotelik? tak mi go szkoda Mysle, ze tez czekamy na miejsce. Quote
Fiks Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tak, czekamy na miejsce w hoteliku. Nie wiem jak w Lęborku, ale dziś w Trójmieście była ładna pogoda :) Quote
EVA2406 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kundelkowa skarbonka, to dobry pomysł. A pogoda.........................lepiej nie mówić......................leje strasznie. Tylko Gdańska ma dzisiaj lepiej, ale oni mają święto, choć niezbyt udane, niestety :( Quote
Ingrid44 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mysza2 napisał(a):A gdzie macie to miejsce dla Szarika? Pinki wspominala wczesniej o Hoteliku niedaleko Leborka:) KTO DA GROSIKA DLA STARUSZAKA SZARIKA ? ? ? Quote
Szarotka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mysza2 napisał(a):A gdzie macie to miejsce dla Szarika? W hoteliku u mariamac. Quote
maciaszek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A Talcottowa skarpeta wie o Szariku? Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Skarpeta im. Talcott nic nie wie! Warto napisać podanko! Kto to zrobi? Wysłałam 10 zł dla Szarika - moją deklarację stałą za wrzesień. Quote
pinkmoon Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 A skarpeta Talcott na jakiej zasadzie działa? Bo się nie orientuję... Quote
anawa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Zaraz, zaraz........... to Wy już wpłacacie deklaracje? Chyba coś przegapiłam............ Na jakie konto mam wpłacić swoją? Proszę o pw. Quote
magenka1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [B][COLOR=blue][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Wpływy ze Skarpety im.Talcott:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- są przeznaczone na jednorazowe wparcie chorych psów - staruszków w potrzebie (wiek pieska powyżej 8 lat), w uzasadnionych wypadkach można odstąpić od kryterium wieku[/SIZE][/FONT] Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Szarik.......:) kochanie pokazuj sie Cioteczkom.......:) Quote
Ingrid44 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kto dozuci Grosika do skarpety Szarka ? ? ? ? Quote
Szarotka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wstawcie w tytule, ze brakuje 60 zl. stalych. Quote
Recommended Posts