Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UBOCZE']Niechaj każdy wieść rozgłosi:
Szarik o piątaka prosi!!![/QUOTE]

...............................................................................................................................................

Posted

Cioteczki to już wpłacać na Szarika? Jeśli tak to poproszę o nr konta.
A wysyłacie prośby na PW? Jakby ze 2 ciotki się rzuciły to w jeden dzień uzbierają.
Ja was póki co w tym nie wspomogę.

Posted

[quote name='magenka1']ja deklarowałam 5 zł ale dorzucę 5 razem 10 zł brakuje jeszcze 55 zł kto się dorzuci proszę proszę[/QUOTE]

Pieknie Dziekujemy :) :) :)

[B]BRAKUJE JESZCZE 55 ZL ZEBY STARUSZEK GRZAL DOOPKE W HOTELIKU !
[/B]

Posted

[quote name='vega36']Przyślijcie mi proszę numer konta, deklaruję co miesiąc 10 zł.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję kochana jesteś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cioetczka Vega przeniosła swoją dotychczasową deklarację z Tofika trójłapka, który jedzie w niedzielę do domku:multi::multi::multi:
A ode mnie cioteczki dopiszcie jeszcze 5 zł stałej (razem 10 zł)

Posted

[quote name='BasiaD']Ja też jestem na zaproszenie, bardzo mi żal tego biedaka, ale mogę tylko podnosić wątek..W niedziele musiałam uśpić moją 9 letnia Kicię, która miała nowotwór prostnicy..Przez 2 tygodnie wyłaziłam ze skóry żeby ją uratować..Lekarze też..Nie powiem ile to kosztowało, więc na razie nawet finansowo nie mogę nic zadeklarowac, ledwo się wyrobiłam na deklaracje które już złożyłam..Trzymam bardzo mocno kciuki za Szariczka, myślę że ciotki nie dadzą mu zginąć i uwolnią z łańcucha..Wskakuj Niuniu na poczatek, niech Ci się spełni...[/QUOTE]

Basiu, bardzo Ci współczuję. Przytulam Cię.

Wiem, jak to jest z leczeniem kotkowego nowotworu. Nasza Bokirka odeszła na raka węzłów chłonnych...

Posted

[quote name='maciaszek']Oj Szariku, Szariku
takie pustki w Twym portfeliku...[/QUOTE]

No nie takie znowu pustki, popatrzmy optymistyczniej :)

Ile jeszcze brakuje?