Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia M. , mam prośbę , ponieważ ogłoszenie na wrocławiak .pl wymaga aktywacji poprzez mail ., musisz go aktywować klikając w link ,który Ci przyślą na maila. . , dzieki.. W danych muszę chyba swój podawać w takim razie . .a w treści ogłoszen.Twój.

Posted

Widziałam nowe psiaki :(
Aniu - rozmawiałam z Zuzią M - ogłoszenia osobno - ja na szybkiego przekopiowałam jej ogłoszenie z zinfo.
Co do soboty - będziemy się umawiać jutro.

Posted

Rano jeszcze były wszyskie na stronie sm. Ja nie miałam odwagi podejść :(
Jutro o 9:30 jestem koło P.Basi. Kasiu - bądźcie tam z Anią to zabiorę też Was a później P.Monikę.
Ok. 9:45 - 9:50 będę koło krzyża po P.Anię to I Laurę zabiorę po drodze. Laura - bądź tak 9:50 koło meblowego.

Posted

Będę na pewno... Ja też jak zobaczyłam na stronie sm że jest tak mało psów to też się zastanawiałam czy nie pójść tam zobaczyć. Ale nie poszłam - bałam się :(

Posted

Wszyscy się boją przecież jeśli je wywiozą to co my zrobimy będziemy płakać :placz: i im nie pomożemy tym sposobem wiadomo będzie szkoda psiaków , przecież daliśmy ty psom tyle szczęścia i miłości znajdowaliśmy domy wszystko robiliśmy dla tych psów :-(A ten Wolański to wogule nie ma serca :angryy: on nie wie ile te psy dla nas znaczą .
Po prostu szkoda słów i łez :-(

Posted

Znalazłam to najpierw na Bolec Info że odda ale nie było zdjęć więc wpisałam mieszanka rottweilera z owczarkiem i wyskoczył mi on wygląda jak Cerber normalnie :-o