Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętam ancymonka- ale mamy ydużo tych psiaków znajomych naszych:p.
MYślę dalej o Batoniku ,Danio ,Cezarku , Norce .............i moim kochanym Misiu ....................................

Posted

Ostrzeżenie jest ze schroniska w GAJU - to dobre schr. ,a dotyczy procederu handlowania psami , też szczeniakami , które zostają wywiezione do Niemiec - a nasze , właśnie do Niemiec pojechały .i nie mamy , przynajmniej ja żadnych wieści .:shake:.

Posted

aanka napisał(a):
Ostrzeżenie jest ze schroniska w GAJU - to dobre schr. ,a dotyczy procederu handlowania psami , też szczeniakami , które zostają wywiezione do Niemiec - a nasze , właśnie do Niemiec pojechały .i nie mamy , przynajmniej ja żadnych wieści .:shake:.

Aanka, NIKT nie ma wiesci !
5 doroslych psow - niby zapadly sie pod ziemie :(

Posted

Przez przypadek weszlam na watek boleslawickich pieskow.zastanawiam sie dlaczego sadzicie ,ze moglo sie cos zlego z nimi stac, jadac do Niemiec.
Czy boleslawickie psiaki jada tez do schroniska w Dzierzoniowie?

Posted

xxxx52, to dlaczego nie mozemy sie niczego dowiedziec na ich temat . Ja też jestem zbywana , albo rzuca się słuchawką .
To tajemnica .:cool3:
Do Dzierżoniowa pojechało 5 naszych psiaków., ale mamy info na ich temat .

Posted

Labka ma na imię Biba i zabrała ją właścicielka. Niestety nie obyło się beż mandatu:angryy:
Jutro jestem ok. 9:30 po Laurę, ok. 9:40 P.Basię i Kasię i ok. 9:45 po P.Monikę.
Anka - mam nadzieję, że w tamtą stronę dojedziesz, a z powrotem zrobię dwa kursy....
zaraz zaglądam na stronę sm.
O psiakach, które pojechały nic nie wiem :(

Taż to maleństwo :(

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=355

Posted

A to maleństwo ma Amanda w domu chyba na 1 dzień. Z tego co słyszałam jakaś ok. 10-letnia dziewczynka im go dała ... Poszły do sm itp...
Ania dużo wie, także powie mniej więcej jak to było.
Widziałam tą suczkę i jest przecudna, malutka i grubiutka.

A jak wracałam to z daleka widziałam Malutką :)

Posted

xxxx52 napisał(a):
Pytam z ciekawosci.
A wiecie jakie psiaki wyjechaly ,macie zdjecia?

Jasne, że wiemy i mamy zdjęcia. Z Ciotkami z Dzierżoniowa jesteśmy w kontakcie. Z tymi, które pojechały do Nieimiec nie :(

Posted

dorota k. napisał(a):
Jasne, że wiemy i mamy zdjęcia. Z Ciotkami z Dzierżoniowa jesteśmy w kontakcie. Z tymi, które pojechały do Nieimiec nie :(

Czy moge te psiaczki co wyjechaly do Niemiec zobaczyc na watku?

Posted

basia34 napisał(a):
psy ktore sa u nas w dzierzoniowie maja sie bardzo dobrze a dziewczyny sa na biezaco o wszystkim informowane.

Pytalyscie sie o psy z duza troska ,ze nie wiecie gdzie psy do Niemiec pojechaly,ale jak wiecie to wszystko jest okey
,to wiecie tez zapewne ,ze w bardzo dobrych sa rekachPsst

Posted

Proszę Pani to maleństwo na stronie sm jest u mnie w domu od piątku ale już jutro niestety muszę ją oddać :( a że nie chcę żeby była w schronisku bo nie będzie miała z kim być w boksie to zaprowadzę ją z mamą do Pani Marty do weterynarii :(