Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka minut przed 17-tą dostałam sms-a od P.Moniki, że Fadulski dojechał :), ale P.Monika więcej nie wiedziała, bo zasięg się zgubił. Jak będzie coś więcej wiedziała na pewno da znać.

Posted

i jak tam Misio? bardzo zdominowany przez tego nowego-macie juz imię dla niego?
Super, że Borysek i Cygan byli na spacerze:)

Fado bardzo dobrze zniósł podróz a jechał od 8 do 17! Ani nie wymiotował ani sie za bardzo nie wyrywał, chyba lubi jezdzić, bo Bencia mówi, że bez problemu wskakiwał do samochodu.
W domu wszystkim się spodobał, chociaż trochę sie boi bo wszystko nowe tam znowu. Wystraszył się nawet odgłosu spłuczki, w ogóle on się boi hałasu, ale u Benci tam jest na szczęście bardzo spokojna okolica.

Posted

Laura jak czegoś nie wiesz to nie rozpowiadaj
ostatnio byłam w Kaliszu to nie mogłam, a w tą sobotę musiałam kupić sukienkę na komunie
to nie że mi się nie chce tylko nie mogłam

Posted

Hej Dziewczyny! Nie tutaj!
Wczoraj dostałam sms-a i później rozmawiałam z P.Moniką . Fadulski to najmądrzejszy i najukochańszy psiak, ale wszystko dokładnie P.Monika opowie:)

Posted

Jutro nie wiem czy będę bo to mój pierwszy dzień w pracy i nie wiem czy się nie przedłuży, ale dam znać p. Dorocie, zobaczymy jak z pogodą też.

A co do Fada- to Bencia jest nim zauroczona, Fadzio to, Fadziu tamto:)
Mówi, że jest bardzo mądry, że nie odstępuje jej na krok. Śpi sobie w takim przedsionku przed Benci sypialnią i nawet sie nie pcha do łóżka, stanie sobie na progu jak widzi, że Bencia idzie już spać, poczeka chwile i jak Bencia sie nie rusza to on sobie idzie na swoje posłanie:)
bencia wstawała tez 2 razy w nocy, oczywiscie Fado na równe nogi od razu i za nią do toalety szedł, ale jak widział, że idzie spać to znowu se przystanął na progu popatrzył, że zasypia i poszedł na swoje miejsce. bencia mówi, że jest w szoku, że on taki bezproblemowy. Codziennie ma długie spacerki. I wogóle nie ciągnie nawet z samego rana jak idzie na spacer.
Mam też filmiki jak Fado się bawi zabawką i jak sie pieszczocha ale nie moge wgrac , bo są za duże.Pokażę Wam w zp, wezme aparat i normalnie nie uwierzycie, że to ten sam pies! Ja sama mam wrażenie , że jakiegos innego psa wzięliśmy.Podsumowując -Fadzio przeszczęsliwy:)

Posted

Super z tym Fadziochem - miał ogromniaste szczęście Chłopak :)

A co do jutra - ja mogę. Nie wiem jak Basia, bo coś podziębiona, więc nie wiem jak jutro będzie. Ani też nie widać ani nie słychać
Monika a Ty kiedy będziesz wiedziała, bo nie wiem jak i czy w ogóle się umawiać.

Posted

Jak ktoś jutro może, to myślę, że P.Ania:razz: Kasia. Laura i ja. Nie wiem jak Monika. Ja w pracy dostępu do dogo nie mam :shake: Najwyżej będę pod telefonem. Wracając z działki mogę zgarnąć Anię i Laurę, później Kasię i Monikę.