kasia8579 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Wiem, widziałam. Ktoś ją musiał wywieźć albo coś bo została znaleziona na ul.Kościuszki... Quote
Laura:) Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [URL]http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=341[/URL] a kaśka spotkamy się jutro gdzieś z psiakiami ?? Quote
dorota k. Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Kilka minut przed 17-tą dostałam sms-a od P.Moniki, że Fadulski dojechał :), ale P.Monika więcej nie wiedziała, bo zasięg się zgubił. Jak będzie coś więcej wiedziała na pewno da znać. Quote
badmonique Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 i jak tam Misio? bardzo zdominowany przez tego nowego-macie juz imię dla niego? Super, że Borysek i Cygan byli na spacerze:) Fado bardzo dobrze zniósł podróz a jechał od 8 do 17! Ani nie wymiotował ani sie za bardzo nie wyrywał, chyba lubi jezdzić, bo Bencia mówi, że bez problemu wskakiwał do samochodu. W domu wszystkim się spodobał, chociaż trochę sie boi bo wszystko nowe tam znowu. Wystraszył się nawet odgłosu spłuczki, w ogóle on się boi hałasu, ale u Benci tam jest na szczęście bardzo spokojna okolica. Quote
kasia8579 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ten nowy psiak wystraszony- nazwaliśmy go Max/Maks . Trochę się rzucał na Misia.. A Fado na pewno się przyzwyczai :) Quote
dorota k. Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Fado na pewno się przyzwyczai, ale trochę czasu pewnie minie zanim pozna j.niemiecki :) Kasiu - widzę, że z Ciebie ranny ptaszek:) Quote
weronika12 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Laura jak czegoś nie wiesz to nie rozpowiadaj ostatnio byłam w Kaliszu to nie mogłam, a w tą sobotę musiałam kupić sukienkę na komunie to nie że mi się nie chce tylko nie mogłam Quote
weronika12 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 a właśnie że powiedziałam że idę na zakupy po sukienkę Quote
dorota k. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Hej Dziewczyny! Nie tutaj! Wczoraj dostałam sms-a i później rozmawiałam z P.Moniką . Fadulski to najmądrzejszy i najukochańszy psiak, ale wszystko dokładnie P.Monika opowie:) Quote
badmonique Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jutro nie wiem czy będę bo to mój pierwszy dzień w pracy i nie wiem czy się nie przedłuży, ale dam znać p. Dorocie, zobaczymy jak z pogodą też. A co do Fada- to Bencia jest nim zauroczona, Fadzio to, Fadziu tamto:) Mówi, że jest bardzo mądry, że nie odstępuje jej na krok. Śpi sobie w takim przedsionku przed Benci sypialnią i nawet sie nie pcha do łóżka, stanie sobie na progu jak widzi, że Bencia idzie już spać, poczeka chwile i jak Bencia sie nie rusza to on sobie idzie na swoje posłanie:) bencia wstawała tez 2 razy w nocy, oczywiscie Fado na równe nogi od razu i za nią do toalety szedł, ale jak widział, że idzie spać to znowu se przystanął na progu popatrzył, że zasypia i poszedł na swoje miejsce. bencia mówi, że jest w szoku, że on taki bezproblemowy. Codziennie ma długie spacerki. I wogóle nie ciągnie nawet z samego rana jak idzie na spacer. Mam też filmiki jak Fado się bawi zabawką i jak sie pieszczocha ale nie moge wgrac , bo są za duże.Pokażę Wam w zp, wezme aparat i normalnie nie uwierzycie, że to ten sam pies! Ja sama mam wrażenie , że jakiegos innego psa wzięliśmy.Podsumowując -Fadzio przeszczęsliwy:) Quote
dorota k. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Super z tym Fadziochem - miał ogromniaste szczęście Chłopak :) A co do jutra - ja mogę. Nie wiem jak Basia, bo coś podziębiona, więc nie wiem jak jutro będzie. Ani też nie widać ani nie słychać Monika a Ty kiedy będziesz wiedziała, bo nie wiem jak i czy w ogóle się umawiać. Quote
dorota k. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Już wiem, że Basi nie będzie. Jeśli Moniki też nie będzie, to raczej nie ma sensu..... , bo w czwórkę niewiele zdziałamy:shake: Quote
Laura:) Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 To jak z jutrzejszym dniem nie wiadomo pewnie jeszcze P.Ania się odezwie a Kaśka Ewa Anka ?? Quote
kasia8579 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja mogę być. Anka i Ewa w tygodniu nie mogą chodzić. Quote
dorota k. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Jak ktoś jutro może, to myślę, że P.Ania:razz: Kasia. Laura i ja. Nie wiem jak Monika. Ja w pracy dostępu do dogo nie mam :shake: Najwyżej będę pod telefonem. Wracając z działki mogę zgarnąć Anię i Laurę, później Kasię i Monikę. Quote
aanka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 nie wiadomo , jak pogoda . bo ja zdechła jestem dzisiaj:cool3:. Trochę nas maławo :shake:.. Quote
dorota k. Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Jakby co to będziemy się zdzwaniać. Monika POWODZENIA :) Quote
Laura:) Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja jeszcze nie znalazłam strony schroniska w dźwirzynie Quote
kasia8579 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Laura to jest Dzierżoniów a nie żaden dźwirzyn. Quote
Laura:) Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 http://www.schroniskoazyl.eu/ http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia.?p=16819502&viewfull=1#post16819502 Quote
Recommended Posts