Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maile od P.Agnieszki i całą fuuurę zdjęć Miki - narazie wklejam jedno, bo jestem w trakcie ich kopiowania. Jutro wkleję jeszcze kilka, a resztę Wam pokażę.

MIKA:loveu: prawda, że śliczna Dziewuszka. Ale się zmieniła i wypiękniała.

a to mail od P.Agnieszki :

"Witam Pani Doroto.

W załączniku przesyłam zdjęcia Miki ze świątecznej sesji zdjęciowej, po której szybko nie da namówić się na następną. Zdjęcia były robione w drugi dzień swiąt, czyli Mika jest u nas ok. 1,5 miesiąca.
Na zdjęciach oprócz Miki jest sfotografowana nasza poranna trasa spacerowa (nawet zmierzyliśmy ile ma długości 2,5 km!!!) Trasę robimy w ok. godzinę.
Na jednym ze zdjęć jest pokazane osiedle na którym mieszkamy i widać jak blisko mamy do terenów spacerowych. ....
Oczywiście nadal czekamy z Miką na odwiedziny. Zapraszamy!!!

Pozdrawiam Agnieszka "

Posted

Masakra- w życiu bym nie powiedziała że to Mika :) Przytyła i ładniejsze futerko ma. A jaka uśmiechnięta na pysiu, no ale co się dziwić- taki dom to marzenie każdego psiaka...

No i dwa nowe psy na stronie sm... ;/ A ci strażacy zmienili stronę trochę tzn. zdjęcia psów i wszystko źle napisali np.że Cezara znaleźli 5 maja...
Po prostu szkoda słów... :(

Posted

Dzięki Basiu - napisałam krótko na Waszym wątku. Martwimy się bo nie są to śliczne malutkie przytulanki, które mają teoretycznie większe szanse na adopcje.

Posted

Dobrze, że chociaż jest kontakt z Dziewczynami z Dzierżoniowa - będziemy czekały na wieści od nich.
Kasia już pisała na stronie sm dwa nowe psiaki.
Oni mają tam bałagan - Batonik i Cezarek są dwa razy.
Rozmawiałam z Moniką - Pani Marzena i Fadziocha przeszczęśliwi. Faduś został sam na 4 godziny w domu i wszystko było ok. Ma też swoją sofę do spania. Monika więcej opowie.

A tutaj jeszcze obiecane zdjęcia Miki. Mikunia ma taką długaśną taśmę pewnie z 10 metrów będzie.

Posted

Ania - pamiętasz Tych ancymonków - Ramzia i Krecika - im groziła wywózka, a mają wspaniały dom.
Dzisiaj dostałam maila i zdjęćia od Eli.

"Hej!
U nas i naszych Chłopaków wszystko jest dobrze. Są kochani. Ramzes rozwija się na spacerkach, zyskuje coraz więcej znajomych wśród ludzi i piesków, także niektórych samców(!) Z Krecika jest wielki pieszczoch (co widać na zdjęciach).
Przez ostatnie tygodnie Krecik średnio 2 razy w tygodniu odwiedzał weterynarza - urosło mu znów coś na dupci,a przed świętami także Ramzes trafi do lekarza z zapaleniem gruczołów okołoodbytowych. Ale już jest ok i w sobotę jedziemy tylko do kontroli.
Ramzes, kiedy widział, że zakładam rękawiczkę, aby smarować Krecika, najpierw obwąchiwał go pod ogonem, a później pilnował, aby nikt nam nie przeszkadzał, zazwyczaj stał w oknie i szczekał na ewentualnych - w jego mniemaniu - intruzów :)
Przesyłam kilka fotek zrobionych pod koniec kwietnia. Do zdjęć chętnie pozował Krecik, Ramzes chyba wolał inne zajęcia.
Serdecznie pozdrawiam. Ela"

Posted

jak Ich nie pamiętać - kochane szczylki:evil_:eviltong:. Trochę mi się lepiej zrobiło na duszy .........Piękne są . , a Dredzik - Krecik to już mnie powalił tym swoim pieszczochowaniem ............

Posted

P.Agnieszka i Ela wyczuły kiedy wysłać zdjęcia. Cieplej się robi jak pomyślę o Karuni, Apaczu, Kreciuku , Ramziu, Mice.....

Wieczorkiem będziemy się na jutro umawiać. Basia i Ania będą. Myślę,że Kasia i Laura też. Monika da dzisiaj znać.

Posted

Ja będę koło Basi tak 9:30-9:35 zabiorę Basię, Kasię a później po drodze Monikę i w pierwszej turze bym miała jedno miejsce wolne. Więc jeszcze kogoś mogę zabrać. Później pojadę koło krzyża po Anię i nie wiem, czy Laura będzie. Będę tak koło 9:45-9:50 koło krzyża.
Zwracajcie uwagę, czy ktoś nie szuka labradora jasnego - jest w okol. ul.Gdańskiej. Nie reaguje na Dextera, więc pewnie nie Jegomościa.