dorota k. Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolnośląskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia.?p=16819502&viewfull=1#post16819502 Napisałam na wątku Dzierżoniowskim , może dadzą znać :( Quote
kasia8579 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 To dobrze :( oby z pośród tych 6 było pięć naszych... Quote
dorota k. Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Dostałam maile od P.Agnieszki i całą fuuurę zdjęć Miki - narazie wklejam jedno, bo jestem w trakcie ich kopiowania. Jutro wkleję jeszcze kilka, a resztę Wam pokażę. MIKA:loveu: prawda, że śliczna Dziewuszka. Ale się zmieniła i wypiękniała. a to mail od P.Agnieszki : "Witam Pani Doroto. W załączniku przesyłam zdjęcia Miki ze świątecznej sesji zdjęciowej, po której szybko nie da namówić się na następną. Zdjęcia były robione w drugi dzień swiąt, czyli Mika jest u nas ok. 1,5 miesiąca. Na zdjęciach oprócz Miki jest sfotografowana nasza poranna trasa spacerowa (nawet zmierzyliśmy ile ma długości 2,5 km!!!) Trasę robimy w ok. godzinę. Na jednym ze zdjęć jest pokazane osiedle na którym mieszkamy i widać jak blisko mamy do terenów spacerowych. .... Oczywiście nadal czekamy z Miką na odwiedziny. Zapraszamy!!! Pozdrawiam Agnieszka " Quote
Laura:) Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Boże to ona normalnie nie do poznania :) PIĘKNA A kaśka dodasz te zdięcia co ci przesłałam ????? Quote
basia34 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cioteczki u nas jest 5 psow z Boleslawca .Spoko nic im nie jest ,.Zdjecia moze dzisiaj bo nie mamy pradu. dorotko spokojnie. Quote
kasia8579 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Masakra- w życiu bym nie powiedziała że to Mika :) Przytyła i ładniejsze futerko ma. A jaka uśmiechnięta na pysiu, no ale co się dziwić- taki dom to marzenie każdego psiaka... No i dwa nowe psy na stronie sm... ;/ A ci strażacy zmienili stronę trochę tzn. zdjęcia psów i wszystko źle napisali np.że Cezara znaleźli 5 maja... Po prostu szkoda słów... :( Quote
Laura:) Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 dzisiaj gadałam ze Zbychem na temat umow adopcyjnych i powiedział ze za około tydzień coś załattwi:) szkoda tych psiakow z sm Quote
basia34 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dorotko psy ktore pisalas sa u Nas . Sa juz zaszczepione ,odrobaczone.mozesz sie nie martwic jest dobrze.Wymienione przez Was cala 5. Quote
basia34 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dziewczyny prosze nie martwcie sie o nie wszystko jest okej.Bedziecie imformowane na biezaco. Quote
dorota k. Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dzięki Basiu - napisałam krótko na Waszym wątku. Martwimy się bo nie są to śliczne malutkie przytulanki, które mają teoretycznie większe szanse na adopcje. Quote
Natalia97 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 jak dla mnie to sa wieksze przytulanki :lol::lol::lol::lol: Quote
dorota k. Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dobrze, że chociaż jest kontakt z Dziewczynami z Dzierżoniowa - będziemy czekały na wieści od nich. Kasia już pisała na stronie sm dwa nowe psiaki. Oni mają tam bałagan - Batonik i Cezarek są dwa razy. Rozmawiałam z Moniką - Pani Marzena i Fadziocha przeszczęśliwi. Faduś został sam na 4 godziny w domu i wszystko było ok. Ma też swoją sofę do spania. Monika więcej opowie. A tutaj jeszcze obiecane zdjęcia Miki. Mikunia ma taką długaśną taśmę pewnie z 10 metrów będzie. Quote
dorota k. Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ania - pamiętasz Tych ancymonków - Ramzia i Krecika - im groziła wywózka, a mają wspaniały dom. Dzisiaj dostałam maila i zdjęćia od Eli. "Hej! U nas i naszych Chłopaków wszystko jest dobrze. Są kochani. Ramzes rozwija się na spacerkach, zyskuje coraz więcej znajomych wśród ludzi i piesków, także niektórych samców(!) Z Krecika jest wielki pieszczoch (co widać na zdjęciach). Przez ostatnie tygodnie Krecik średnio 2 razy w tygodniu odwiedzał weterynarza - urosło mu znów coś na dupci,a przed świętami także Ramzes trafi do lekarza z zapaleniem gruczołów okołoodbytowych. Ale już jest ok i w sobotę jedziemy tylko do kontroli. Ramzes, kiedy widział, że zakładam rękawiczkę, aby smarować Krecika, najpierw obwąchiwał go pod ogonem, a później pilnował, aby nikt nam nie przeszkadzał, zazwyczaj stał w oknie i szczekał na ewentualnych - w jego mniemaniu - intruzów :) Przesyłam kilka fotek zrobionych pod koniec kwietnia. Do zdjęć chętnie pozował Krecik, Ramzes chyba wolał inne zajęcia. Serdecznie pozdrawiam. Ela" Quote
aanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 jak Ich nie pamiętać - kochane szczylki:evil_:eviltong:. Trochę mi się lepiej zrobiło na duszy .........Piękne są . , a Dredzik - Krecik to już mnie powalił tym swoim pieszczochowaniem ............ Quote
dorota k. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 P.Agnieszka i Ela wyczuły kiedy wysłać zdjęcia. Cieplej się robi jak pomyślę o Karuni, Apaczu, Kreciuku , Ramziu, Mice..... Wieczorkiem będziemy się na jutro umawiać. Basia i Ania będą. Myślę,że Kasia i Laura też. Monika da dzisiaj znać. Quote
Laura:) Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Patrzcie czy to nie nasza Kropka http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=347 ??????? Bedzie potrzebna na jutro mała obróżka !!! Quote
kasia8579 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 mi też przypomina Kropkę ;( a tego goldena retrievera nie ma już na stronie sm... P.Doroto mogę jutro z panią jechać ? Co za ludzie. Quote
Aniaa96 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja jutro też będę i Ewa też :),a Amanda się pyta czy może ?? Quote
dorota k. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Ja będę koło Basi tak 9:30-9:35 zabiorę Basię, Kasię a później po drodze Monikę i w pierwszej turze bym miała jedno miejsce wolne. Więc jeszcze kogoś mogę zabrać. Później pojadę koło krzyża po Anię i nie wiem, czy Laura będzie. Będę tak koło 9:45-9:50 koło krzyża. Zwracajcie uwagę, czy ktoś nie szuka labradora jasnego - jest w okol. ul.Gdańskiej. Nie reaguje na Dextera, więc pewnie nie Jegomościa. Quote
kasia8579 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 To będę czekać koło p.Basi ,a Ania ma telefon zepsuty i nie mam jak się z nią skontaktować... Poczekam może będzie niedługo na gadu gadu. Quote
Recommended Posts