Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura - pooglądam. W takim razie jak Laurę i Werę przywiozą rodzice, to ja zabieram Kasię i P.Anię i mam dwa miejsca wolne. Kasiu - jak zgłosi się Ewa to mogę ją też zabrać.
As jest w dt, ale Chłopak super trafił :) widziałam go dzisiaj i głaskałam, ale on bardziej był zainteresowany zapachami na dworze niż mną. Jutro będzie miał kastrację.
Do Magdy napisała Pani z Niemiec, która adptowała naszą Sońkę znalezioną przez P. Adama koło Biedronki. Mam zdjęcia i jutro postaram się wkleić:)

Posted

Laura suczkę się sterylizuje a pieska kastruje;)
As - Dziadzio tak nazwał go tymczasem Radek wyszedł z gabinetu o własnych siłach, zadowolony i machał ogonkiem.
Mam też smutną wiadomość:shake: W okolicy gdzie mieszka Radek biegała dzisiaj duża suczka, mieszaniec z bernardynem, ludzie zadzwonili po sm.

Posted

ok, napiszę ale jak już ze mnie zejdzie stres związany ze zmiana pracy, rozmowa juz jutro, także cos tam wygramole:)
We wtorek mam w końcu wolne to mogę być z gochą tylko nie wiem jakie autobusy tam jezdzą.
Dziewczyny które dojezdzałyście autobusami, poradzcie coś:)

Posted

Monika .. tam jedzie nr.4 i nr.7 . 7 dojeżdża do I.B.F-u . dokładnie nie wiem , jak 4 jedzie jeszcze .jdziecie rano?. widziałam dziś Tosiunię kochaną:lol: . .Była ze swoim panem na spacerze - ma czerwoną smyczkę i obróżkę - rośnie szybko :razz:.Wyczuchrałam ją i wyściskałam :eviltong: .ona mieszka na mojej ulicy . ok. 30 metrów :evil_lol:. :razz::p. Tam jest 3 dzieci - b. grzeczne - znam je - b. lubiły moją SZysię :roll:., fajna ta Tosiunia - dalej się tak nazywa............:lol:

Posted

Monika i jak rozmowa.
dziewczyny robiłam przegląd zdjęć Batonika i Cezarka do ogłoszeń. Niestety Cezarek nie ma ładnych zdjęć:shake: a zdjęcia w ogłoszeniach są ważne. Może do najbliższych dwóch ogłoszeń dać np. Fado - on ma w miarę zdjęcia- a Cezarkowi przy najbliższej okazji spróbować zrobić ładniejsze zdjęcia i ogłaszać w kolejnej turze. Co Wy na to.