Kar0la Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Słuchaj najlepiej może do pani Hani. Ona zna go najlepiej. [email protected] Quote
asik-77 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Facet, który dzwonił w sprawie Żółtego nie odzywał sie jeszcze... Dałam mu namiar na P. Hanię i hotelik gdzie jest psisko. Jutro do niego puszcze smsa z zapytaniem jaka decyzja... Quote
asik-77 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Właśnie puściłam smsa z zapytaniem, jaka decyzja w sprawie Żółtego... Quote
asik-77 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 asik-77 napisał(a):Właśnie puściłam smsa z zapytaniem, jaka decyzja w sprawie Żółtego... Niestety właśnie dostałam wiadomość, że Pan ma problem z teściami i nie może piesia wziąść... Trzeba szukać dalej.... Quote
GoniaP Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Słuchajcie, nie mam teraz czasu czytać wszystkiego od a do z. Pilnie prosze napiszcie gdzie jest pies, jakie ma usposobienie, i czy macie pojecie jaki ma stosunek do dzieci. Jakieś oznaki agresji? Przylepa czy wystraszony. pls szybko... Mam pewien pomysł, nie chcę wzniecac nadziei, ale. Najlepiej piszcie na pw, bo gubie się juz tych psich biedach. Quote
GoniaP Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Rozmawiałam z Panem Longinem... Do TEGO domu on się nie nadaje, niestety... ŻÓŁTY szukaj swojego miejsca na ziiemi.... Quote
Kar0la Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 O kurcze była szansa na domek...no trudno..leiej tak niż jakby poszedł i wrócił. Żółty szuka domu. Quote
paros Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A już miałam nadzieję, że będzie domek :shake: To taki kochany piesek! Quote
haska_12 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Ewlee']Pan ma około 3 lat(mimo starego wyglądu...) był wychudzony...dopiero jedna z wolontariuszek doprowadziła go dodo dzisiejszego stanu....codziennie wyprowadza go na spcerek, karmi go... Psiak jest łagodny, niejest agresywny do psów.... Psiaczek ma chorobe skóry(wyglada to jak odlezyny), jednak odpowiedni antybiotyk i CZYSTOŚĆ.. wyzdrowieje....po sierści widać (wykazły to badania laboratoryjne) widać niedozywienie.... Nom ma coś z labradorka albo goldenka :) Hopsaj bajbe na 1 strone ;) Quote
Recommended Posts