Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Facet, który dzwonił w sprawie Żółtego nie odzywał sie jeszcze... Dałam mu namiar na P. Hanię i hotelik gdzie jest psisko. Jutro do niego puszcze smsa z zapytaniem jaka decyzja...

Posted

asik-77 napisał(a):
Właśnie puściłam smsa z zapytaniem, jaka decyzja w sprawie Żółtego...

Niestety właśnie dostałam wiadomość, że Pan ma problem z teściami i nie może piesia wziąść...
Trzeba szukać dalej....

Posted

Słuchajcie, nie mam teraz czasu czytać wszystkiego od a do z. Pilnie prosze napiszcie gdzie jest pies, jakie ma usposobienie, i czy macie pojecie jaki ma stosunek do dzieci. Jakieś oznaki agresji? Przylepa czy wystraszony. pls szybko... Mam pewien pomysł, nie chcę wzniecac nadziei, ale. Najlepiej piszcie na pw, bo gubie się juz tych psich biedach.

Posted

[quote name='Ewlee']Pan ma około 3 lat(mimo starego wyglądu...) był wychudzony...dopiero jedna z wolontariuszek doprowadziła go dodo dzisiejszego stanu....codziennie wyprowadza go na spcerek, karmi go...
Psiak jest łagodny, niejest agresywny do psów....
Psiaczek ma chorobe skóry(wyglada to jak odlezyny), jednak odpowiedni antybiotyk i CZYSTOŚĆ.. wyzdrowieje....po sierści widać (wykazły to badania laboratoryjne) widać niedozywienie....

Nom ma coś z labradorka albo goldenka :) Hopsaj bajbe na 1 strone ;)