Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nescca'][FONT=Verdena][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4]
[/FONT]
[FONT=Verdena][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][FONT=Arial] Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt
OTOZ „ANIMALS”
Inspektorat w Lublińcu
[SIZE=2]
nr KRS: 0000069730

ul. Cebulskiego 6/26
42-700 Lubliniec
nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

koniecznie z dopiskiem " na pomoc Zulusowi "

Gosiu.... te dane do przelewów trzeba by hopsnąć na 1 stronkę.
[/FONT][/FONT]

Bardzo dziękuję , przelane 40 zł , Zulusku zdrówka :) :)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Zulusek......:) domku szukamy.....:)

noo wlasnie szukamy i mam nadzieje, ze znajdziemy:)
moze jutro beda nowe zdjecia takie juz do ogloszen wesolego, biegajacego luzem Zuluska:):)

Posted

Właśnie biega po ogrodzie z koleżanką Bertą. Porwał Lilce gąbkę do mycia samochodu i w kilka sekund ją unicestwił. Zdjęłam mu żyrandol z łebka więc biega szczęśliwy. Wyslalam fotki Gosiakowi więc czekamy na zamieszczenie :)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Nikt nie podziwia naszego Zuluska??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye: nie ładnie:mad::mad:;)

Nie da się nie podziwiać, czego dokonałyście! Chce się żyć, jak człowiek widzi, że są tacy ludzie, jak Wy, chce się działać, jak widzi się, że straszne nieszczęście zamienia się w końcu w szczęście! Ogromne dzięki! :lol:

...sorry, tak przy okazji, zajrzyjcie chociaż...

Posted

Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, moze wygrać dzięki Wam.
Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:

Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

Posted

wiking042 napisał(a):
Nie da się nie podziwiać, czego dokonałyście! Chce się żyć, jak człowiek widzi, że są tacy ludzie, jak Wy, chce się działać, jak widzi się, że straszne nieszczęście zamienia się w końcu w szczęście! Ogromne dzięki! :lol:

...sorry, tak przy okazji, zajrzyjcie chociaż...

No dawno nikt tak pięknie się do mnie odzywał :) Dzięki za słowa uznania :) Goś Go wypatrzyła na dogo i chyba się zakochała :) Dalej już poszło .Miał chłopak szczęście :)

Posted

red napisał(a):
Gdzieś czytałam, że nie było z nim już co robić......bez komentarza. Przynajmniej by docenili czyjś wysiłek.

Tak droga Red.... dziś Waldek (mąż Lili) zabierał z Waszego schroniska Raję (Torpedę) również pogryziona przez towarzyszkę niedoli. W chwili kiedy były szykowane dokumenty Rai, wspomniał o tym ,iż Zulus juz ma się znacznie lepiej i jest już prawie zupełnie wyleczony. Na to Pani mu odburkneła..... cyt "tam nie było nic do leczenia..." Powiem szczerze..... nóż w kieszeni mi sie otworzył. Co za ludzie prowadzą to schronisko. Dzięki Bogu ,że są tam nasze kochane dziewczyny..... które ratują takie biedaczyska jak Zulus i Raja.