kaskadaffik Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='nescca'][FONT=Verdena][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4] [/FONT] [FONT=Verdena][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][FONT=Arial] Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ „ANIMALS” Inspektorat w Lublińcu [SIZE=2] nr KRS: 0000069730 ul. Cebulskiego 6/26 42-700 Lubliniec nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 koniecznie z dopiskiem " na pomoc Zulusowi " Gosiu.... te dane do przelewów trzeba by hopsnąć na 1 stronkę.[/FONT][/FONT] Bardzo dziękuję , przelane 40 zł , Zulusku zdrówka :) :) Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zulusek......:) domku szukamy.....:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Aimez_moi napisał(a):Zulusek......:) domku szukamy.....:) noo wlasnie szukamy i mam nadzieje, ze znajdziemy:) moze jutro beda nowe zdjecia takie juz do ogloszen wesolego, biegajacego luzem Zuluska:):) Quote
zawsze.ewa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 obserwuję, trzymam kciuki, płaczę, śmieję się razem z wami. Jestem z ZULUSKIEM i z Wami. Domeczek dla Ciebie skarbuniu! Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zawsze.ewa napisał(a):obserwuję, trzymam kciuki, płaczę, śmieję się razem z wami. Jestem z ZULUSKIEM i z Wami. Domeczek dla Ciebie skarbuniu! jak milo:):):) dzieki wielkie!!! Quote
hotel_lilki Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pieniążki wpłynęły :p dzieki!!! Quote
nescca Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Właśnie biega po ogrodzie z koleżanką Bertą. Porwał Lilce gąbkę do mycia samochodu i w kilka sekund ją unicestwił. Zdjęłam mu żyrandol z łebka więc biega szczęśliwy. Wyslalam fotki Gosiakowi więc czekamy na zamieszczenie :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 alez sie ciesze, ze Zul moze sobie tak biegac swobodnie i szalec z kolezanka:) dzieki nesca i Lilka za wszystko:loveu::loveu::loveu: boskieeee ja chce jeszcze!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Nikt nie podziwia naszego Zuluska??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye: nie ładnie:mad::mad:;) Quote
lilk_a Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ja podziwiam :) ale z niego piękny misio :loveu::loveu: Quote
moni12 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Równiez jestem pełna podziwu jaki psiak super z niego teraz. Quote
hotel_lilki Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 16.09.10r. wpłyneły pieniążki za Zula- 452,70zł hotel +leki. Dzieki:lol: Quote
beataczl Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 piekne fotki Zulka i kolezanki :smile::smile: Quote
wiking042 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Nikt nie podziwia naszego Zuluska??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye: nie ładnie:mad::mad:;) Nie da się nie podziwiać, czego dokonałyście! Chce się żyć, jak człowiek widzi, że są tacy ludzie, jak Wy, chce się działać, jak widzi się, że straszne nieszczęście zamienia się w końcu w szczęście! Ogromne dzięki! :lol: ...sorry, tak przy okazji, zajrzyjcie chociaż... Quote
red Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kochany Zulusek Bezuszatek, nigdy sie nie spodziewał takiej przyszłosci.... Quote
tula Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, moze wygrać dzięki Wam. Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Bez klosza nareszcie widac Zulka w calej okazalosci........:):) Quote
nescca Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 wiking042 napisał(a):Nie da się nie podziwiać, czego dokonałyście! Chce się żyć, jak człowiek widzi, że są tacy ludzie, jak Wy, chce się działać, jak widzi się, że straszne nieszczęście zamienia się w końcu w szczęście! Ogromne dzięki! :lol: ...sorry, tak przy okazji, zajrzyjcie chociaż... No dawno nikt tak pięknie się do mnie odzywał :) Dzięki za słowa uznania :) Goś Go wypatrzyła na dogo i chyba się zakochała :) Dalej już poszło .Miał chłopak szczęście :) Quote
red Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Gdzieś czytałam, że nie było z nim już co robić......bez komentarza. Przynajmniej by docenili czyjś wysiłek. Quote
nescca Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 red napisał(a):Gdzieś czytałam, że nie było z nim już co robić......bez komentarza. Przynajmniej by docenili czyjś wysiłek. Tak droga Red.... dziś Waldek (mąż Lili) zabierał z Waszego schroniska Raję (Torpedę) również pogryziona przez towarzyszkę niedoli. W chwili kiedy były szykowane dokumenty Rai, wspomniał o tym ,iż Zulus juz ma się znacznie lepiej i jest już prawie zupełnie wyleczony. Na to Pani mu odburkneła..... cyt "tam nie było nic do leczenia..." Powiem szczerze..... nóż w kieszeni mi sie otworzył. Co za ludzie prowadzą to schronisko. Dzięki Bogu ,że są tam nasze kochane dziewczyny..... które ratują takie biedaczyska jak Zulus i Raja. Quote
Lu_Gosiak Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 wykupilam Zuluskowi pakiet ogloszena na bazarku, czekam na ładne zdjecia:) moze Ktos napisze jakis teksik do ogloszen Zuluska ???????- ja do tekstow zupelnie sie nie nadaje:( Quote
Recommended Posts