Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wawer']No, to przynajmniej to jedno nieszczęście jest już happy! A Zul i Raja... też musi się im udać![/QUOTE]

Od początku śledzimy z TZ wątek Zulusa, a teraz i Raji (tak to imię się odmienia??), od początku Zulusowi bardzo współczuliśmy, a teraz bardzo się cieszymy, że tak się dobrze wszystko ułożyło. Trzymamy kciuki za wspaniałe domki, a najlepiej jeden dla obojga. Byłoby wspaniale! :multi:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety poki co z ogloszen cisza totalna...Nikt nie docenia naszego Zuluska a to taki kochany misiek:)
poki co sam jest w boksie rozdzielony z Raja bo On wylizuje Jej plecy a Ona Jemy łapy - poki sie nie zagoja to musza byc osobno

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']niestety poki co z ogloszen cisza totalna...Nikt nie docenia naszego Zuluska a to taki kochany misiek:)
poki co sam jest w boksie rozdzielony z Raja bo On wylizuje Jej plecy a Ona Jemy łapy - poki sie nie zagoja to musza byc osobno[/QUOTE]
a tak dbały o siebie :) psia ślina ma niby właściwości lecznicze , ale siła tego lizania bywa zgubna ....

Posted

o tak zgubna, bo rana była paskudna...ale wczoraj wieczorem opatrywała ranke już o wiele lepszą...troszkę zmniejszona...maść robi swoje:multi:.Zula nadal wszystko dzielnie znosi...kochany piesio:loveu:

Posted

a czy doszła moja wpłata na karsivan dla Zuluska, bo przelew zrobiłam kilka dni temu.
Wiking to widzę że ani Wam ani psiakom nie nudziło się w podróży:):)

Posted

[quote name='tula']a czy doszła moja wpłata na karsivan dla Zuluska, bo przelew zrobiłam kilka dni temu.
Wiking to widzę że ani Wam ani psiakom nie nudziło się w podróży:):)[/QUOTE]

Było super! W taką pogodę to mógłbym jechać i jechać! Żeby tylko były szerokie łąki po drodze częściej, to psy bym puszczał i patrzył, jak się ganiają... :lol:

Posted

tula napisał(a):
a czy doszła moja wpłata na karsivan dla Zuluska, bo przelew zrobiłam kilka dni temu.
Wiking to widzę że ani Wam ani psiakom nie nudziło się w podróży:):)

odebralam wydruk do 10.10 i narazie nie bylo Twojej wplaty - pewnie bedzie po 10:)
ale ogromnie dziekuje!!!:):)

poslalam za hotelowanie Zuluska 300zl + odrobaczenie i odpchlenie 51zl

Posted

Witam Ciotki,
zrobiłam swoją wpłatę co miesięczną.
Jak tam ma się pan Zul i pani/siostra Zulowa??
I jak jego rana, bo rzeczywiscie na ostatnich zdjęciach znowu wygląda to nieciekawie.... mam nadzieję, że magiczna maśc znowu zadziała :)
Ale chyba Zuluś musi w chełmie pochodzic jeszcze, tak na żyrandol my mówiliśmy jak mój pies był po operacji i też musiał miec :D

Pochwalę Wam się, że planujemy zaadoptowac jednego dogomaniowego psiaka !!!!! I mam nadzieję, że wszystko się uda i że juz niedlugo będzie nasz! (tzn moj i moich 2 współlokatorek)

No Zul trzymaj się i korzystaj z dobrej pogody na spacerch!

Posted

nat.wit czekam na info nesci jak tam Zul się goi, bo od wczoraj tam siedzi, ale pewnie imprezuje i nie ma czasu pisac;):evil_lol:
wiem, ze dalej rozdzieleni z Raja i sie goja osobno:)
wielkie dzieki za deklaracje:loveu:
wydruk kolejny wezme po 20.10 i wypisze nowe wplaty

nat.witk napisał(a):
..........

Pochwalę Wam się, że planujemy zaadoptowac jednego dogomaniowego psiaka !!!!! I mam nadzieję, że wszystko się uda i że juz niedlugo będzie nasz! (tzn moj i moich 2 współlokatorek)

pochwal się, ktory to bedzie tym szczesciarzem???;)

tula znam watek psiaka i jesemt przerazona - taki pech....trzeba zadzwonic do schroniska w Czestochowie i tam powiadomic

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/193788-Kropkowany-Miłek-stracił-Panią-BARDZO-PILNIE-szukamy-domu-(

Tu jest wątek Miłka, na stronie pierwszej i piątej są świetne zdjęcia. Piesek jest gdzies do kolan i jest przeswietny. A osoby opiekujące się nim, mówią, że zachowuje się dziwnie jak na to co przeszedl. tzn, że pomimo tego co go spotkało nadal jest tak otwarty na ludzi :))

pezez ok 4 miesiące mieszkal/był zamknięty w piwnicy.... a nowi własciciele domu, na posesji którego mieszkał, powiedzieli, ze jak do 15 pazdz się go nie zabierze to oni sami z nim porządek zrobią..... brak słow....

czekamy teraz na kastrację, moje dwie współlokatorki też muszą go poznac, i mam nadzieję, że go weźmiemy :)))

a ze smutnych newsów, to dowiedziałam się, że na warszawskim paluchu jest ponad 2500 psów :(( :( :(
odechciewa się życ... :(

Mam nadzieję, że Zulusowe rany są juz mniejsze :))
a ta wpłata to nic w porównaniu w Waszą pracą dziewczyny! :)) Ja Was naprawdę podziwiam, nie każdy jest zdolny do takiego poświęcenia się dla zwierząt.. :)))
konsumpcjonizm i materializm...

no nic, good night!!! :))))

Posted

fajowy ten Miłek:):)
to trzymam kciuki, zeby zamieszkal z Wami:)

noo Paluch to niestety jest masakra, ale Celestynów chyba podobny:( biedne te psiaki, latami siedzace w zamknieciach...ja teraz wszystko co sie rusza bym kastrowala i sterylizowala

a Zuluskowe rany mniejsze:) sam jest w boksie, ma abazur to nie ma jak lizac i sie goja:)
oby tez Go Ktos wypatrzyl i wzial do domku juz na zawsze;)

Posted

Tak Zulusowi pięknie goją się rany jest już mała szczelinka, ale ma jeszcze kapelusik na głowie.
Smutno mu samemu w boksie...oj poszalałby z Rają ale jej się też ranka jeszcze nie zagoiła.
Wpłata za hotel i leki wpłynęła 15.10.10r. 351 zł. Dzięki i Zula pozdrawia cioteczki:loveu:

Posted

Dziś się wpiszę do Zulka. Codziennie do ciebie, piesku, zaglądam i cieszę się, że ci lepiej. Jeszcze trochę i znowu zamieszkasz razem z Rają. Tylko wykurujcie się najpierw!

Posted

a oni co? zakochana para Jacek i Barbara? ze tak tęsknia za sobą? tzn Zuluś i Raja? heheh ;))
cieszę się, że rany mu się goją, jeszcze chwile i bez chełma będzie biegał :)

przeglądam od czasu do czasu forum dogomania, różne inne wątki.... i co się tam dzieje to jedna wielka masakra przecież. gdzie się nie popatrzy to albo łapa złamana, albo łapy nie ma, albo jst million psiaków, młode, głowa rozwalona... a zima za 2 tygodnie? max miesiąc się zaczyna?
to tym bardziej się cieszę, że chociaż niektórym lepiej się juz życje w hotelach lub DT :))

ja teraz też już sądzę, że kastracja i sterylizacja powinny byc prawnie nakazane posiadaczom psów, oprócz NORMALNYCH hodowli...

Milego Ciotki i Zul (i koledzy i koleżanki z hoteliku ;)