wiking042 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='wawer']No, to przynajmniej to jedno nieszczęście jest już happy! A Zul i Raja... też musi się im udać![/QUOTE] Od początku śledzimy z TZ wątek Zulusa, a teraz i Raji (tak to imię się odmienia??), od początku Zulusowi bardzo współczuliśmy, a teraz bardzo się cieszymy, że tak się dobrze wszystko ułożyło. Trzymamy kciuki za wspaniałe domki, a najlepiej jeden dla obojga. Byłoby wspaniale! :multi: Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 niestety poki co z ogloszen cisza totalna...Nikt nie docenia naszego Zuluska a to taki kochany misiek:) poki co sam jest w boksie rozdzielony z Raja bo On wylizuje Jej plecy a Ona Jemy łapy - poki sie nie zagoja to musza byc osobno Quote
lilk_a Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']niestety poki co z ogloszen cisza totalna...Nikt nie docenia naszego Zuluska a to taki kochany misiek:) poki co sam jest w boksie rozdzielony z Raja bo On wylizuje Jej plecy a Ona Jemy łapy - poki sie nie zagoja to musza byc osobno[/QUOTE] a tak dbały o siebie :) psia ślina ma niby właściwości lecznicze , ale siła tego lizania bywa zgubna .... Quote
hotel_lilki Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 o tak zgubna, bo rana była paskudna...ale wczoraj wieczorem opatrywała ranke już o wiele lepszą...troszkę zmniejszona...maść robi swoje:multi:.Zula nadal wszystko dzielnie znosi...kochany piesio:loveu: Quote
monika083 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 jejku ,a Gryzaczek wyglada jak moja tymczasowiczka -Kaja ,ktora tez ma juz super domek:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1833f2f2c12058e1.html Quote
wiking042 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='monika083']jejku ,a Gryzaczek wyglada jak moja tymczasowiczka -Kaja ,ktora tez ma juz super domek:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1833f2f2c12058e1.html Nie chcę przeszkadzać na wątku Zulusa, ale jeszcze tylko napiszę, że Gryzaczek to też wypisz wymaluj moja Psota! Tylko Psota nie ma ogonka, a Gryzaczek jest delikatniejszy i spokojniejszy :lol: W drodze do nowego domku... Quote
Lu_Gosiak Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Zulusik sie nie gniewa - On jest bardzo towarzyski:):) a nowy dobry domek dla psiaka ze schroniska cieszy kazdego:) oby nasz Zulusek tez trafil do takiego fajnego domku Quote
Lu_Gosiak Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Zulusek do dzis ma oplacony hotelik wiec trzeba przelac 300zl za hotelik + 51zl za odrobaczenie i odpchlenie Quote
tula Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 a czy doszła moja wpłata na karsivan dla Zuluska, bo przelew zrobiłam kilka dni temu. Wiking to widzę że ani Wam ani psiakom nie nudziło się w podróży:):) Quote
wiking042 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='tula']a czy doszła moja wpłata na karsivan dla Zuluska, bo przelew zrobiłam kilka dni temu. Wiking to widzę że ani Wam ani psiakom nie nudziło się w podróży:):)[/QUOTE] Było super! W taką pogodę to mógłbym jechać i jechać! Żeby tylko były szerokie łąki po drodze częściej, to psy bym puszczał i patrzył, jak się ganiają... :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 tula napisał(a):a czy doszła moja wpłata na karsivan dla Zuluska, bo przelew zrobiłam kilka dni temu. Wiking to widzę że ani Wam ani psiakom nie nudziło się w podróży:):) odebralam wydruk do 10.10 i narazie nie bylo Twojej wplaty - pewnie bedzie po 10:) ale ogromnie dziekuje!!!:):) poslalam za hotelowanie Zuluska 300zl + odrobaczenie i odpchlenie 51zl Quote
nat.witk Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Witam Ciotki, zrobiłam swoją wpłatę co miesięczną. Jak tam ma się pan Zul i pani/siostra Zulowa?? I jak jego rana, bo rzeczywiscie na ostatnich zdjęciach znowu wygląda to nieciekawie.... mam nadzieję, że magiczna maśc znowu zadziała :) Ale chyba Zuluś musi w chełmie pochodzic jeszcze, tak na żyrandol my mówiliśmy jak mój pies był po operacji i też musiał miec :D Pochwalę Wam się, że planujemy zaadoptowac jednego dogomaniowego psiaka !!!!! I mam nadzieję, że wszystko się uda i że juz niedlugo będzie nasz! (tzn moj i moich 2 współlokatorek) No Zul trzymaj się i korzystaj z dobrej pogody na spacerch! Quote
tula Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bardzo proszę dziewczyny z okolic Częstochowy o pomoc, zaginął pies zabrany od meneli, uciekł z samochodu na stacji benzynowej w drodze do DT: http://www.dogomania.pl/threads/192405-Dogomaniacy-CZĘSTOCHOWY-KAMIENICY-śląsk-PILNIE-POTRZEBNI!!!!BŁAGAM-ZERKNIJCIE!!!/page47 Proszę rozglądajcie sie może go gdzieś zauważycie. Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 nat.wit czekam na info nesci jak tam Zul się goi, bo od wczoraj tam siedzi, ale pewnie imprezuje i nie ma czasu pisac;):evil_lol: wiem, ze dalej rozdzieleni z Raja i sie goja osobno:) wielkie dzieki za deklaracje:loveu: wydruk kolejny wezme po 20.10 i wypisze nowe wplaty nat.witk napisał(a):.......... Pochwalę Wam się, że planujemy zaadoptowac jednego dogomaniowego psiaka !!!!! I mam nadzieję, że wszystko się uda i że juz niedlugo będzie nasz! (tzn moj i moich 2 współlokatorek) pochwal się, ktory to bedzie tym szczesciarzem???;) tula znam watek psiaka i jesemt przerazona - taki pech....trzeba zadzwonic do schroniska w Czestochowie i tam powiadomic Quote
nat.witk Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193788-Kropkowany-Miłek-stracił-Panią-BARDZO-PILNIE-szukamy-domu-( Tu jest wątek Miłka, na stronie pierwszej i piątej są świetne zdjęcia. Piesek jest gdzies do kolan i jest przeswietny. A osoby opiekujące się nim, mówią, że zachowuje się dziwnie jak na to co przeszedl. tzn, że pomimo tego co go spotkało nadal jest tak otwarty na ludzi :)) pezez ok 4 miesiące mieszkal/był zamknięty w piwnicy.... a nowi własciciele domu, na posesji którego mieszkał, powiedzieli, ze jak do 15 pazdz się go nie zabierze to oni sami z nim porządek zrobią..... brak słow.... czekamy teraz na kastrację, moje dwie współlokatorki też muszą go poznac, i mam nadzieję, że go weźmiemy :))) a ze smutnych newsów, to dowiedziałam się, że na warszawskim paluchu jest ponad 2500 psów :(( :( :( odechciewa się życ... :( Mam nadzieję, że Zulusowe rany są juz mniejsze :)) a ta wpłata to nic w porównaniu w Waszą pracą dziewczyny! :)) Ja Was naprawdę podziwiam, nie każdy jest zdolny do takiego poświęcenia się dla zwierząt.. :))) konsumpcjonizm i materializm... no nic, good night!!! :)))) Quote
Lu_Gosiak Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 fajowy ten Miłek:):) to trzymam kciuki, zeby zamieszkal z Wami:) noo Paluch to niestety jest masakra, ale Celestynów chyba podobny:( biedne te psiaki, latami siedzace w zamknieciach...ja teraz wszystko co sie rusza bym kastrowala i sterylizowala a Zuluskowe rany mniejsze:) sam jest w boksie, ma abazur to nie ma jak lizac i sie goja:) oby tez Go Ktos wypatrzyl i wzial do domku juz na zawsze;) Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cieszę się, że Zulusek ma się dużo lepiej i trzymam kciuki za dobry domek. :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 nowe wplaty na Zuluska: 1.10 Beata K. Lubliniec - 20zl Quote
hotel_lilki Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tak Zulusowi pięknie goją się rany jest już mała szczelinka, ale ma jeszcze kapelusik na głowie. Smutno mu samemu w boksie...oj poszalałby z Rają ale jej się też ranka jeszcze nie zagoiła. Wpłata za hotel i leki wpłynęła 15.10.10r. 351 zł. Dzięki i Zula pozdrawia cioteczki:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 dzieki Lilka:):) ucaluj od Nas Zula:) nowe wplaty: 11.10 Dorota B. - 100zl 11.10 tula karsiwan - 60zl 13.10 nat.wit - 20zl ogromnie dziekujemy:loveu::loveu: Quote
wawer Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dziś się wpiszę do Zulka. Codziennie do ciebie, piesku, zaglądam i cieszę się, że ci lepiej. Jeszcze trochę i znowu zamieszkasz razem z Rają. Tylko wykurujcie się najpierw! Quote
nat.witk Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a oni co? zakochana para Jacek i Barbara? ze tak tęsknia za sobą? tzn Zuluś i Raja? heheh ;)) cieszę się, że rany mu się goją, jeszcze chwile i bez chełma będzie biegał :) przeglądam od czasu do czasu forum dogomania, różne inne wątki.... i co się tam dzieje to jedna wielka masakra przecież. gdzie się nie popatrzy to albo łapa złamana, albo łapy nie ma, albo jst million psiaków, młode, głowa rozwalona... a zima za 2 tygodnie? max miesiąc się zaczyna? to tym bardziej się cieszę, że chociaż niektórym lepiej się juz życje w hotelach lub DT :)) ja teraz też już sądzę, że kastracja i sterylizacja powinny byc prawnie nakazane posiadaczom psów, oprócz NORMALNYCH hodowli... Milego Ciotki i Zul (i koledzy i koleżanki z hoteliku ;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Zul ten wariat wczoraj znowu rozwalil chyba juz trzeci kołnierz...to jest dzik Lilka miala kupic nowy...szalony ZUl:) energia juz Go roznosi:multi::multi: Quote
wawer Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 nat.witk napisał(a):hehehe co za pies ;))) Pies prawdziwy... Quote
Recommended Posts