Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj wizyty niestety nie będzie, wystąpił problem na budowie i nie mogą się Panstwo dziś wyrwac...tak to jest gdy jest się uzaleznionych od innych, sama mam remont i wiem jak to jest
ale wszystko aktualne, Pan ma urlop od przyszłego tygodnia, więc wizyta będzie:)

Posted

Pani dzwoniła do mnie w poniedziałek, na razie przez przeprowadzkę, nie są w stanie podjechać do nas. Sprawa adopcji aktualna, no ale zobaczymy ....nie pzoostaje nic innego jak czekanie. I tak nikt inny na razie się nie zgłasza zainteresowany. Bim więc nadal u mnie...

[B]Rozliczenie lipiec :[/B]
Wpłaty:
+10zł Maruda
+10zł bico
+5zł Obraczus87
+30zł Memory
+30zł Malibo57
+30zł Livka i Nikuś
+10zł Pucka69
+10zł kado
+40zł Kaa
+10zł Alfas
+40zł Majka12741
+10zł bico
+10zł Maruda
+30zł Malibo 57

Wydatki- 350zł hotel lipiec

[B]Zostaje: + 238zł

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-LR-Z0NLcDGo/TjkImnDsn7I/AAAAAAAACbY/tj8ymUh0ZRE/bim.JPG[/IMG]
[/B]

Posted

No to czekamy , zrobiłam porządki generalne w rozliczeniach, 9 osób tylko figuruje w deklaracjach , jeśli tak dalej pójdzie to może być krucho u Bima z finansami :( . Mam nadzieję że jednak Państwo się zdecydują i to będzie ten dom. Do wyjaśnienia sprawy domu wstrzymam się z wysyłaniem przypomnień i z nowymi ogłoszeniami ( choć wszystkie które ma wciąż są odświeżane , a ma dużo i chyba na wszystkie miasta kujawsko- pomorskie ) .

Posted

potrzebuje ladne zdjecie Bima bo cche go zaproponowac super domkowi , przypomnijcie mi na ktorej stronie takowe znajde bo 3 tyg nie bylam na dogo i dlugo bede szukac