Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia Bimka podczas gonitw z psiakami super ! Ale ma chłopak raj.:multi:
Najbardziej podoba mi się Bimek " z białej strony" i gdybym nie wiedziała, że drugi bok jest w czarne łatki....:evil_lol: :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='1qaz']Bimek Bimek :)
Kto mu imię wymyślił tak btw ? Kaa ?[/QUOTE]

No jakoś do niego musiałam mówić , ;) ktoś wcześniej wspomniał o książce ,,Biały Bim czarne ucho" i to była inspiracja.
Bardzo dziękujemy Aniu za zdjęcia i wieści , jak miło zobaczyć go takiego rozbawionego, szalejacego z Kropką i Ibiskiem . Fajnie wygląda w galopie,:evil_lol: w schronisku nie mógł sobie tak pohasać . Mam nadzieję że do facetów z czasem się też przekona :roll:

Posted

[B]kaa[/B] - bardzo przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam na pw. Ale mój komputer ostatnio tak muli, że dostaję kur.... i zaraz go wyłączam. Ale widzę, że Bimuś jest już w lepszym świecie. I niech już tak będzie zawsze.:loveu:

Posted

[quote name='Nikus']A kto by tam chciał uciekać z takiego super miejsca;) ma swój kojczyk-kumpli i koleżanki do zabawy:) ...nie ma to jak na wakacjach u Ani:)[/QUOTE]
To prawda - gdzie mu będzie lepiej?????? Co jak co ale nasz Bimuś to głupi nie jest :lol:

Posted

[quote name='Poker']Fajny chłopak!!!
U Ani ma super, ale musi znaleźć jeszcze najlepszy DS.[/QUOTE]
i znajdzie, jak ruszy akcja ogłoszeniowa, to ja myślę że się telefony rozdzwonią - Bimek ma swój urok, jest śliczny :) i KOCHANY :)

Posted

u mnie też dziś padało, więc Bimuś moje psiny też nie biegały po dworze za dużo...teraz się przejaśniło, więc idziemy poszaleć po podwórku :)

Posted

[quote name='Akrum']u mnie też dziś padało, więc Bimuś moje psiny też nie biegały po dworze za dużo...teraz się przejaśniło, więc idziemy poszaleć po podwórku :)[/QUOTE]

`. To udanego szaleństwa. :) ;)

Posted

cioteczki przepraszam za off...wspólnie pomoglismy [B]Bimkowi[/B] :loveu:, to może tym razem pomożemy naszej[B] Poker,[/B] która ze swoją tymczasowiczką znalazła się w sytuacji podbramkowej...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/191363-PROSZ%C4%98-O-POMOC-W-OP%C5%81ACIE-HOTELU!-Brakuje-90-z%C5%82-.-SZNAUCEROWATA-LADY-u-nas-w-DT./page12?highlight=lady[/url]

Posted

[quote name='kado']cioteczki przepraszam za off...wspólnie pomoglismy [B]Bimkowi[/B] :loveu:, to może tym razem pomożemy naszej[B] Poker,[/B] która ze swoją tymczasowiczką znalazła się w sytuacji podbramkowej...]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-wystarczy%C5%82o-pi%C4%99%C4%87-dni%21-Lilka-ju%C5%BC-w-swoim-wspania%C5%82ym-domku-u-Natalie1988"]http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-wystarczy%C5%82o-pi%C4%99%C4%87-dni!-Lilka-ju%C5%BC-w-swoim-wspania%C5%82ym-domku-u-Natalie1988[/URL]
Tu jest Elinka z Inowrocławia

Witaj Bim