Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej, dziewuchy, odkryłam fajny pociąg - z Katosów jedzie na Słowacje, zatrzymuje się m.in.w Rajczy, Żywcu, Węgierskiej Górce.Może byśmy się tam gdzieś przejechały na spacer większą grupą z psiakami?np w sobotę i wrócić wieczorem. Można by pod jakąś górkę wleźć :)

Posted

basiapron napisał(a):
Ej, dziewuchy, odkryłam fajny pociąg - z Katosów jedzie na Słowacje, zatrzymuje się m.in.w Rajczy, Żywcu, Węgierskiej Górce.Może byśmy się tam gdzieś przejechały na spacer większą grupą z psiakami?np w sobotę i wrócić wieczorem. Można by pod jakąś górkę wleźć :)

Kurczę, byłabym chętna, ale nie mam jak do Katowic dojechać...
I moja mama chyba po pewnej mojej wycieczce nie byłaby do tego miło nastawiona... :evil_lol:

Posted

gordonowa napisał(a):
Kurczę, byłabym chętna, ale nie mam jak do Katowic dojechać...
I moja mama chyba po pewnej mojej wycieczce nie byłaby do tego miło nastawiona... :evil_lol:

eeee no co Ty, jakiej wycieczce? hehehe

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ja nie mam psa z który mmogłabym iść w góry :razz::diabloti: Ale jak coś to może zgarnę od sąsiada przefajną suczkę ;)

to kto się pisze? trzeba by to jakoś zorganizować
ps.ten pociąg chyba zaczyna trasę w Krakowie więc możliwe że w Jaworznie też staje