Sweet Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 lalka znowu coś zjadła i się zakrztusiał:P I już dobrze:P Jeszcze później dam kilka zdjęć może zależy czy ktoś chce w ogóle oglądać:evil_lol: Quote
Avaloth Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 i znów -.- teraz dosłownie kilka zdjęć całych widzę. też bym wstawiała ale nie u siebie jestem, u koleżanki w górach siedzę. jak będzie mieć coś do roboty i będę mieć więcej czasu dla siebie to postaram się coś z picasy powklejać. Quote
Rahl Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Skibka napisał(a):Nie wyszłam źle wyszłam tragicznie:lol: Za to Ty też ślicznie wyglądasz ze Snoopisiem:eviltong: Eee tam :P. Wiem :loveu:. Sweet napisał(a): Jeszcze później dam kilka zdjęć może zależy czy ktoś chce w ogóle oglądać:evil_lol: Na mnie nie licz :diabloti:... :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 http://img820.imageshack.us/img820/3460/dsc08485s.jpg haha prawie jak sok wawelski :evil_lol: chyba normalnie sobię to wydrukuję i powiesze nad łózkiem :razz: A ja sie troszkę obijam ostatnio ze zdjęciami :oops: Ale już się ładują i bedą zaraz ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Audik biegnie maszerujemy :razz: Ada z syneczkiem :lol: Lucy ( coś mi ostrość uciekła) cd spacerku Quote
Sweet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Ppx']Sweet wstawiaj dalej. :D Zaraz wstawiam bo widze ze nikt więcej sie to tego nie garnie;P [quote name='gordonowa'] Na mnie nie licz :diabloti:... :evil_lol: haha:P miła jesteś asiu:P [quote name='Bartiśkowa_']http://img820.imageshack.us/img820/3460/dsc08485s.jpg haha prawie jak sok wawelski :evil_lol: chyba normalnie sobię to wydrukuję i powiesze nad łózkiem :razz: A ja sie troszkę obijam ostatnio ze zdjęciami :oops: Ale już się ładują i bedą zaraz ;) Sok? a nie smok przypadkiem:P Bartiś słabo się starasz z tymi fotkami;P Ruszaj tyłek i wstawiaj dalej:D ! Quote
Sweet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zdjęcia;) Kudłata Ewa trzyma Dakiemu patyk;P Quote
Sweet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dawid (kolega Arka po wymianie Łukasza;P) Wrzucanie do wody Iwony ;) Quote
Sweet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zadowoleni po wrzuceniu Iwony:P Anitka;D Więcej wieczorem:P Quote
Recommended Posts