Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono']chyba Cie Ada powaliło z tymi moimi zdjęciami :evil_lol: wyglondom jak udup:D no i w końcu mi sie ładują wszystkie nie wiem czemu wczoraj prawie żadne nie chciało sie załadować;) Nie powaliło mnie:evil_lol: ładne są przestań:P No to dobrze że się ładują;) Ja tez nie wiem ale ważne że już działa;D Asia ile zdjęć:D:D Quote
Rahl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Jeszcze mi trochę zostało ;). I w sumie nie wkleiłam fotek z pierwszego dnia... to na końcu dam :D. Quote
Avaloth Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 tym razem w calości wyświetlił mi się pierwszy i ostatni post, zdjęcia ze środkowych dalej dupa. u siebie mam mozillę- nie widzę, u koleżanki 100km dalej na IE tez nie widzę. oglądnę na picasie jak do domu wrócę ;P Asia cudne foty :) masz kontrast podkręcony na aparacie czy co ? bo te trzy zdjęcia Dżasty z Misią na rękach wyglądając jak stare zdjęcia albo obraz xdd Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iś & Chester napisał(a):tym razem w calości wyświetlił mi się pierwszy i ostatni post, zdjęcia ze środkowych dalej dupa. u siebie mam mozillę- nie widzę, u koleżanki 100km dalej na IE tez nie widzę. oglądnę na picasie jak do domu wrócę ;P haha:P to nie moja wina reszta widzi zdjęcia;P Ja na Mozilli widzę wszystkie... No a ty masz link z Picassy?? Ja tutaj dodam jak wszystkie już wstawię;) Wgrywam zaraz następną porcje;) Quote
MM. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dziewczyny, kiedy się Wam skończą te foty? :evil_lol: Quote
dog193 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Eeee, niech się nie kończą, fajnie się ogląda :D Głupie pytanie :eviltong: Quote
MM. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dog193 napisał(a):Eeee, niech się nie kończą, fajnie się ogląda :D Głupie pytanie :eviltong: A kto powiedział, że ja chcę tego? :diabloti: Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Caachou_']Dziewczyny, kiedy się Wam skończą te foty? :evil_lol: Nigdy:P ja mam jeszcze pełno:evil_lol: [quote name='dog193']Eeee, niech się nie kończą, fajnie się ogląda :D Głupie pytanie :eviltong: Właśnie:D Ja też z chęcią bym sobie pooglądała bo moje widziałam już ze 100 razy:evil_lol: Nowa dostawa zdjęć:D Buba i Jolka jolka Bonek Anula;) Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 nie dowej moich takich zdjęć:evil_lol: poślij mi w pełnym rozmiarze te zdj Bona nade mną;) Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono']nie dowej moich takich zdjęć:evil_lol: poślij mi w pełnym rozmiarze te zdj Bona nade mną;) Potem ci wyśle;) Jolka i zachód słońca miał być ale sie troche prześwietliło;P Jolkowy pies:D Miśka;D Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Laluchna:) Wspólna dziura:P Masza i jej dziura;p Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Maks prędzy wczówo sie w rola ciepłego wujka:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Lucy: Może pogadamy? Masza: A mam cię gdzieś. :evil_lol: Iza, lucy, Paulina;) Ewka;P Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono']Maks prędzy wczówo sie w rola ciepłego wujka:evil_lol: cicho nie chciałam żeby się wydało:evil_lol: Iś i Snoopy:D Anita oglada zdjecia:P Ewulec:D Quote
dog193 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ooo, zdjęcia z zakopywania piłeczki :D Mąąądry Dakuś :D Quote
Recommended Posts