Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz I Śląski zlot dla dzieciaków :diabloti: okazał się bardzo udanym (mimo iż zakończyłam go wcześniej). Niestety niektórzy dogomaniacy zapewne będą tym faktem zdegustowani, ale zlot się odbył i najprawdopodobniej (i tu krzyczę do Anuli :diabloti:) odbędzie się kolejny za rok :cool3:

Niestety nie obeszło się bez niemiłych historii, ale tak to już jest gdy na zlot jedzie 5 miesięczny dzieciak Joreczek, który lubi sporty ekstremalne i skakanie z balkonu, 3 metry w dół :mad: na szczęście dzieciak jest twardy i poza tym że odkryliśmy jego talent aktorski (udawanie inwalidy wychodzi mu bezbłędnie :loveu:) nic się poważnego nie wydarzyło ;) Nie obeszło się też bez spięć męsko - męskich, gwałtów w biały dzień, oraz kradzieży śmieci (mistrzem w tej dziedzinie została Laleczka). Dochodziło również do notorycznych poszukiwań zagubionych delikwentów, maltretowania psów (głównie mojego) przez Adę - sweet :loveu: Jednakże na zlocie nie cierpiały wyłącznie czworonogi, otóż 20 osób zostało dosłownie zajechane przez jednego Daktyla :loveu:
Wszyscy zlotowicze okazali się być odpowiedzialni i zbierali kupki, tu wygrywa Ewa (dog "milion pięćset sto dziewięćset" :evil_lol:) która zebrała najwięcej kilogramów :multi:
Wrażenia ze zlotu bezcenne :loveu::loveu::loveu:

startujemy ze zdjęciami :cool3:

Sweet dorwała kolejne biedne zwierze :diabloti:

Daktyl z dog193

kupozbieracz :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Więcej, więcej! :)

daje, daje ale ileż można :evil_lol:
Mam ponad tysiąc zdjęć, nie dam wszystkich, dziewczyny też muszą coś wsadzić :cool3:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Small, podpisuj kto jest kim na zdjęciach, bo ja z tego składu nie znam nikogo prócz Foli i Ppx :evil_lol:

no dobra już, dobra ;)

Łukasz (os. tow. bratiśikowej Anity ;)) i Pixi (tymczas Ulv)
on, Arek i Anita tworzą tzn. ICH TROJE :loveu:

Anita czyli bratiśkiowa (ta co ma 3000 postów :evil_lol:)

bratiśkowa, bewarka, sweet, dog193 a to co na ziemi to ja, plus Moli i Daktyl ;)

Ola foksowa to ta śpiąca, a te tarzające się po materacu to ja i Ada sweet

Posted

bo za dużo pracy z pomniejszaniem jest, jak będzie mi się chciało to coś jeszcze dam. Do jutra przeżyjecie :eviltong: stado kobit, 3 facetów i zgraja psów kończy zlot już w sobotę, więc spokojnie zdjęcia będą :p

Posted

Feigned napisał(a):
nie wiem po co tu weszłam, bo tylko bardziej zazdroszczę :diabloti:

zazdrość bo jest czego :diabloti:
Było genialnie, ja nie mogę przeżyć że tak wcześnie wróciłam i już zdążyłam milion esemesów i telefonów do dziewczyn wykonać :evil_lol:

Posted

Świetne zdjęcia! Byłam namawiana na zlot przez dług okres czasu przez Kaye, która w końcu sama zrezygnowała i żałuję, że się nie dałam:cool3:. Może za rok.

Posted

Można robić zloty weekendowe, tylko by trzeba miejscówkę znaleźć i np od piątku wieczora do niedzieli się zjeżdżać co jakiś czas :)

Asia wstaje (schodzenie z tego łóżka zajęło jej około godziny)

pakowanie się do samochodu

Kraksa w nogach Ulv ma świetne miejsce :)

Kudłata z bagażami z tyłu, panienki się dobrze dogadywały, Kraksa naszczekała na Kudłacza kiedy ta chciała powąchać co też Ulv kupiła w zoologicznym

a tu już zbieranie ludzi do spaceru nad jezioro

Posted

fotka z jeziorka

zjadanie naleśników przez domek nr 12 (nie pytajcie co robi Ewa ze spuszczonymi spodniami)

kalambury, nie wiem czy dacie wiarę ale to jest BABA w wykonaniu Ewy, do hasła "BABA Z WOZU KONIOM LŻEJ"

proszę nie pytać jak było pokazywane przeze mnie hasło "Ona jest pedałem", pewnie zdjęcia będą

a tutaj "SZUKANIE IGŁY W STOGU SIANA" w wykonaniu Dominiki i z lekką pomocą Kudłatej która postanowiła sprawdzić czy tam nie ma nic do jedzenia

nawet Iza pokazywała, co prawda nie pamiętam co,ale liczy się że dała się namówić

Posted

basiapron napisał(a):
Można robić zloty weekendowe, tylko by trzeba miejscówkę znaleźć i np od piątku wieczora do niedzieli się zjeżdżać co jakiś czas :)

O to jest dobry pomysł, tylko na wakacjach chyba już się nie uda nigdzie żadnych domków zarezerwować.

Fajne zdjęcia, tylko coś ich mało :)