Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Przemciu, to wtedy ja nie byłabym dla niej taka łaskawa :diabloti:

Ooo, spacerek :D I mnie nie zaprosiłyście, pfff. :evil_lol:

zapraszamy codziennie od rana do wieczora haha !

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojj, nie chciałabyś :diabloti: Moich króli nikt nie ma prawa tknąć :p Tzn w takim negatywnym sensie :evil_lol:

Ja będę w Krakowie :D Anula, czym my w końcu jedziemy? I kiedy, w sobotę czy w piątek?

Posted

iśka to rodezjan, capnełam go na wystawie, super rasa ... :D ale nie mój :( też bym pojechała do krk, ale nie wiem jak bede stała z kasa... ile kosztuje pociążek :D?

Posted

ja też na bulle :)
i pudle i grzywacze PP. a przede wszystkim na corgi, jak będziecie chciały iść gdzieś indziej w tym czasie co będą corgi to Was olewam i zostaje przy nich xd
ma ktoś gdzieś jakiś harmonogram ? tzn jaka rasa kiedy ?

Posted

Ja nie wiem, czy z Katowic nie będzie trzeba jechać, do Bielska np bezpośredniego z Bytomia nie było pociągu.

Aaa, zapomniałam :D Możemy :D To nie wiem, o której przyjedziesz? ;) Tak, żebym potem już się z tobą na Rudę zabrała ;)

Posted

dog193 napisał(a):
Ojj, nie chciałabyś :diabloti: Moich króli nikt nie ma prawa tknąć :p Tzn w takim negatywnym sensie :evil_lol:

Mimo wszystko chciałabym to zobaczyć :diabloti: ciekawe czy zdążyłabyś zareagować :cool3:

A ja nie wiem czy będę w Krk czy nie , zależy czy zdążę wrócić, ale mam nadzieje że tak, a jeśli tak to się z wami umówię na dworcu :cool3:

Posted

Jak pisałam - tknęłaby je, a nie byłabym dla niej taka łaskawa :diabloti:

A w ogóle, to wysłałam ci słit zaproszenie na nk i mnie nie przyjęłaś :placz:

Posted

dog193 napisał(a):
Widziałam, ale Daktyla przez małe 'd' ci nie odpuszczę :diabloti: Też ci parę skomentowałam :D

wybacz :placz: nie jestem na swoim komputerze, a tu shift nie wskakuje :mad: