Tepes Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 prawo ręka była jest i bydzie jak równiez lewo:evil_lol: tak więc musisz se jakiś przydomek wymyślić i na niego zasłużyć:D a o tym to już godałach wom ze to był pierwszy i ostatni roz:evil_lol: to jak Łukasz jedzie to tym razem niech do końca siedzi:D Quote
Avaloth Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 haha, mieżdżycie :D fajnie że jedziesz Anuś jednak :) co tak zdjęcia się skończyły ? tylko Ada, Anita i Asia mają ? no i Patusia i ja xd gdzie reszta ?! Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 tyż sie ciesza:evil_lol: no cóz jo fot niestety ni mom :D Quote
Arek/Allan/Artek/Patryk Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bo zamulalas zamiast robic ;D Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 nic nie zamulałach i Ty sie nie znosz:evil_lol: a co jo miałach takiego robić?;D Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 mój drogi chyba 2 czy 3 dzień aparat mi sie zaloł więc nie miałach jak;) i teroz siedzi w serwisie;) Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bo Iśka jest w Kacwinie i chyba nie mo przy sobie tych fot;) Quote
dog193 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Pfff, powyjeżdżali wszyscy i myśla, że są fajni :D Iśka, Pati - żenada dziewczyny, żenada :diabloti: Quote
Arek/Allan/Artek/Patryk Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bartiskowej tez niema :multi:. Quote
Avaloth Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a gdzie Bartiśkowa ? :D mam przy sobie tzn an picasie, ale siedze u kogoś więc nie będę siedzieć na internecie i zdjęcia wstawiać xd Quote
Arek/Allan/Artek/Patryk Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Gdzies tam pojechala na niecaly tydzien. Macie dawida xD http://www.youtube.com/watch?v=3cSDau-j5Hg Quote
Sweet Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Iś & Chester'] co tak zdjęcia się skończyły ? tylko Ada, Anita i Asia mają ? no i Patusia i ja xd gdzie reszta ?! Jak ja nie daje to już nikt;P a nie mam wiecej już:P A tak w ogóle to nie dodawałam wszystkich więc jak ktoś chce to są tu: KLIK <------ Quote
Flaszka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 no Arkadiuszu II zjazd musi być tylko my musimy wicej piesków zabrać bo nam w 3 dniu juz zabrakło :lol: Quote
NightQueen Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Anula & Bono'] no w galeriach np styknie u niekerych:diabloti: ale możesz wyrażac swoja opoinia np na jakiś wątkach groomerskich czy cuś nikt Ci nie broni:eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: co ty mu za pomysły podsuwasz :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='NightQueen']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: co ty mu za pomysły podsuwasz :evil_lol: jak chce se posty ponabijac to co każdy pomysł jest dobry:diabloti: Quote
NightQueen Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Anula & Bono']jak chce se posty ponabijac to co każdy pomysł jest dobry:diabloti: tylko błagam nie w tych wątkach w których ja piszę :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 hahaha czemu nie byda fajne dyskusje:evil_lol: i rozrywka do innych dogomaniaków:D a co do II zlotu to koniecznie musi być jezioro a tako rzeczka jakoś nie bardzo?:D Quote
Tepes Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mom ośrodek tanio jest domki nie są az takie złe jest jezioro plaża i las;) jest jedyn domek 8 osobowy i za tydzień wyjdzie około 140 zł są domki 6 osobowe i za tydzień 128 zł i drewnianych jest 4 późni są murowane i chyba tyż są 4 i 6 osobowe ale do tego na koniec trzeba zapłacić za prąd i za woda ale nie powinno dużo wyjś cena za prąd 0.89 zł./KWh a za woda woda - 9,85 zł./1 m3 http://koral.jasky.pl/koral/ No a Chechło to jest bardzo fajne jezioro plaże są i wgl;) Quote
Avaloth Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ło Justyna szalejesz :D całe dwa zdjęcia xdd co do ośrodka to ogólnie fajny :) acz mi nie bardzo pasuje opłata za prąd i wodę dodatkowo. nie lubię myśleć o tym żeby się szybko umyć to mniej zapłacę. albo jak zapomnę zgasić światła to ło. ale jakoś bym przeżyła jak coś :P Quote
Ppx Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Co do tej wycieczki na Słowację, zawsze można umówić się ze słowackimi psiomaniakami. xD http://www.dogforum.sk/ --> ich odpowiednik dgm ^^ Quote
Tepes Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 no właśnie mi Iś tyż to nie bardzo pasuje...bo to takie liczenie wałsnie no szybko sie okąpac bo leci abo żeby wyłączać światło i wgl... momy jeszcze rok czasu to ino takie luźne propozycje;) Quote
Recommended Posts