Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ilon_n napisał(a):
świetne wieści, że Oncio ma miejsce ..
ale wiesz Paula, sedalin nie musi Go uśpić a jedynie "zwiotczyć" .. ja podałam max dawkę jednemu benkowi i wcale nie poszedł lulu .. tylko taki zrobił się gumisiowy i otępiały, za to na pewno po sedalinie psiaki robią się potwornie ciężkie i sama możesz Go nie dźwignąć. Koniecznie potrzebna druga osoba.

Druga osoba i samochod :( No zalamie sie, jak o transport wszystko sie rozwali :(
Dzwonie do kogo moge... Szukamy...

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja jest taka, jutro o 9-tej bede pod Centrum Zdrowia Dziecka, stamtad lapie Tanitke, ale Ona ma tylko czas do 11tej, o 12tej musi byc w Wolominie. Jestem z deka przerazona czy sie uda w 1,5 godziny znalezc psa, podac mu lek i zlapac :( jesli nie, to jest mozliwosc, ze zostalby sam w lesie po leku :( Ona moglaby pomoc i ogromne dzieki za to, ale obawiam sie, ze to za krotki czas, Jesli ktos moglby dluzej chocby awarynie do nas podjechac, na ta 11ta, byloby super...!!!
Moj numer 668-590-569 ... Kinia daj smsa to oddzwonie jakby co i najwyzej zwolnie z pomocy Tanitke... Ale musze wiedziec dzis....

Posted

tanitka napisał(a):
właśnie, nieco jestem ograniczona czasowo jutro :(

Oj tam uda sie!!! Musi :)! Bedziemy jutro na 9-ta na bank :) Najwyzej namiot rozbije, hehe i bede obok koczowac :) - nie no tak zle nie bedzie :)

Posted

mozemy tez zrobic tak...jesli dowieziecie psa z tanitka do wolomina to ja moge go z paulina zabrac do tluszcza...taki transport łączony...bo ja tak rano nie moge niestety byc kolo minska...wtedy tanitka moze sie wyrobi w czasie bo do tluszcza nie bedzie musiala jechac...

Posted

Cholera jasna :( kolezanka, ktora miala jechac ze mna, nie moze jednak... Wychodzi na to, ze ja i Tanitka tylko bedziemy :((( Moze w piatek jednak...? Boze juz sama nie wiem co robic :(

Posted

Dzieki wielkie... akcja chyba zostanie przeniesiona na piatek... Malo czasu i malo osob :(
Nie pisze sie zlapac go w 1,5 godziny, dam mu lek i zostawie? To nieodpowiedzialne i ryzykowne... Caly czas myslimy co i jak - a juz pozno...

Posted

zaglądam .. ehh, wielkie miasto a jednak trudno o ludzia .. qrcze, ja z Torunia nie śmignę.. trzymam kciuki, by się transport i pomoc znalazly. Akcja już prawie u celu .. szkoda, by psiak miał się dłużej marnować

Posted

Paulina pojedzie z moim kolega Robertem, on ma samochód i jutro czas ile bedzie trzeba :) czyli Tanitka, juz nie bedziemy Cu fatygowac. zaraz przekażę Paulinie sedalin...!

Posted

Matko, kalejdoskop :)! jednak jedziemy jutro w innym skladzie :), mru dziekuje strasznie za pomoc przy znajdowaniu pomocy :)!
Nic juz nie bede pisala, zeby nie zapeszyc :) ...

Trzymajcie kciuki!!! Od 10-tej szczegolnie :)

W kontakcie - jakby co :)

Odezwe sie po AKCJI :)

Posted

Kochane cioteczki i wujkowie, tak bardzo wam zyczę żeby wszystko poszło dobrze:thumbs::thumbs::thumbs:
Uczulcie ten hotelik żeby nie pozwolili mu uciec. Taki wystraszony psiak w stresie i po sedalinie, po po podróży w nowym otoczeniu, bardzo często chce czmychnąć, już tyle takich akcji skończyło się fiaskiem bo DT zostawił psa na noc w kojcu bez wystarczającego zabezpieczenia. Obiecałam sobie że na każdym wątku będę błagać na kolanach aby go zabezpieczyć. Gdyby tak mogł być w pomieszczeniu aż nie przyzwyczai się do nowych osób i sytuacji to byłoby super. Błagam uczulcie ten hotelik na to. Sprawdzcie gdzie będzie i jak zabezpieczony :)