Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Paulina78 napisał(a):
Bono ma dom! Zamieszkal w Piasecznie!!! Jak zreperujemy zwierzowóz to Go odwiedzimy :)!!! Dzięki za kibicowanie BONO :)

Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam. Tak mi ten psiak w serce zapadł , i ta cała akcja w którą włożyłyście tyle wysiłku. Cieszę się że będą wreszcie jakieś wiadomości.
Ciekawe jak z jego zdrowiem.

Posted

Paulina78 napisał(a):
Bono ma dom! Zamieszkal w Piasecznie!!! Jak zreperujemy zwierzowóz to Go odwiedzimy :)!!! Dzięki za kibicowanie BONO :)

świetna wiadomość, doczekał wreszcie biedak. Mam nadzieję, że jest szczęśliwy.

Posted

Paulina78 napisał(a):

Aj, aj, aj.... jaka cudna wiadomość:)

Pzdr.

• 2 months later...
Posted

Dziś wreszcie wytoczyliśmy się zwierzowozem :) do Nowego Domu BONO :)
Dziękuję serdecznie mamci :D Bono, że zadzwoniła do mnie i zaprosiła nas do siebie na spotkanie z Bono :)!
Oczywiście jechaliśmy od kilku tygodniu, bo najpierw auto zepsute, potem milion psich spraw... :(
ALE DZIŚ dojechaliśmy nareszcie!

Hmmm i jak tu zebrać wypowiedź w składną całość ...? :loveu:
Kto zna mnie, a już naszą trójkę patrolową ten wie, że jesteśmy upierdliwy i zrzędzący,marudzący, sceptyczni itd...
Wyszliśmy z domu Bono i padło tylko jedno zdanie: żeby tak każdy pies miał, żeby takie były domy! żeby tacy byli ludzie, którzy adoptują psy! (no dobra to 3 zdania,każdy z nas powiedział jedno :) )
Pies wesoły, w cudownym stanie, zdrowy, radosny, biegający :) z koleżanką swoją - także bidą... Koty w tle :) Dom i ogród duży, sielanka!
W domu kochająca mamcia, bo nie pańcia Bonusia, tatusia nie poznaliśmy, ale wiemy, że tatuś też wspaniały!
Czy można wyśnić sobie lepszy dom dla psa???
Ja uważam, że nie ...
Jestem pod ogromnym wrażeniem, z całego serca dziękuję Państwu za dom dla
Bono... za serce, za pomoc :loveu:!
Zawsze do mnie dzwońcie :) chętnie odwiedzimy Was nawet po przeprowadzce :)
I pisać więcej nie mogę, bo po prostu ryczę :)

Dziękuję jeszcze raz! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wątek BONO spadł do działu w NOWYM DOMU i stąd mniejsze zainteresowanie, bo tu psy są już bezpieczne, ale ten kto ma przeczytać, przeczyta :) Na FB latają już foty szczęśliwego BONUSIA...

i wiecie co...?
Podlazł do mnie... jakby pamiętał... Minął prawie rok, ale może pamięta, czuje, że to ta ciotka durna go z rowu wyciągała ...?
Jego wzrok teraz, dziś to najpiękniejszy prezent pod słońcem !
Jestem przeszczęśliwa :)

Posted

Paulina78 napisał(a):
już jest i będzie na bank :D ma suuuuuuper !!! :)
kamień z serca mi spadł! :)

Taką piękną akcję zorganizowałaś :) i warto było:):). Kocham takie zakończenia:):)

Posted

Paulina78 napisał(a):
. Minął prawie rok, ale może pamięta, czuje, że to ta ciotka durna go z rowu wyciągała ...?:)

i to dowód na to, że dziki pies z rowu też może znależć dom i być szczęsliwy, a twoje szczęście Paulina tym większe, że warto było walczyć bo to dzięki tobie. Serce się raduje :loveu:.