Sylwia M. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Zapłacić pewnie i tak trzeba. Szkoda małej. Quote
zerduszko Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 malawaszka napisał(a):jutro się pewnie okaże czy nie będzie trzeba płacić za operację... bo przecież się odbyła - nie wiem jak to jest w takich sytuacjach :( Mieliby troche przyzwoitości i policzyli tylko po kosztach. Quote
Isabel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Maleńka [*] :( :( :( Nie zawsze można pomóc, nieraz człowiek jest bezsilny... Quote
jambi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Boże... dopiero zobaczyłam ten temat wskakując tu z innego watku i juz po ... :( :( chciałam napisac taka malutka, taka piękna, taka słodka, czytałam kolejne posty bo chciałam się dowiedzieć jak operacja i kuźwa na tytuł jakoś nie spojrzałam.... i nagle przeczytałam Mała Mi umarła.... od razu mi sie przypomniała moja mała Nel... była bardzo podobna, też z cholernym wenflonem w łapce i też wszystko potoczyło się bardzo szybko Quote
missieek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 myslac o niej wciaz mam lzy w oczach ale dla tych nielicznych ktorzy mogli pomoc finansowo proba ratowania okruszka kosztowala 20zl pierwsza wizyta, antybiotyk, witaminy, kroplowka 19zl druga wizyta, antybiotyk, kroplowka, witaminy, wenflon 60zl dwa RTG 40zl dojazd do Katowic na RTG 100zl operacja po ktorej okruszek odszedl 40zl dojazd na operacje do Katowic 40zl dojazd do Katowic aby zaplacic oraz po odbior rzeczy ktore okruszkowi zostawilam -------- 319zl wplaty 100zl Barbara z Katowic 30zl DOROTA13 30zl Grosziwo 80zl taizu ------- 240zl Quote
Redpit Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 :candle: Mi :shake: :-( - całkiem jak Łatka Quote
Recommended Posts