Florentynka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='majuska'].....niestety ale po Łatka przyjedziemy kiedy indziej:eviltong:[/QUOTE] Widzisz, Maldinko, widzisz? Już się wykręcają... Quote
Dzika_Figa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nie miała baba kłopotu, to se Łatka sprawiła... Florentynka wie, co pisze... One Ci go nie dadzą oddać, bedą Cię zwodzić, przekładać na przyszły tydzień itd. Jedyne wyjście to podjechać i go Beci przez ogrodzenie przerzucić ;-), bo Majuska to nawet celowo ogrodzenia nie ma... :diabloti: Quote
Becia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Dzika_Figa'] Jedyne wyjście to podjechać i go Beci przez ogrodzenie przerzucić ;-), bo Majuska to nawet celowo ogrodzenia nie ma... :diabloti:[/QUOTE] a czego Beci ? majusce też można na klamce uwiesić.....:diabloti: W końcu to ona obdarzyła was tym prezentem...:evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Maldinka'] Dzisiaj nasikał tylko 2 razy, znając jego możliwości to jeszcze nadrobi.[/QUOTE] ooo....tylko 2 razy :crazyeye:, gratuluję !!! :diabloti: Quote
Maldinka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 to może go chociaż na Wojtusia wymienię?? :p tylko nie wiem czy mój Łatuś będzie chciał?? Chyba mu tu dobrze?? Właśnie śpi na kanapie. On jak mu się spać chce to się tak fajnie "łamie" wtedy już wiemy i go albo kładziemy na kanapę, albo na łóżko i mamy Dziada z głowy na jakiś czas :evil_lol: jak chce jeść to płacze, a sikać to tak nerwowo chodzi po domu. Mój Bartek taki podejrzanie zakochany w Łatku. Matko tyle przeciwności, żeby się Dziada pozbyć :eviltong: Quote
Maldinka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Becia66']ooo....tylko 2 razy :crazyeye:, gratuluję !!! :diabloti:[/QUOTE] Beciu nie ma się co cieszyć, on to nadrobi jak wstanie i w nocy :P Quote
Dzika_Figa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Maldinka']Beciu nie ma się co cieszyć, on to nadrobi jak wstanie i w nocy :P[/QUOTE] A ile mu jeszcze zostało czasu do zapieluchowania? Quote
Florentynka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Maldinka'] Mój Bartek taki podejrzanie zakochany w Łatku. Matko tyle przeciwności, żeby się Dziada pozbyć :eviltong:[/QUOTE] Odeślij obu! Silna młoda mężczyzna się na pewno przyda w Boguchwale... Quote
Maldinka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Dzika_Figa']A ile mu jeszcze zostało czasu do zapieluchowania?[/QUOTE] no w nowym roku chłopak będzie w pieluszce!! Trzy miesiące- 3.01.2011 Nic się nie zapowiada, żeby przestał :mad: Zostawiliśmy go u siostry, Majuśka mówiła, że jak zostawiła Poldka to się chłopak ucieszył, że po niego wrócili i opamiętał. Nasz nie dość, że się nie ucieszył to jeszcze nie tęsknił i nie przestał sikać!!!!! Nie pomaga też straszenie. Chyba wie, że co by nie zrobił i tak nie wyleci?? Chyba, że pójdziemy za radą Florentynki i Łatuś pojedzie ze swoim ukochanym tatusiem!!! :p Pójdę o krok dalej i dorzucę koty i wezmę sobie Wojtusia i będziemy żyli długo i szczęśliwie!! :multi:Raz na jakiś czas zrobimy bazarek i poślemy im paczkę Quote
majuska Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Przyznam sie wam, że ja też nie raz chciałam Poldka oddać, albo gdzieś upchnąć...ale nie wyszło, nawet jak jechaliśmy gdzieś na wakacje i Poldzia sie udało komuś wcisnąć to z hukiem wracał, a opiekujące się nim ciotki głośno wydmuchiwały z siebie powietrze: uuuffff!!!:diabloti::diabloti: Nie mam w sumie już teraz pomysłów gdzie go wypchnąć to siedzi u nas:evil_lol: Edit: nie wiem Maldinko czy to cie pocieszy, ale jak we wtorek kubraki dla psów przyszły to ich w to poubierałam, żeby było na fotach widac jakie piękne, potem pozdejmowałam i zaczęłam fotki obrabiać żeby na forum wkleić...nagle smród!!!...patrzę a nasza łajza sie łobesrała , wdepnęła w to i rozniosła po domu ( tyle co po półgodzinnym spacerze byliśmy )...myślałam, że wyjdę z siebie:angryy::angryy:, pół godziny " jechania na szmacie":angryy:...z dwojga złego dobrze że żadnego kubraka nie łobesrał:shake::shake: Quote
Becia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 o jaka szkoda że nie łobesrał, może by sie lepiej na bazarku sprzedał jako ,,kubrak z dodatkiem ''..... Quote
Dzika_Figa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Mógł łobesrać z czystym sumieniem... Figa je ochrzciła przed wysyłką... koty lubią rzygać na miękkim... (oczywiście wyprałam - szybko schną) Quote
koosiek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przepraszam za off, ale: [CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B] [B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B] [B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B]:( [/CENTER] Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url] Quote
Maldinka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Witamy!!! ;) Trochę nas nie było, bo wycieczkowaliśmy się!! Łatosław był z nami na kilka dni w strzelcach u mojej siostry, koty też. Teraz jesteśmy wszyscy w Krakowie tzn Ja, Bartek nasze trzy koty, Latek, siostra z chłopakiem i ich trzy koty!!! :crazyeye: W poniedziałek jedziemy wszyscy do rodziców. U nas na święta zawsze zamiast dużo ludzi jest mnóstwo zwierzaków. W tym roku będą dwa psy i 11 kotów, więc powinno być wesoło!!! :crazyeye: Pewnie się zastanawiacie jak nasz Łatek??? Jest niedobry i sika, a teraz też bardzo zrobił się wybredny :shake: Już nie mamy do tej małej mendy sił!!! Zimowe spacery też mu nie odpowiadają. Jak będziemy w Porąbce to powklejamy fotki w kubraczku-wygląda szałowo :eviltong: Quote
majuska Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 :tree1:Szczęścia, pomyślności, spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo zdrówka dla Łatusia!!!!:tree1: Quote
Becia66 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Łatuś w gościach to i się nie odzywa....:lol: Quote
Maldinka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wreszcie udało się wkleić zdjęcie!! :multi:(z małą pomocą siostry) Kochane Cioteczki Łatuś się gości na całego(zaraz prześle dowód) a tym czasem dziekujemy za życzenia ;) Quote
Becia66 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 o jakie cudne zdjęcia.....:loveu: Łatuś się gości faktycznie i widać jaki szczęśliwy...:loveu: Mam nadzieję tylko że nie ''ugościł '' siuśkami świątecznego domku....:cool3: Quote
Maldinka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nauczyłam się wklejać fotki to pokaże Wam całą naszą kocią ekipę :evil_lol:(ale to później) Takie cudo się do nas przyplątało przed świętami. nie mam pojęcia skąd te koty się biorą?? Quote
Recommended Posts