Szarotka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Henio niby ma szanse na domek, ale mam watpliwosci .......... Quote
plina Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Szarotka napisał(a):Henio niby ma szanse na domek, ale mam watpliwosci .......... No, nie ma szczęścia ten Heniek... Ostatnio doznałam szoku, bo dostałam zapytanie o Perełkę! :o Niestety na jednym emailu się skończyło, nie dostałam odpowiedzi. Trudno - czekamy dalej... Na wszelki wypadek ogłoszę ją jeszcze raz na woj zachodniopomorskie (pan był ze Szczecina) może ktoś jeszcze się skusi na małą ;) Quote
plina Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 I znowuż ją ogłosiłam. Chyba będę codziennie na głównych portalach, poczekam aż mnie modzi tamtych stron złapią ;) A może któryś akurat się na Nią skusi. Perełka to taka mała ogrodniczka, lubi chodzić po rabatkach i podlewać roślinki :loveu: Widać niedostatecznie zabezpieczyłam rabatę - moja wina. Quote
plina Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 elkate napisał(a):Plina jak ona patrzy na Ciebie Wiem, z taką wieelką miłością :loveu: Chętnie bym ją zatrzymała, ale spójrz na zdjęcie. Muszę mieć pewność, że ta ślicznotka jest bezpieczna. Że już się nie boi, że już nie otacza ją pośpiech, hałas i tłok. Chcę wiedzieć, że zamiast nocnych schroniskowych pisków Płoszka słyszy spokojny oddech człowieka. Trudno się oprzeć Jej urokowi. Perełka jest na prostej, adopcyjna na 150%. Teraz kolej na tą czarnuszkę. Chyba muszę pozapraszać na wątek cioteczki różnorodne. Z cioteczkami przyjdą pomysły... Quote
Faflok Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Inne propozycje proszę na PW lub gg 22660995 :D Quote
plina Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Faflok, DZIĘKUJĘ!!! Będę polecać i wykorzystywać ;) Quote
Faflok Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A proszę bardzo - póki mam wolne, bo potem nie wiem jak to będzie ;) Quote
plina Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Witaj Olena, miło zobaczyć kogoś nowego na wątku :) Quote
elkate Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja nie mogę, cudna ta czarnulka, podobna do Bajeczki..., tyle takich cudnych, skrzywdzonych psiaków, płakac się chce, że nie ma jak im pomóc Quote
plina Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Śliczna juz pojęła, że na rabaty się nie wchodzi. Z moich codziennych ogłoszeń na 14 podstawowych portalach na razie nic. Dziś spędziła ze mną na dworze cały dzień, w tym połowa na kolanach :) Perełka musi czuć ciepło człowieka, inaczej nie czuje się pewnie w tłumie ludzi.. Quote
Szarotka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Przyszlam zajrzec. Henio tez dalej nie ma domu. Quote
plina Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Olena84 napisał(a):A co tu tak pusto:( Ano, tylko na początku był ruch... Pies bezpieczny w dt, nie ma co zaglądac, a kiedy przychodzi psa wyciagnąć ze schronu czy uzbierać kase na hotel jakoś roi się od ciotek. Cóż, dogomania. Szarotka napisał(a):Przyszlam zajrzec. Henio tez dalej nie ma domu. Wiem, śledzę jego wątek na bieżąco. Śliczny jest ten Heniek :loveu: Quote
Olena84 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja tez staram sie bywac, ale juz czasem nie wyrabiam:( Quote
elkate Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Śledze watek małej, ale tylko tyle mogę zrobić, mam 2 "piesy z dogo", więcej nie moge Quote
plina Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 U Perełki jakaś zmiana!! W koncu jakiś porządny odzew, telefon z pod Warszawy. Niestety się nie nadaje dla małej, w domku jest 2 letnie dziecko. Pani obiecała się skontaktować, na wypadek gdyby nie znalazła innej suczki, wtedy uskutecznimy szukanie przez dogomanię. Quote
Recommended Posts