Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Henio niby ma szanse na domek, ale mam watpliwosci ..........

No, nie ma szczęścia ten Heniek... Ostatnio doznałam szoku, bo dostałam zapytanie o Perełkę! :o Niestety na jednym emailu się skończyło, nie dostałam odpowiedzi. Trudno - czekamy dalej... Na wszelki wypadek ogłoszę ją jeszcze raz na woj zachodniopomorskie (pan był ze Szczecina) może ktoś jeszcze się skusi na małą ;)

• 3 weeks later...
Posted

I znowuż ją ogłosiłam. Chyba będę codziennie na głównych portalach, poczekam aż mnie modzi tamtych stron złapią ;) A może któryś akurat się na Nią skusi. Perełka to taka mała ogrodniczka, lubi chodzić po rabatkach i podlewać roślinki :loveu: Widać niedostatecznie zabezpieczyłam rabatę - moja wina.

Posted

elkate napisał(a):
Plina jak ona patrzy na Ciebie

Wiem, z taką wieelką miłością :loveu: Chętnie bym ją zatrzymała, ale spójrz na zdjęcie. Muszę mieć pewność, że ta ślicznotka jest bezpieczna. Że już się nie boi, że już nie otacza ją pośpiech, hałas i tłok. Chcę wiedzieć, że zamiast nocnych schroniskowych pisków Płoszka słyszy spokojny oddech człowieka. Trudno się oprzeć Jej urokowi.
Perełka jest na prostej, adopcyjna na 150%. Teraz kolej na tą czarnuszkę.

Chyba muszę pozapraszać na wątek cioteczki różnorodne. Z cioteczkami przyjdą pomysły...

Posted

Śliczna juz pojęła, że na rabaty się nie wchodzi. Z moich codziennych ogłoszeń na 14 podstawowych portalach na razie nic. Dziś spędziła ze mną na dworze cały dzień, w tym połowa na kolanach :) Perełka musi czuć ciepło człowieka, inaczej nie czuje się pewnie w tłumie ludzi..

• 2 weeks later...
Posted

Olena84 napisał(a):
A co tu tak pusto:(

Ano, tylko na początku był ruch... Pies bezpieczny w dt, nie ma co zaglądac, a kiedy przychodzi psa wyciagnąć ze schronu czy uzbierać kase na hotel jakoś roi się od ciotek. Cóż, dogomania.

Szarotka napisał(a):
Przyszlam zajrzec. Henio tez dalej nie ma domu.

Wiem, śledzę jego wątek na bieżąco. Śliczny jest ten Heniek :loveu:

Posted

U Perełki jakaś zmiana!! W koncu jakiś porządny odzew, telefon z pod Warszawy. Niestety się nie nadaje dla małej, w domku jest 2 letnie dziecko. Pani obiecała się skontaktować, na wypadek gdyby nie znalazła innej suczki, wtedy uskutecznimy szukanie przez dogomanię.