Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tak Bonsai, mały z niej grubasek. Roztyła się w zimę i waga nie chce zejść - poziom aktywności ma niemały. Kupimy jej karmę Fit & Light Acany. Może nam pomoże? :roll:
Ogłaszałam ją z nowym tekstem i zdjęciami http://trojmiasto.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=292487160&Guid=130b7574-1450-a20b-2721-c18afffd183b Chciałam wyróżnić na gumtree, ale nie wiem czy warto? Na dzień dzisiejszy jest promowana tu: http://www.piesek.org/

Posted

Mam ochotę ogłosić ją znowu gdzie tylko można i wydać 50 zł na wyróżnianie na każdej sensownej stronie. Dziś chyba pójdziemy z Perełką na koncert, będzie więcej ludzi...

KTO ZROBI ALLEGRO PEREŁCE?

Posted

Na gumtree chyba warto wyróżnić - a przynajmniej na gumtree warszawa, wtedy jest sporo wejść. Ja czasem wyróżniam też na ale.gratce i morusku.

Posted

Spacer nad jeziorem zaliczony. Spójrzcie, jakie mamy piękne widoki!

Pojadło się trochę zielsk...

...Pobiegało samotnie...

... i z towarzyszem... Zniknęło się w polu, wróciło na zawołanie i było tak radośnie! :lol:

Nadszedł czas na odpoczynek, Pani porobiła kilka zdjęć...

Posted

Chciałam wejść do wody...

Ale się rozmyśliłam. Sama nie wejdę, woda jest taka wielka!!
W rezultacie Pani popływała z Kiniaczem, a ja zasnęłam na brzegu. Później pomoczyłam łapki, ale z umiarem. Jeszcze przekonam się do wody - przeciez mam czas! :)

Wracaliśmy metodą krzyżową. Kino był mokry, ja szczęśliwa. Uwielbiam takie wyprawy!

I spacerkiem wróciliśmy do domku! :loveu:

Posted

Znowu nic nie wyszło. Młode małżeństwo szukające młodego pieska. Wypatrzyli Perełkę i zmienili zdanie, wydawali się świetnym domkiem. Zgodzili się na warunki adopcji, ale od dłuższego czasu się nie odzywają... Robiłam dwa podejścia i nic...
Wracam do ogłaszania.

Posted

Fochu zrobilas piekne allegro dla Perelki :):)
Jak bedziesz miala moze kiedys troche czasu, to moze by sie Henio zalapal. Ona ma allegro, ale nie takie wzruszajace i jak narazie czeka ponad rok w hotelu.

Posted

Szarotka napisał(a):
Fochu zrobilas piekne allegro dla Perelki :):)
Jak bedziesz miala moze kiedys troche czasu, to moze by sie Henio zalapal. Ona ma allegro, ale nie takie wzruszajace i jak narazie czeka ponad rok w hotelu.

jasne nie ma problemu i dla Henia mogę allegro zrobić :)
w podpisie mam link do wątku gdzie robię banery,allegro itd. wrzuć tam Henia a ja jak najszybciej postaram się zrobić :)