minia913 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Basiu zorientuj się jeszcze ile transport to może ja podam razem z dokumentami dla Ciebie :) Quote
Emigrantka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bela- okularki, zdjecie bylo od poczatku :) Quote
bela51 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Emigrantka napisał(a):Bela- okularki, zdjecie bylo od poczatku :) Emi, nosze, nosze.:evil_lol: Takiego mam kompa, ze sie nie otwierało.:shake: Quote
Basia1968 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 mam super wiadomość: Baltazar Gąbka przekaże nam 150 zł na paliwko:multi::multi::loveu::loveu: bardzo bardzo dziękuję po raz kolejny. Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Kiedy Portosek nas nawiedzi? Czekam na nową budę - podarunek od schroniska w Koninie jako rekompensata za Gromisiowe szaleństwa :) Quote
Basia1968 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Czarodziejko najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu i to pewnie w sobotę lub w piątek, bo ja pracuję, na tygodniiu nie mam jak jechać. Nadto Portos już musi dokończyć ta kurację u doktora bo jak zaczęta, to szkoda byłoby. Najważniejsze musze przez tydzień uzbierac na DT u Ciebie czyli ni mniej ni więcej 230 zł /jakby liczyć od 9 października/. Zaraz przepatrzę wpisy na wątku kto pomoże i podsumuje na pierwszej stronie -- nie moge na pierwszej, bo minia zakładała wątek, ale napisze tutaj jak stoimy: rencia42 - wesprze p. Aldona - 100 zł TSPZ - 100 zł figanadrzewna - podaruje grosik bela 51 - jesli Kora pojedzie do domku to będzie wspierać Portoska minia913 - bez dwóch zdań groszem sypnie z FB - 25 zł jednorazowo Baltazar Gąbka - 150 zł paliwo POBYT PORTOSA U WETA: od 22 września 2010r. koszt 10 zł koszt leczenia /kuracji/ około 109 zł ja niestety nie mam na razie grosza żeby wspomóc, ale zrobimy bazarki Quote
minia913 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 ja pokryję na pewno jego pobyt u weta do momentu wyjazdu do Czarodziejki potem od listopada będę wpłacać stałe ale w tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć ile Quote
Basia1968 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 pobyt u weta to praktycznie będzie opłacony przez p. Aldone i TSPZ - bo 200 zł przeleja do weta. Troszke tam braknie, ale to ja już wyrównam teraz zbieramy na pobyt u Czarodziejki czyli 230 zł Quote
figanadrzewna Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 na razie zapiszcie mnie na 10 zł stałej. W listopadzie postaram się dać więcej, teraz trochę poszalałam z jednorazowym i trzeba mi ten miesiąc przystopować Quote
Basia1968 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 wpłynęło 170 zł od Baltazara Gabki - 150 na paliwo i 20 zł na wędzone ucho:evil_lol::evil_lol: dla Portoska - dziekujemy:loveu: Quote
Basia1968 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziadunio znacznie lepiej po kuracji. Szukam teraz możliwości transportu misia do Czarodziejki. POjawiła się szansa,ale nie wiem czy coś z tego będzie. Kombinuje także z transportem bokserki Tekili pod Warszawę, trwają negocjacje także w sprawie domku Zuzi, szczeniaki zasrywają mi dom, szukam pomocy dla dwóch psiaków z działek:madgo::mdleje: ale kocham te "akcje" MInia brakuje mi tutaj Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
figanadrzewna Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 a to już mamy jakieś konto do zbierania? To ja poproszę :) Quote
minia913 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Basia ty mi nie pisz takich rzeczy bo gotowa jestem szybko wracać:evil_lol: a wiesz ,że nie na wakacje tu przyjechałam tylko żebyśmy osiągnęły NASZ CEL:loveu: bardzo się cieszę ,że nasz dziadunio się lepiej czuje :multi: na pewno dojdzie do siebie , a jak będzie u Czarodziejki to już raj na ziemi:lol: dla niego sterroryzuj jakiegoś kierowcę i śmigaj z Portoskiem po lepszą starość. Jeszcze tylko miesiąc i będziesz miała własny transporcik , a wtedy już widzę co się będzie działo nie uchowa się żaden bezdomny psiak na ulicy:diabloti: Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dziewczyny, czy Portos jest wykastrowany? Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Trzebaby o tym pomyśleć kiedy jego zdrówko się ustabilizuje. Miałam już w kolekcji dziadków z rozbuchaną chucią i powiem, że swoją natarczywością biją młodszych o głowę ;) Quote
Basia1968 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 no powiem Ci, że jak był na Machowie /baza powodziowych psiaków/ to ja widział atrakcyjną dziewczynę, to ożywał:evil_lol::evil_lol: na pewno jesli jego zdrówko na to pozwoli trzeba będzie ciachąć klejnotkiii Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja tu mam u siebie moje włąsne truchełko wyadoptowane ze schronu - bardzo już wiekowe, głuche i ślepawe, ale w kwestiach chędożenia zawsze zwarty i gotowy. To nic, że się przewraca...Zawsze można zrobić drugie podejście ;) Quote
Reno2001 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dostałam od Basi zapytanie o transport psa do Czarodziejki. Ja mam pytanie, jak może się zachowywac Portos w samochodzie? Ja wiem, że odpowiedź może nie byc łatwa, ale dla mnie dośc ważna. Ja będę jechała sama, droga doś długa, bo na bank ok 5h, postaram się zabezpieczyc auto jak tylko będę mogła, no ale nie wsadzę psa do kontenera/klatki, bo zwyczajnie nie zmieściłabym takiego dużego kompletu w bagażniku. Portos bedzie jechał luzem. Ja mam dośc nowe auto i stąd te moje dociekania. Zwyczajnie nie mogę sobie pozwolic na jakieś wpadki w samochodzie. Quote
Basia1968 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Reno kompletnie nie wiem jak zachowuje się Portos w samochodzie. Na krótkiej trasie z bazy do weta nie był absolutnie w jakikolwiek sposób zestresowany. To już dziadunio i jemu po prostu wszystko zwisa. Zapytam jeszcze kasi czy wie cos na jego temat, bo oni uczestniczyli w przewozie z terenów zalanych na bazę. Po południu odpowiem. Quote
katarzyna09 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Poprosze o nr.konta-na razie;) wysle psince cosik jednorazowo. Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jeżeli zgodzi się Maruda666, to Portos otrzyma 100 zł w spadku po Szczylku na poczet pobytu u mnie ;) Quote
minia913 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 chyba się do mojego dziadunia szczęście uśmiecha coraz częściej:loveu: Quote
Recommended Posts