soboz4 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 wygląda uroczo! Nic się nie zmieniła, nadal figurka modelki! Quote
__Lara Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='soboz4']wygląda uroczo! Nic się nie zmieniła, nadal figurka modelki![/QUOTE] Dokładnie, głaszczę piękną po pysiu :loveu: ma miejsce w moim sercu na zawsze :) Quote
black_dorian Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='maciaszek']Tylko pyszczek jakby lekko posiwiał...[/QUOTE] Pyszczek w sumie jakoś tak szybko posiwiał, w ciągu ostatniego roku... Pytałam weta, czy czasem Mikula nie jest starsza niż zakładam (5 lat), ale powiedział, że psiaki siwieją różnie, więc trudno określić. Quote
__Lara Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='black_dorian']Pyszczek w sumie jakoś tak szybko posiwiał, w ciągu ostatniego roku... Pytałam weta, czy czasem Mikula nie jest starsza niż zakładam (5 lat), ale powiedział, że psiaki siwieją różnie, więc trudno określić.[/QUOTE] Mi się też wydaje, że to jest taka uroda. Ja wychodzę z psiakiem w schronisku, który też ma pyszczek siwy (biały?), a zęby ma bardzo ładne. Quote
black_dorian Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 U nas z zębami problem, ale jestem optymistykę, że to jednak 5 lat, a nie więcej : ) Quote
__Lara Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='black_dorian']U nas z zębami problem, ale jestem optymistykę, że to jednak 5 lat, a nie więcej : )[/QUOTE] :) Nie martw się cioteczko, moja sunia też ma ok. 4-5 lat i zęby takie sobie, a do tego kamienie w pęcherzu, które co jakiś czas trzeba będzie z niego usuwać... Quote
black_dorian Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ktoś tu zapadł w sen zimowy - Mikusia pod swoją ulubioną kołderką :) Pozdrawiamy serdecznie :) [IMG]http://i39.tinypic.com/2db5ba8.jpg[/IMG] Quote
maciaszek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Słodka panna :). Wszystkiego dobrego na Nowy, kolejny wspólny, Rok :)! Quote
__Lara Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Pamiętam o Mikusi, nawet niedawno o niej myślałam :) Od razu przypomina mi się akcja poszukiwawcza :) jak dobrze, że to wszystko się tak skończyło :) Quote
black_dorian Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Witamy wszystkich serdecznie :) Kilka dni temu minęły 4 lata odkąd Mikusia jest członkiem naszej rodziny :) Z tej okazji załączam Wam dwa zdjecia porównawcze, jak panna się zmieniła przez ten czas. 4 lata temu: Aktualnie: Pyszczek mocno posiwiał, ale błysk w oku wciąż ten sam :) Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
maciaszek Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 No rzeczywiście się zmieniła. Ale spojrzenie tak samo urocze :) Quote
__Lara Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Hihi, ale i tak nadal jest słodka :) Nigdy nie zapomnę tych poszukiwań w krzakach :) Quote
black_dorian Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Witamy serdecznie :) Przesyłamy gorące pozdrowienia - dzisiaj mija 5 lat odkąd Mikusia jest z nami :))) Quote
maciaszek Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Jaka szczęśliwa mordka :) Super się patrzy! Quote
black_dorian Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Witajcie, krótkie info dla tych wszystkich, którzy jeszcze nas pamiętają. Mikusia ma się świetnie (już siódmy rok z nami), jest zdrowa i szczęśliwa :) Pozdrowionka :) Quote
maciaszek Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Super :) I oby tak dalej! To już siedem lat... jak ten czas pędzi... Quote
black_dorian Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Witajcie, nie wiem, czy ktoś z tego wątku jeszcze tu bywa, ale jeśli tak, to miło mi poinformować, że dzisiaj mija 14 rocznica adoptowania Mikusi 🙂 Nasza seniorka ma już ok 16 lat i nadal dobrze się trzyma. Słuch już słabiutki, ale oko wciąż bystre. Ma swoje fanaberie na starość, ale z pokorą je znosimy 🙂 Serdecznie pozdrawiamy wszystkich, którzy są współautorami tej adopcji i pozostałych, którzy nam kibicowali w wielkiej akcji poszukiwawczej 🙂 1 Quote
Recommended Posts