Jump to content
Dogomania

Mika maleńka psia iskierka, JUŻ BEZPIECZNA W DOMU!!!! :)))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='soboz4']wygląda uroczo! Nic się nie zmieniła, nadal figurka modelki![/QUOTE]

Dokładnie, głaszczę piękną po pysiu :loveu: ma miejsce w moim sercu na zawsze :)

Posted

[quote name='maciaszek']Tylko pyszczek jakby lekko posiwiał...[/QUOTE]

Pyszczek w sumie jakoś tak szybko posiwiał, w ciągu ostatniego roku... Pytałam weta, czy czasem Mikula nie jest starsza niż zakładam
(5 lat), ale powiedział, że psiaki siwieją różnie, więc trudno określić.

Posted

[quote name='black_dorian']Pyszczek w sumie jakoś tak szybko posiwiał, w ciągu ostatniego roku... Pytałam weta, czy czasem Mikula nie jest starsza niż zakładam
(5 lat), ale powiedział, że psiaki siwieją różnie, więc trudno określić.[/QUOTE]

Mi się też wydaje, że to jest taka uroda. Ja wychodzę z psiakiem w schronisku, który też ma pyszczek siwy (biały?), a zęby ma bardzo ładne.

Posted

[quote name='black_dorian']U nas z zębami problem, ale jestem optymistykę, że to jednak 5 lat, a nie więcej :
)[/QUOTE]

:) Nie martw się cioteczko, moja sunia też ma ok. 4-5 lat i zęby takie sobie, a do tego kamienie w pęcherzu, które co jakiś czas trzeba będzie z niego usuwać...

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Witamy wszystkich serdecznie :)

Kilka dni temu minęły 4 lata odkąd Mikusia jest członkiem naszej rodziny :)
Z tej okazji załączam Wam dwa zdjecia porównawcze, jak panna się zmieniła przez ten czas.

4 lata temu:

2j0e39c.jpg

Aktualnie:

21jogmp.jpg

Pyszczek mocno posiwiał, ale błysk w oku wciąż ten sam :)

Pozdrawiamy cieplutko :)

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • 1 year later...
  • 7 years later...
Posted

Witajcie,

nie wiem, czy ktoś z tego wątku jeszcze tu bywa, ale jeśli tak, to miło mi poinformować, że dzisiaj mija 14 rocznica adoptowania Mikusi 🙂

Nasza seniorka ma już ok 16 lat i nadal dobrze się trzyma. Słuch już słabiutki, ale oko wciąż bystre.

Ma swoje fanaberie na starość, ale z pokorą je znosimy 🙂

Serdecznie pozdrawiamy wszystkich, którzy są współautorami tej adopcji i pozostałych, którzy nam kibicowali w wielkiej akcji poszukiwawczej 🙂

• Like 1
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...