protzlav Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dzwoniła dziś do mnie Pani poszukująca jamniorka-chłopca właśnie w typie Alpena ... Proszę o kontakt na GG. Mój nr: 1058869. Pozdrawiam - <D.> Quote
nemesea Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Alpen ma szanse na domek? czy ta pani jest nim zainteresowana? Quote
protzlav Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='nemesea']Alpen ma szanse na domek? czy ta pani jest nim zainteresowana? Wysłałem właśnie esy i do _ogonka_ i do tej Pani , ale na razie cisza ... Bądźmy dobrej myśli i życzmy powodzenia psince !!! <D.> Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='protzlav']Wysłałem właśnie esy i do _ogonka_ i do tej Pani , ale na razie cisza ... Bądźmy dobrej myśli i życzmy powodzenia psince !!! <D.> Najlepiej dzwon lub wyslij sms do rotek. Wszystkie telefony sa na pierwszej stronie. Przed chwila dzwonilam do rotka i ogonka ale nikt nie odpowiada i nie ma poczty glosowej :( Quote
marra Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Czekamy czekamy, może się uda :) Oby Pani była cierpliwa... Quote
protzlav Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ingrid, jest sobota wieczór, pewnie się bawią dziewczyny ... nie będę przeszkadzał ... poczytają to mam nadzieję zareagują :) Młg wieczorku życzę !!! <D.> Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='protzlav']Ingrid, jest sobota wieczór, pewnie się bawią dziewczyny ... nie będę przeszkadzał ... poczytają to mam nadzieję zareagują :) Młg wieczorku życzę !!! <D.> Wyslalam PW do rotka :) :) :) Problem w tym ze obie zadko zagladaja na Dogo wiec PRZESZKADZAJ ,napewno sie nie pogniewaja :) :) :) :) Quote
rotek_ Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 laski bawią się w schronisku:) a tak na poważnie właśnie kończymy pracę i jutro znowu wstajemy...nie ma dnia wolnego alpen nadaje się do mieszkania, zachowuje czystość, ale nie potrafi zostawać sam, musi zostać tego nauczony na zdjęciu przy wozie strażackim widać głowę alpena, która jest pokryta licznnymi bliznami, zarastanie sierścią potrwa długo na nogach cały czas są świeże rany zaraz zamykamy, więcej napiszę wieczorem..najpóźniej jutro rano Quote
_ogonek_ Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='protzlav']Ingrid, jest sobota wieczór, pewnie się bawią dziewczyny ... nie będę przeszkadzał ... poczytają to mam nadzieję zareagują :) Młg wieczorku życzę !!! <D.> Podałeś mi w smsie twoj gg. Ale nie będę pisać ta bo widzę, że jesteś online i rotek napisała wszystko. Ingrid, a ja się zastanawiałam co to za numer dziwny :P W tym momencie byłam na spacerze, a sierotka Ada zapomina o telefonie. Jak przeczytałam o tym że się bawimy zaczęłam się śmiać :P Powiedziałam, że y tu sobie żyły wypruwamy z psami a nas za imprezowiczki biorą :evil_lol: Quote
protzlav Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 O, to przepraszam, dziewczyny, barrdzooo ale to baaarrrrdddzzzzooooo !!! A teraz odpoczywajcie !!! <D.> Quote
__Lara Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Odpoczywajcie i dajcie znać co z tym domkiem potem ;) Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Trzymam kciuki zeby Alpen spodobal sie Pani .:loveu: Quote
mestudio Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dziewczyny, tylko powiedzcie Pani o wadach Alpena, żeby przypadkiem zaraz nie wrócił do schroniska. To jest najgorsza z opcji jaka może spotkać psa jeśli w miejscu docelowym pokaże swoje pazurki. Pani szuka psa w typie Alpena, owszem, ale ten typ to pewnie jego wygląd. Mam nadzieję, że Alpen w warunkach domowych będzie zachowywał się normalniej, albo w ogóle zaniecha łobuzowania. Quote
rotek_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 dostałam numer telefonu, po południu zaraz po spacerach zadzwonimy chyba stallak miała suczkę z lękiem separacyjnym powoli przyzwyczajała ją że wychodzi się na korytarz, do drugiego pokoju, potem był etap wychodzenia za drzwi mieszkania na kilka sekund..ten czas z każdym dniem musiał być przedłużany suczka do nowego domu trafiła w pełni zsocjalizowana. Alpen musi się tego nauczyć, bo póki co jak tylko wstaniemy to pies podnosi się na nogi i człapie za nami Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kochana psinka. Tak bym chciala zeby mial swoj domek . Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Serdecznie Zapraszamy na bazarek pt. Seksowna bielizna z Victoria's Secret na Hotelik dla Tuptusia. http://www.dogomania.pl/showthread.p...8&goto=newpost Quote
nemesea Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 wiadomo cos o tym domku? moze napiszcie co sie z pieskiem dzieje Quote
protzlav Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Czy są jakieś wieści co do Alpenka? <D.> Quote
rotek_ Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 pani wytłumaczyliśmy jak wygląda sprawa z alpenem niestety 3 godziny zostawania w domu dla alpena to koszmar..a domek tak z rozmowy telefonicznej wydawał się cudowny Rozmawialiśmy dzisiaj o tym w schronisku, chyba trzeba będzie poszukać DT który pracowałby z alpenem To wspaniały pies, charakter cudo! Ale nie potrafi rozstać się z właścicielem Quote
Recommended Posts