kajtek Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Pyszczek jeszcze jak u młodziaka :-) Pytasz o osoby, które udzielały się w wątku... minęły lata, część dogomaniaków przeniosła się na Facebook, forum przeszło wiele zmian technicznych i poznikały wątki obserwowane. Jeśli chcesz się przekonać kto bywa na dogo, - najedź kursorem na nick, wyświetli Ci się kiedy ta osoba była ostatnio na forum, możesz im wysłać na PW info, że reaktywujesz wątek, sprawisz niektórym wielką frajdę. Pozdrawiam :-) Quote
Ingrid44 Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Kajtek, bardzo dziękuje za PW. oczywiście pamietam Alpena. Ogromnie sie cieszę ze po tylu latach ma sie dobrze i co najważniejsze ma taka fajna rodzinkę. Miło widzieć uśmiechnięte pysio. :) Quote
anica Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 I ja również, pięknie dziękuję za PW , Kajtek wielki cmok :) poczytam , nadrobię zaległości, póki coo, zostawiam serdeczności Quote
Sarunia-Niunia Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 I ja zostawiam przytulaski i głaski dla Alpenka - oczywiście pamiętam :) Quote
yunona Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 I ja się odzywam, dzięki Kajtek za powiadomienie. Alpenku cieszymy się , że wszystko w porządku, że jesteś szczęśliwy , pozdrawiam również rodzinkę Alpenka. Harry i Hera :) Quote
Recommended Posts