phase Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 `. Coraz bardziej rozjaśnia się u Alpenika. :) Quote
Ingrid44 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='KateBono']Jak ktoś by mógł przywieżć Alpena do Wrocławia jutro do godziny17.40 to odebrała by go Paulina98 , która jedzie do Poznania z Katowic a ja bym go już odebrała z dworca. Pociąg z Wrocławia wyjeżdża o godz. 17.43 Rozmawiałam już z Pauliną i zgodziła się go przywieżć za zwrot jej biletu i biletu za psa[/QUOTE] Mam nadzieje ze dodzwonilas sie do rotka albo ogonka bo one nie zawsze maja czas zagladnac na watek. Telefony sa na 1 stronie :loveu::loveu::loveu: Quote
KateBono Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Nie mogę się dodzwonić - próbowałam kilka razy - są "niedostępni":-( Quote
KateBono Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pan odzwonił do mnie, myślę ,że uda się spakować Alpenka do podróży;) Quote
E-S Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='KateBono']Pan odzwonił do mnie, myślę ,że uda się spakować Alpenka do podróży;)[/QUOTE] Jaki Pan ? Pan kierowca, Pan - .... Pan ? Pan Alpena ? Quote
_ogonek_ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='E-S']Jaki Pan ? Pan kierowca, Pan - .... Pan ? Pan Alpena ?[/QUOTE] Pan - czyli kierownik schroniska :D Oferta bardzo fajna, szczegóły tutaj zna Robert, się rozpisywać na ten temat nie będę. Telefon 889 137 137 nie był dostępny bo razem zx rotkiem wybrałyśmy się na bardzo długi spacer z alpenem. 510 433 322 to numer do roberta-kierownika. Żadnego numeru do mnie nie ma w pierwszym poście ;) Najlepiej dzwońcie pod 510. Fotki ze spacerku wkleję późniejszym wieczorem, albo jutro. Quote
E-S Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='_ogonek_']Pan - czyli kierownik schroniska :D [/QUOTE] eeee ... a już myślałam, że wiesz co .... że domek stały się kroi ... Quote
_ogonek_ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 no zdjęcia raczej będą jutro. rotek ma je na swojej karcie aparatu . Sylwia, wyślij mi proszę fotki na maila, ok? [email][email protected][/email] Quote
Paulina87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Tak jutro zabieram Alpenka do Poznania, mam nadzieję, że wszystko się uda bo pociąg we Wrocławiu stoi tylko 3 min, więc to będzie musiała być naprawdę szybka akcja ;). Będę liczyć wagony żeby wiedzieć do którego wsiadam. Alpenek biedniutki, zabiorę go z całą przyjemnością. Gdyby co podaję jeszcze mój nr tel 693-545-982. Quote
rotek_ Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 musiałam nie mieć zasięgu, alpen (odważny chłopak swoją drogą) wybrał się dzisiaj przejażdżką samochodem(który ja prowadziłam:D) nad dobrocińskie stawy zdjęcia wyszły fantastycznie..ogonek wklei nie wiem kto podczas jazdy był bardziej przerażony ogonek czy Alpen???? kiedy tylko przyjechałyśmy, na stole w biurze była kartka z adnotacją "Wrocław PKP 17.40-ALPEN" szał radości, Alpen jedynie patrzył się na nas jak na wariatki Biedak nawet nie wie co go jeszcze czeka...dzięki wam wielkie! jutro Roberta pogonię żeby nie zwlekał do ostaniej chwili i na miejscu będziemy duuużo wcześniej...pojedzie z nami też suczka NIKA-znalazła domek we wrocławiu Quote
coronaaj Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Zapisuje watek....musze jednak poczytac... Quote
Mika31 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly:cudowne wieści ciotki:cunao:Alpen szerokiej drogi lub wąskich torów teraz będziesz poznańska pyra lub ja u nas mówią na psa poznański kejterek:sweetCyb: Quote
Ingrid44 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Bozzzziu, jak sie ciesze ze maluch jedzie. Nr konat dostalam ,dziekuje .Pieniazki zostana przelane jak najszybciej. Quote
Poker Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 to jakie będą koszty transportu malucha? miałam się do niego dołożyć. Quote
Paulina87 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Koszt transportu malucha to 17 zł mój bilet + bilet Alpenka, ale nie wiem czy to będzie 4 zł czy 8 zł. Quote
Wiwi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 jejku ale się cieszę!!! ale będzie operacja logistyczna, oby wszystko się udało Maluszku powodzenia! ogonek_ pw dostałam, pieniążki będą najpóźniej do piątku :) Quote
marra Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Aż mi się łzy cisną do oczu :( tak się cieszę :) Quote
phase Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 `. W końcu i do niego uśmiechnęło się słoneczko!. :multi: Quote
malawaszka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Paulina za jedną podróżą ratuje dwa psiaki :Rose: do mnie przywiozła sznupkę staruszkę, macie jakieś wieści jak się udało we Wrocławiu zapakować Alpenka do pociągu? Quote
KateBono Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jadę po niego o 20 na dworzec. Paulina pisala ,że Alpen " siedzi na kolanach" i "mają 5 minut spóżnienia" Quote
_ogonek_ Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Super wieści, za pół godziny zadzwonię do rotka, może dowiem się więcej :) Quote
Recommended Posts