Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radek - to ja już wiem dlaczego akurat Sarunia wpadła Ci w oko - bardzo podobna do piesia z awatarka! Ja juz miałam 2 adopcje ze względu na podobieństwo piesków do poprzednich psiaków właścicieli - tylko 2 x było tak, ze ludzie mieli "identyczną" sunię i dla odmiany wzięli podobnego psiaka - a u Ciebie będzie widać na odwrót!!!!

Posted

W avatarku to też jest suczka. Podbieństwo to jedna rzecz, druga, to jak przeczytałem troche jaka ona jest i co przeszła od razu pomyślałem, że należy jej się dużo dobrego od życia.

Posted

Sarunia jeszcze się nie rozsypała, ale widać,że w takie upały bardzo ciężko jej z tym brzuszyskiem. Mam nadzieję na to,że to już niedługo i Sarunia jednak doczeka się szczęśliwego finału swego dotychczasowego życia!

Posted

Erko nie chce krytykowac waszego weta ,ale dokładnie miesiac temu byliście u niego i powiedział,ze na sterylke za póżno, uwazam ,ze wtedy mozna było to zrobic, nie miałybyscie teraz problemu. W połowie ciazy bez problemu mozna sterylizowac, teraz to juz bez znaczenia ,ale moze warto zmienic lekarza na przyszłosc, ten jakis dziwny.