Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj chmurowa przypominajka przypomniała mi zdjęcie Saruśki. Aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Saruśka uwielbiała kefir i zawsze, oprócz małej ilości do miseczki, dostawała butelkę do wylizania. Uwielbiała to. Taki drobiazg, a ile wspomnień. 

cc6f9e908ce7adba.jpg

Tyle lat, a cały czas brakuje małpiszonka. 

• 6 months later...
Posted

Wczoraj minęło 18 lat od dnia, gdy kochana Saruśka pojawiła się u nas w domu. Trudno uwierzyć, źe było to tyle lat temu. Cały czas pamiętam ten dzień. Przyjechała taka niepewna, ale bardzo szybko się przekonała, że teraz będzie dobrze. Na początku bardzo szybko wracała ze spacerków i sprawdzała, czy jej posłanko jest na miejscu. 
Dobrze, źe zostały zdjęcia i wspomnienia. Pomimo, że ból i tęsknota jest i będzie. 

• 2 months later...
Posted

Smutny dziś dzień dla mnie. 11 lat temu odeszła Saruśka.
Brakuje małpiszonka, kochanej psinki, która lubiła ze mną czytać na łóżku w wolne dni. 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

19 lat temu przyjechała do nas kochana Saruśka. Gdy była z nami, obchodziliśmy ten dzień jak urodziny, były przysmaki, jakiś nowy pluszak, dzień radości. Teraz to dzień wspomnień. Tyle lat, a małpiszonka brakuje. 

• 2 months later...
Posted

12 lat temu odeszła nasza kochana Saruśka. Tyle lat minęło, a małpiszonek cały czas w mojej pamięci. Cały czas wspominam. 
Taką będę ją pamiętał zawsze. 

DSCN15921.JPG.b405d1f9065609e0dcdfd869fe531de5.JPG

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted
Dnia 21.10.2025 o 21:26, Radek napisał:

12 lat temu odeszła nasza kochana Saruśka. Tyle lat minęło, a małpiszonek cały czas w mojej pamięci. Cały czas wspominam. 
Taką będę ją pamiętał zawsze. 

DSCN15921.JPG.b405d1f9065609e0dcdfd869fe531de5.JPG

I taką ją pamietam 🙂 Ile już naszych dogomaniackich psiaków nie ma na tym swiecie...oje tez dawno za TM 😞

• Like 1
Posted

Wszystkim pamiętającym o Saruśce życzę

Radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego.