Radek Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Wczoraj chmurowa przypominajka przypomniała mi zdjęcie Saruśki. Aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Saruśka uwielbiała kefir i zawsze, oprócz małej ilości do miseczki, dostawała butelkę do wylizania. Uwielbiała to. Taki drobiazg, a ile wspomnień. Tyle lat, a cały czas brakuje małpiszonka. Quote
Radek Posted August 5, 2024 Posted August 5, 2024 Wczoraj minęło 18 lat od dnia, gdy kochana Saruśka pojawiła się u nas w domu. Trudno uwierzyć, źe było to tyle lat temu. Cały czas pamiętam ten dzień. Przyjechała taka niepewna, ale bardzo szybko się przekonała, że teraz będzie dobrze. Na początku bardzo szybko wracała ze spacerków i sprawdzała, czy jej posłanko jest na miejscu. Dobrze, źe zostały zdjęcia i wspomnienia. Pomimo, że ból i tęsknota jest i będzie. Quote
Radek Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Smutny dziś dzień dla mnie. 11 lat temu odeszła Saruśka. Brakuje małpiszonka, kochanej psinki, która lubiła ze mną czytać na łóżku w wolne dni. Quote
Radek Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Nie mogę w takim dniu nie przypomnieć o kochanym małpiszonku. Quote
Radek Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Wszystkim zaglądającym do małpiszonka życzę Radosnych, pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Quote
Radek Posted April 19, 2025 Posted April 19, 2025 Tym, którzy pamiętają o kochanej Saruśce życzę Radosnych, rodzinnych i pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego 1 Quote
Radek Posted August 4, 2025 Posted August 4, 2025 19 lat temu przyjechała do nas kochana Saruśka. Gdy była z nami, obchodziliśmy ten dzień jak urodziny, były przysmaki, jakiś nowy pluszak, dzień radości. Teraz to dzień wspomnień. Tyle lat, a małpiszonka brakuje. Quote
Radek Posted October 21, 2025 Posted October 21, 2025 12 lat temu odeszła nasza kochana Saruśka. Tyle lat minęło, a małpiszonek cały czas w mojej pamięci. Cały czas wspominam. Taką będę ją pamiętał zawsze. 1 Quote
Radek Posted November 1, 2025 Posted November 1, 2025 Nie mogę dziś nie wspomnieć o kochanym małpiszonku. Quote
Radek Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 Spokojnych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich zaglądających do Saruśki Quote
andzia69 Posted March 31 Author Posted March 31 Dnia 21.10.2025 o 21:26, Radek napisał: 12 lat temu odeszła nasza kochana Saruśka. Tyle lat minęło, a małpiszonek cały czas w mojej pamięci. Cały czas wspominam. Taką będę ją pamiętał zawsze. I taką ją pamietam Ile już naszych dogomaniackich psiaków nie ma na tym swiecie...oje tez dawno za TM 1 Quote
Radek Posted April 4 Posted April 4 Wszystkim pamiętającym o Saruśce życzę Radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Quote
Recommended Posts