leonarda Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 No i znowu nic:shake: Nie widziałam go więcej, przynajmniej na razie.. Rano spróbuję go znaleźć i nakarmić. Ale czy będzie? Gdzie będzie? Nic nie wiem:-( Quote
Jasza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Kurcze,ciężka sprawa... A Panie z Biedronki kojarzą go? A może są tam ochroniarze? Może Misiu przychodzi tam w miarę regularnie, o określonych porach? Quote
leonarda Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 On tam tylko przemyka czasem i postoi chwilę pod sklepem, potem idzie. Widziałam go tak kilkakrotnie, bo mam okno na tę stronę. Z tego, co się dowiadywałam nikt na niego nie zwraca uwagi i nie kojarzy. Parę osób, które tamtędy chodzą na zakupy, z tych, co zwracają uwagę na błąkające się psy - owszem. Ale nic o nim nie wiedzą. A dzisiaj go też wcale nie widziałam...z tym, że nie było mnie rano, a wtedy najczęściej udaje mi się go przyuważyć. Wydaje mi się, że on po obudzeniu się gdzieś chodzi i szuka jedzenia po osiedlu, i pod sklepy też podchodzi. Ale zawsze na krótko.. Quote
Kenny Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 leonarda może chcesz numer tel do jednego awaryjnego DT? w razie gdyby udało się go złapać...mam jeden DT, który właśnie mógłby pomóc w jakiejś podbramkowej sytuacji. w razie czego kontakt do mnie na PW. Quote
Jasza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ciekawe gdzie biedak śpi...Jest tak zimno... Quote
__Lara Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kenny napisał(a):leonarda może chcesz numer tel do jednego awaryjnego DT? w razie gdyby udało się go złapać...mam jeden DT, który właśnie mógłby pomóc w jakiejś podbramkowej sytuacji. w razie czego kontakt do mnie na PW. OOO, fajna propozycja :) Quote
Kenny Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ponawiam pytanie czy mam kontaktować się z tym DT w sprawie Miśka, bo jak nie to innego psiaka tam wysyłam. Quote
leonarda Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Kenny - ja bym Cię po rękach i nogach całowała za to - ale Miśka od tego ostatniego wpisu nigdzie nie mogę spotkać. Jakby wpadł w czarną dziurę... No i nie wiem - czy w takiej sytuacji można jeszcze poczekać z tym DT??? Quote
leonarda Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Ja jeszcze spróbuję uruchomić bandę poszukującej go "młodszej młodzieży" - a nuż ktoś go zauważy - bo ze złapaniem to by nie było najmniejszego problemu, byleby tylko był... Może chociaż kilka dni by się dało poczekać? Spróbuję jeszcze jutro przed świtem obejść miejsca, o których wiem, że w nich sypiał. Quote
Kenny Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ok, nie ma sprawy, jeśli Misiek chce żeby na niego zaczekac to zaczekamy ;) teraz tak mogłabyś do mnie napisać na maila : [email protected] wszystko co o nim wiesz? chodzi mi o wszelkie info na jego temat. wiek, zdrowie, stosunek do ludzi, dzieci, kotów, psów, itd, itp. Ja tylko mówię, że jest taki DT i mam namiary, ale nie gwarantuje że się zgodzi. Miejmy nadzieję. W razie czego mam jeszcze jeden pomysł. Quote
leonarda Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Wyślę na maila, tylko że nikt go nie widzi dalej..nigdzie.. może go ktoś przygarnął, może gdzieś poszedł, może za jakąś suczką.. i znów wróci po kilku tygodniach? Najgorzej to jak wróci, gdy będzie bardziej zimno i nic na widoku...:shake: Z tego, co się dowiedziałam, na skarpie też ostatnio nie sypia:shake: Quote
Kenny Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 spokojnie, czekamy. a ja na maila też czekam, jak znajdziesz czas to naszkrob ;) Quote
leonarda Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Miśka nadal ani widu, ani słychu.. Jakby się pod ziemię zapadł. Nie wiem sama, czy o tym mysleć dobrze, czy źle:shake: Quote
_Aleksandra_ Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Czytam po cichutku, trzymam kciuki za chłopaczka Quote
Jasza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 U Misia cicho... To ja Was zaproszę do Rufiego...Wiem, że to nie przystoi może... Chciałabym żeby na jego wątku pojawiło się więcej osób.. Maluszek ma dopiero 4,5 miesiąca.. Zesztą sami zobaczcie.. http://www.dogomania.pl/threads/1940...NOSA-oczopląs... Quote
zapka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zimno, coraz zimniej i gdzie Misiek? Ja go w ogóle nie widzę na osiedlu. Quote
leonarda Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Żyje! W ogóle go nie było, a przedwczoraj przebiegł nagle kilka metrów ode mnie, tam, gdzie zwykle go spotykałam czyli między moim blokiem a biedronką. Niestety, nawet się nie zatrzymał. Potem mignął mi jeszcze raz przez okno ale znów zniknął. Wygląda nieźle. Może wrócił na stare śmieci a może był tylko "przelotem"? Nie mam pojęcia... Na pewno bez obroży. Quote
leonarda Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Będę go dlej szukać, może wyśledzę, skąd przychodzi? Quote
Recommended Posts