supergoga Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Pele siedział w schronisku znacznie dłużej niż Puszczyk. I miał większe problemy - myslę, że dobrze, że Karolina zgodziła się go zabrać. Na pwno był w większej potrzebie. Myślimy o Puszczyku. Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 supergoga napisał(a):Pele siedział w schronisku znacznie dłużej niż Puszczyk. znacznie dłużej? wiem, że pewnie wątki nie pokrywają się z datami przyjecia do schroniska, ale wątek Pelego jest od połowy lipca, a Puszczyka miesiąc później - a od kiedy chłopaki w schroniskach? Quote
supergoga Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Pele nie miał wątku od początku - zanim Paweł go trochę zsocjalizował, sprawdził jaki jest do człowieka i do psiaków poptrwało. My bukowskie psiaki nie wystawiamy od razu. Dopiero gdy mogą wychodzić na spacerniak, a to trwa. Quote
malawaszka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Biduś ma problem z wchodzeniem do bloku i nie bardzo chce wchodzić, póki co załatwia się w domu, ale to mu przejdzie, jeszcze kipi emocjami i dobiera się do Zary, ale nockę ładnie przespał na kocyku koło łóżka, na smyczy ładnie chodzi, jest posłuszny i pieszczoch; tylko ta skóra biedna - no jakoś to trzeba ogarnąć :kciuki: Quote
Ajula Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 o rany, załatwianie się w domu, to problem, mam nadzieję, że to tylko chwilowe Quote
zerduszko Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Oby przełamali to wchodzenie do bloku, może to chwilowe "zaćmienie"? :) Quote
supergoga Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Pewnie biedak w bloku nie mieszkał. Nasza tymczasowiczka Norka gdy przyjechała do nas ze schroniska nie chciała nawet kroku na smyczy zrobić, trwało trochę zanim ja przekonałysmy że warto. Potem chodziła ładnie i teraz we własnym domu nie ma zahamowań. Byle się w domu nie załatwiał. Quote
zerduszko Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Kilka moich tymczasów miało opory przed wejściem do bloku, szczególnie schody je przerażały, ale po kilku dniach sobie przypomniały... i chodziły już ładnie. Widać długo w schronie siedziały bidoki. Oby i nasz chłopak szybko się przełamał :) Quote
malawaszka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 mam zdjątka ale mmsem - jak ktoś potrafi zrzucić z telefonu to prześlę - zdjęcia, nie mój telefon :D Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 poszły trzy - dzięki :) ja tez potrafię, żeby nie było :D tylko kabel zjedzony przez Dropsa - chyba mu się czkawką odbija ciągle bo wypominam i wypominam :D Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 A jak nasza bieda się sprawuje. Lepiej? Łapie że siusiu robi sie na dworze? Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 widziałam się dziś z Karoliną przelotem dosłownie chwilkę i zapomniałam zapytać o to sikanie :splat: ale nie mówiła nic więc pewnie jest lepiej; pobudki jej Peluś robi o 5.30 :D więc pewnie prosi na spacer - tak wnioskuję :lol: Ma bardzo brzydkie zęby- pewnie będziemy czyścić, obolały po kastracji - jutro pójdą do weta czy nie wdał się jakiś stan zapalny no i na oględziny skóry Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Niestety nie wiem, jak kastruje wetka która go obrabiała. Po zabiegach naszej wetki nic się nie dzieje. Oby i teraz tak było, że będzie dobrze. Czy masz dane do faktury dla nas. Za wszystko zapłącimy - nie chcę was obciążać, a i tak sie nie wypłacę za to co zrobiłyście dla Pelusia. Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Jaki przystojny i twarzowo ubrany chłopak. Oby szybko doszedł do sił i znalazł domek. Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 wilczy zew napisał(a):Ja umiem bez kabla :lol: spryciula - tak nie umiem :oops: hahaha supergoga napisał(a):Czy masz dane do faktury dla nas. Za wszystko zapłącimy - nie chcę was obciążać, a i tak sie nie wypłacę za to co zrobiłyście dla Pelusia. dane do faktury jak będzie taka potrzeba to wezmę ze strony Fundacji - zobaczymy co tam jutro będzie - może nic takiego strasznego i kosztownego - oby :kciuki: Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 No oby. A my prosimy o głosowanie na Fundację Animalia w konkursie Krakvetu. Kolejny pies jedzie dzisiaj do hotelu. Powoli nie ogarniamy. Quote
supergoga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Chyba do jutra zgłoszenia i ustalania - tam mi się wydaje. Zupelnie nie znam się na tym. Nie wiem, napisałam tylko na wątku. Quote
Ajula Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 malawaszka napisał(a):spryciula - tak nie umiem :oops: hahaha dane do faktury jak będzie taka potrzeba to wezmę ze strony Fundacji - zobaczymy co tam jutro będzie - może nic takiego strasznego i kosztownego - oby :kciuki: dane do faktury podałam Karolinie smsem :) Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zapraszam na rewelacyjne bazarki na sznupy!!!! Z tych trzech możliwe łączenie wysyłki :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/203659-Dres-FEYENOORD-Bluza-REP.-Pl-spodnie-RESERVED-kurtki-DIADORA-na-sznupy-15.03-20.0 http://www.dogomania.pl/threads/203665-PSIE-BURBERRY-VIVOG-zabawki-ko%C5%82derki-wyrzutnie-pi%C5%82ek-na-sznupy-do-15.03-20.00 http://www.dogomania.pl/threads/203646-KOSMETYKI-na-sznaucery-do-15-marca-g-20.00 Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 dziewczyny Pele był teraz kastrowany 1 marca a nie 1 lutego? bo Karolina mówi, ze 1 luty ma wpisany zabieg Quote
snuszak Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 a ja czekam na fotki takiego odpicowanego Pelusia :) Quote
Recommended Posts