Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halo halo - mam tymczas dla Pele - u mojej sznupkowej znajomej w Częstochowie, w mieszkaniu, odpicujemy go, wykastrujemy jeśli jeszcze nie jest i znajdziemy dom - co Wy na to? Potrzebna byłaby pomoc w transporcie.

Posted

Byłoby super. TYlko kto wie, jak Pelus zachowa się w domu. Dopytam Pawła. Ale on jest fajnym psem, więc myślę, że byłoby dobrze. A czy tam sa jeszcze inne zwierzaki - jeśli tak jakie? Pele chodzi z wszystkimi psiakami u nas, ale też moge sie u Pawła upewnić.

Posted

supergoga napisał(a):
Byłoby super. TYlko kto wie, jak Pelus zachowa się w domu. Dopytam Pawła. Ale on jest fajnym psem, więc myślę, że byłoby dobrze. A czy tam sa jeszcze inne zwierzaki - jeśli tak jakie? Pele chodzi z wszystkimi psiakami u nas, ale też moge sie u Pawła upewnić.

jest sunia sznaucerka mini - na początku się obraża na tymczasy i trochę pyskuje, a potem ostentacyjnie ignoruje :D ale po pewnym czasie śpią razem w łóżku ;) początkowe sikanie w domu Karoliny nie przeraża - zaprawiona w bojach z sikami :D dopytaj Supergoga wszystko co się da! być może udałoby się szybko go wyadoptować bo jest zainteresowany pan profesor, ale ludzie wolą z DT psy - sprawdzone

on kastrowany już czy nie?

aaa i jeszcze pytanie - czy bokser Ali nadal jest w schronisku?

Posted

Ali już w domu jakiś czas.
A Peluś nie kastrowany, nie ma jak go trzymać po zabiegu w kojcu zewnetrznym a kontener zajęty przez Iwę z Inką i Misia (do wczoraj).
Możemy go ciachnąć i po zabiegu zawieźć - muszę tylko uzgodnic kiedy. Jeśli będzie mógł tam pojechać - to w tym tygodniu chyba rady nie damy - od czwartku do niedzieli mamy stoisko na targach ogrodniczych - i wolontariusze musza pomóc. Nie ma kto pojechać.
Ale w przyszłym - to prędzej.

Jutro dopytam o wszystko.

Posted

Ile razy mam powtarzać - wielokrotnie przełożona - a nie tak zwyczajnie.
Pod warunkiem że pójdziecie podumac na Jasną Górę.

Jutro dzwonie do Pawła, dzisiaj i On i my mieliśmy urwanie głowy. Malawaszka wielkie dzięki.

Posted

Pele może jechac do tymczasu. Paweł stwierdził, że ma chyba uczulenie na słome albo warunki schroniskowe - ma brzydką sierść, dredy trochę mu się porobiły. On był prawdopodobnie keidyś domowym psem. Potrafi chodzic na smyczy. DT dla niego jest wybawieniem. jedynie to musimy poddac go kastracji.
Na początku tygodnia zostanie wyciachany - i moze jechać. Czy domek zaczeka te parę dni jeszcze? Bardzo prosimy!!

Posted

supergoga napisał(a):
Pele może jechac do tymczasu. Paweł stwierdził, że ma chyba uczulenie na słome albo warunki schroniskowe - ma brzydką sierść, dredy trochę mu się porobiły. On był prawdopodobnie keidyś domowym psem. Potrafi chodzic na smyczy. DT dla niego jest wybawieniem. jedynie to musimy poddac go kastracji.
Na początku tygodnia zostanie wyciachany - i moze jechać. Czy domek zaczeka te parę dni jeszcze? Bardzo prosimy!!

no jasne, że DT poczeka :loveu: DZIĘKI!!!!!! ależ się cieszę, że poznam Peluszka :loveu: tylko go nie obcinajcie byle jak :) Karolina go super obetnie :)

Posted

najpierw kastracja, a potem ustalimy dokładnie, kiedy go przywieziemy
czy może to być jakiś dzień roboczy? bo następne 4 weekendy kmk ma zajęte w pracy, ale w tygodniu może się urwać

Posted

W takim razie jak Pele będzie już ślicznie obcięty i będą nowe fotki z DT to zrobię mu nowe ogłoszenia, tak jak zawsze robię czyli na ok 70stronach:)
Ciekawe jak będzie przebiegała jego podróż wraz z Meggii i Peggi:)

Posted

przyjedź koniecznie :) tak dokładniej co do godziny to będziemy się umawiać bliżej piątku, ok?
my rano musimy najpierw jeszcze odebrać z Obornik te dwie panienki, potem jedziemy zapakować do Buku Pelego - i w drogę
będziemy jechać co najmniej 4 godz., bo trzeba się będzie zatrzymać na jakieś siki po drodze i rozprostowanie nóg oraz łap ;)
to może być nawet jakaś 15, jak dojedziemy

podaj mi adres na pw, dokąd mamy dowieźć Pelego, bo jeszcze trzeba skoordynować to z odebraniem od nas suniek

Posted

podam adres jutro bo muszę do Karoliny zadzwonić a już za późno :)

kurde własnei sobie przypomniałam, że w piątek chciałam się umawiac na montowani kojca, ale może jakoś to poukładam sensownie :/ aaa i znowu nici z pracy hihihih

aaa a jak ja przyjadę w piątek to mogę suczki zabrać do Ulki - chyba że to Wy macie je tam zawieźć? ale jak coś to ja mam prawie po drodze do Uli jak będę jechać z Cz-wy do domu

Posted

malawaszka napisał(a):

aaa a jak ja przyjadę w piątek to mogę suczki zabrać do Ulki - chyba że to Wy macie je tam zawieźć? ale jak coś to ja mam prawie po drodze do Uli jak będę jechać z Cz-wy do domu

zrozumiałam, że Ula odbierze je w Częstochowie, nam to raczej nie po drodze
pewnie to jest dobra opcja, żebyś je zabrała do Uli :)
no i jeszcze się jutro powymieniamy telefonami